~ halmstad, baby.

åh åh åh. Vilken underbar  midsommar. Inte visste jag att det kunde bli så bra med impuls. Som sagt, hälften planerad - mot rinkaby och Anniela där vi satte på våra rally-partyhattar och började käka. 5 brudar, 1 bil + midsommar. Var drar vi? Efter några om och men bestämde vi oss för att roadtrippa till Halmstad. Barapapapa.. Underhöll oss fint i bilen med diverse lekar, stopp för kissepaus samt en runda runt midsommarbusken. Hälften kvar. Väl framme parkerade vi vid Scandic Hotel och skulle därefter leta efter något uteställe, regnet började ösa ner. YEY! Vi hade tur att några danskar bjöd upp oss till deras hotellrum. Trevliga pojkar och som vi dumförklarade varandra när vi inte förstod vad vi sa. När pojkarna skulle vidare drog vi ner en trappa till några svenskar. När tiden var inne bestämde vi oss för att dra ut på stan och röja. Med min nappviselpipa i mun fick man ett antal arga miner. Vi var nog de högljuddaste i Halmstad om man säger så. Men vilken kväll! Att pendla mellan folk man aldrig mött förr, att vara i en stad där ingen känner en, att ha så jäkla kul med 5 underbara flickor.

När det började ljusna ute begav vi oss till bilen för en tupplur. Att vi tidigare hade visat var vi ställt bilen insåg vi var ett misstag när 2 av danskarna bombaderade bilen. Ingen sömn här inte. 8.00 gav vi oss med sovandet, varmt och unket - nejtack! Ut för att leta efter frukost (partyhattarna fortfarande på), mc släppte in oss tidigare och där bosatte vi oss i 2 h. Därefter pendlade vi mellan bilen, hemköp, rundor på stan samt Scandic Hotels toalett. När klockan blev 1 vågade vi köra hemåt igen!

Det som händer i halmstad, stannar i halmstad. Det är såhär vi har gjort det  till och vi gjorde det så jäkla bra! tacktacktack..









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0