~ bra vibrationer



Stuidebidraget flög in på mitt konto igår som bidrog med lite shopping. Halva borta! Efter en hot potato med mor gick jag till rockrummet för att förbereda innan grabbarna skulle dyka upp. När vi fick allt på plats, det vill säga efter ungefär 2 h, så började vi spela in. Hahahaha, jag har så kul med er! Men det blir allt till att jobba på nu när jag inte kommer få tillgång till att vara där under helgerna. Vid 6 fick jag dra mig hemåt för att sedan vara på plats vid Yllan kvart i. Bord 26, massvis med julmat och dricka, då kbladet bjöd på allt :) När den härliga showen där Charlotte Perrelli var gästartist (underbart bra är hon) tog sitt slut drog vi oss vidare mot Grand för en fortsatt härlig kväll. Dock gjorde stanken på grand en väldigt illamåeende, fy o blä! Idag sov jag till halv 2, därefter gjorde jag lite nytta med att pynta till i mitt rum och städa i huset.  Duktig som jag nu känner mig sitter jag beredd med pepparkakor och snart en mysig film!



~ miss merry



Nyss hemkommen från en härlig spelning. Superhärligt att köra låtar som jag nu har kommit in i och verkligen känner något för. Nästa spelning är den 12.e, perfect start på en hejdundrans lussevaka kväll tycker jag!! Annars har resterande av dagen bara bestått av att lata sig (!), PA-dag till ingen nytta men vad ska jag göra när inte rockrummet är ledigt. Imorrn får jag tillgång till rummet och då ska jag spendera en lång tid där för att piffa till låtarna, sen ploppar grabbarna in efter hand. Känner att jag borde sätta lite fart om det ska bli mer än bra, förhoppningsvis blir det tillgång till rockrummet i helgen också. Vi hade gospelrep igår då vi körde igenom alla de låtar vi ska framföra på onsdag - Trefaldighetskyrkan, klockan 19.30 och det är gratis så, be there! Imorrn är det fredag och ingen ny helg för föreställningar, suck... Men Bra Vibrationer med lucian som följs av Grand blir säkert en rolig fredagkväll.


Jag är hungrig, så nu ska jag äta!



~ om..

om jag ligger vid din sida - skulle du vara vaken då
om jag säger att jag älskar dig - tror du mig då
om jag står vid din sida - fattas du då vid min
om jag saknar dig när du går - kommer du då tillbaka
om jag vänder mig om - har du då gått i mina fotspår
om jag förlåter allt som skett - ångrar du dig då
om jag ber dig vara här - stannar du då
om du älskar mig - om...



~ hejdå Dolores..

Vilken festlig helg jag har haft!! Fredag = Grand med Anna, superlyckat. Lördag = Sunk med några från ensemblegänget och efter söndagens föreställning var det dags för en avslutningsfest. Tanken "sista gången" innan och efter allt jag gjorde på/av scen slog mig under föreställningen ett antal gånger. Det var hårt eftersom det fanns så många roliga moment som jag bara vill göra om och om igen!  Men det blev en lyckad avslutningsfest med fina tacktal, underbart god mat och kött på dansgolvet. Hoppas att de flesta dyker upp i Malmö på Tonteaterns jubileumsfest! Ikväll har jag följt med mamma och Linda till knislinge där det var ljusparty. Underbart med alla dofter och ljus så det blev julljus köpta, julstämning i mitt rum i år japp! Veckan bjuder än så länge på - repning, spelning, PA-dag och Bra Vibrationer med lucian :)




~ I'll cry for you!

Helgen börjar närma sig, vilket betyder att de 5 sista föreställningarna av musikalen skall göras. Ni som inte har sett den än borde skämmas, inte försent till att bli en god människa - finns biljetter kvar! Veckan än så länge har varit helt okej, igår fick jag ångest som ledde till att jag satte mig ner med läxor dock superskönt när de är ur vägen. Förstår inte varför jag alltid väntar in till sista minuten till att göra dom, eller rättare sagt 2 veckor senare! Igår hade jag endast en lektion därefter begav jag mig till Ingvar för en sånglektion. Det var ett tag sedan så det var härligt med extra många sångövningar! Idag var det dags för månadens ES-konsert, sjöng I'll cry for you med Europe akustiskt :) Även goda nyheter - 2 spelningar för bandet + att gospelkonserten börjar närma sig, 3.e december. Jag längtar!!! Imorrn ska vi till malmö med klassen för att besöka en synagoga och moské, kan bli intressant. När bussen är på plats hemma igen är ensemblen från musikalen bjudna hem till Sara (Sugar) för bullar och mys, kommer bara inse hur jäkla mycket mer jag kommer sakna gänget "/...



~ den som kunde vrida tiden tillbaks..


Helgen har varit underbaar. Efter föreställningen i fredes gick jag raka vägen mot söder för att förfesta med några flickor hemma hos jossan. Tog inte så lång tid innan man hängde med i tempot och rätt som det var satt man i en taxi till grand - lathet! Pendlade mellan Grand och Class under hela kvällen och avslutade med pastavagnen (har lärt mig att äta ädelost&skinka nu). Lördagen var kommen - sov ut, tittade på idol och begav mig till teatern för 2 föreställningar. Vilka diskussioner vi har under tiden, helt galna. Skulle allt spela in tiden som spenderas i min loge samt fikarummet, en duktigt bra HIT för omvärlden! Föreställningarna gick undan och taste var stället att besöka, kvällen avslutades väldigt mysigt hemma hos mig :) Idag var det den sista föreställningen på den näst sista helgen, att lämna en sådan underbar ensemble kommer inte att bli lätt! Men föreställningen tog sitt slut med en fantastisk publik och mys väntades med Oliver och Hugo, te, mackor och vår sugar låt som ska spelas in imorrn. När klockan började närma sig 8 cyklade vi till replokalen för ett bandmöte. Såklart är det Simon som ska klanta till det med sina fotbollstider, men förhoppningsvis får vi till en ny reptid. Godnatt!



~ vi har det bra tillsammans!






~ think before you act?


En helg har kommit och gått.. Blir knäpp på hur snabbt tiden går, det är bara 2 veckor kvar av musikalen "/. Något mer jag blir knäpp på är min kropp! För någon vecka sedan hade jag cpont i min mage, därefter kröp förkylningen + hostan fram och nu har jag fått ont i min rygg. Inte har jag tränat på 3 veckor heller så jag förstår inte vart all skit kommer ifrån! Hmm.. En lugn helg har det varit för min del. Efter föreställningen i fredes bar det av till taste med några från ensemblen och Majda. Det var härligt att bara sätta sig ner med en drink och babbla på, speciellt med Majda som har varit okontaktbar i ett antal dagar ;) Lördagen besökte jag åhus och idag har jag varit så duktig att jag steg upp tidigt för att gå till matöppet o köpa en blomma till far min. Mer än en blomma är han allt värd så jag skrev ett kort - med kärlek :) Nu börjar en ny vecka som inte alls är så planerad, faktiskt skönt. För att till sist komma till själva rubriken. Att man ska tänka innan man agerar. Det är allt ett klokt citat, dock håller det inte alltid i sig och tur är det. Hur skulle världen annars se ut.. Men när det kommer till ett speciellt ämne är det nästintill helt omöjligt för mig att släppa tankarna. Det stör mig något fruktansvärt. Så,  "Don´t think, just feel" vill jag avsluta det här inlägget med!!




~ lund

Idag bar det av till lunds universitet med alla 3.or från skolan! Drev igenom dagen med dugg och en vandring för att komma till rätt universitetsbyggnad - psykologprogrammet, juridik samt musikvetenskap. Psykologprogrammet var det jag föll för men det är nog ett andrahandsval för mig om inte lägre ner, ska allt in på en musikalskola/musikskola först! När all information från respektive program var avklarat hade vi en halv h på oss att äta.. Tog en tid innan vi kunde sätta oss ner i lugn och ro, men ett samtal gjorde så att vi fick packa ihop våra baguetter i servetter och bege oss tilbaka till bussarna. När vi sitter på bussen och Anna sen nämner att hennes mamma jobbar i lund och att vi inte hade behövt att stressa ger jag förslaget att vi hoppar av igen. Och så blev det. Vi gick tillbaka till stan för en fika och skön pratstund, vidare till lite affärer. Genom telefonbeskrivning kom vi till sist fram till hennes mammas jobb och tillbaka till kristianstad. Jag älskar impuls händelser! Väl hemma har jag nu suttit och pluggat psykologi, prov imorrn "/. Hur kan man sätta ett prov veckan efter ett lov. Förväntar de sig att man ska sitta och plugga på lovet!? Religion hemtenta inlämnad, svenskan ska redovisas och matteprovet skall göras! Puh, snacka om att jag är skoltrött. Vill bara bli stämplad som student och sen läsa vidare till det som enbart intresserar mig. Aja, vägen närmar sig...



J      A     G       Ä    L   S    K   A    R      D   I    G

JAG
ÄLSKAR
DIG

JAG ÄLSKAR DIG

Jag älskar dig

~ inför döden är vi alla lika


Ohjaa, det var snabbt det här lovet gick "/.. Spelningen i onsdes var superhärlig, jag är så glad att vi är på G igen. Efter spelningen gick jag och grabbarna ut för en öl därefter tog jag tåget till karlshamn där kussen väntade så gott på mig. Vi fortsatte kvällen ute med två trevliga töser, öl och en massa snack :) Uppe men tuppen redan klockan 7 då det blev en morgonvandring följt av god frukost och 30 längder på badhuset med bastu. Senare på kvällen åkte jag, linda och kussen för att bowla. Pinsamt värre när klotet flög ner i rännan nästan hela första rundan, medan jag låg på 50 poäng låg både josse och linda på över 100. Därför måste jag skryta och berätta att jag trots allt vann hela skiten. Efter denna givande dag var vi alla superdöda så det blev slappande resterande av kvällen med 2 helt misslyckande försök att göra äpplechips i ugn. Fredagen åkte vi hem till kristianstad med vandring på staden, därefter tog vi farväl och jag drog mig till teatern. Efter föreställningen var de full halloween stämning i logen, 4 tjejer som skulle klä ut sig på en kvart. Men det resulterade väldigt bra och jag hade verkligen en hel go-go kväll hemma hos Nisse och resterande av kvällen i hammar. En aning död var jag på morgonen då fröken vaknade superförkyld samt ont i huvudet, direkt efter föreställningarna åkte jag hem och slocknade. Idag väckte mamma mig klockan 9(!) för att vi skulle bege oss till Olofström och hälsa på mormorn min, besökte även morfars grav. Sjukt vad tiden går, hela 4 år sedan han somnade in! Nu väntar jag på att Dennis ska dyka upp, mattepluggande för oss två ^o)

RSS 2.0