~ vatten o bröd

Det blev en del mixat under PA-dagarna. Gäller att jobba in i det sista nu! Fint att vi har fått en spelning den 1 April, äntligen onsdag på Biljardkompaniet. Inget aprilskämt! Ett stort plus att det inte blev något musikhistoria prov idag, det firades med lunch på Teapot med Pat! Även ett skämt uppstod under dagen när Pat skulle fixa fribiljett till sig själv på carlings: "Nej, om du inte är 20 kan jag inte ge ut en biljett till dig". What!? Sen när, jag själv hämtade ut 2 igår dumass. Aja, fortsatte dagen med en lektion följt av ett besök hemma hos Oliver :) 19.00 var jag på plats på friskis&svettis. ÄNTLIGEN, superskönt att träna och jag hoppas tiden räcker till i fortsättningen. Nu sitter jag och lyssnar på Veronica Maggio, vilken underbart härlig röst hon har. Uh, en jobbig dag imorrn. Den nödvändiga lektionen arbetsliv har nyss flyttats till fredagsmorgonen, dvs att jag har en håla från 09.45-14.20 på tisdagar och går från 8.00-16.00 på fredagar. Heldagar trodde jag inte existerade för mig längre. Fredagskvällen bidrar med en mysförfest hemma hos Emilie, följt av Grand som förmodligen bara släpper in 20+ nu (känner ni min ironi).




~ kärlek är det närmaste vi kan komma magi?

skitskitskitskitskitochskit. Jag orkar inte läsa in en massa om de förflutna musikerna. Musikhistoria borde vara som nutidakonst då vi sitter och antecknar och får några uppgifter, därmed inga prov inräknat. Hårdplugga in en massa som man glömmer efter provet, eller snarare under provet. Det är sånt här som får mig att bara längta till studenten. Sjukt många som har ångest inför att ta studenten, visst kommer jag sakna vissa människor och alla dessa knäppa lärare samt vissa lektioner. Men, jag längtar så fruktansvärt till att börja på en musikalskola där jag verkligen får kämpa med folk som ger gärnet. Tradigt att konkuransen är så hård bara "/. Idag fick jag lätta lite på fötterna med en fika på stan. Har varit instängd i mitt rum med O.C nu i 3 dagar och tyvärr har Seth Cohen inte försvunnit ur mina tankar än. Nu har jag två PA-dagar att se framemot, ska sätta sången till låtarna imorrn hade jag tänkt, sen på onsdag ska jag börja mixa lite. På onsdag är det även gospelkören, ett tag sedan sist -



~ du föds på dagen och dör på natten..

De senaste dagarna kan man sammanfatta som såhär: KNAS! Började i onsdes då ES-konserten blev hela 40 minuter kortare pga av att 7/10 nummer blev inställda. Ja, den här jäkla influensan. Ännu bättre blev det när jag fick reda på att min andra hälft under duetten till välgörenhetsgalan låg hemma med hög feber. Som tur var fanns Henrik där och hoppade in i sista minuten. Efter stress-rep och genrep begav jag mig till egna hem för att öva inför spexet, vidare hem och tillbaka till välgörenhetsgalan igen. När jag vaknade igår ville jag bara gå och döö. Om det finns någon som hatar sitt immunförsvar mer än mig - stackars dig! Jag hade drabbats ännu värre. Det blev sängen hela dagen, tur att O.C fanns där för mig, är som fast! Helt sjukt vad man känner sig meningslös när man är sjuk, finns inget mer o göra än att bara ligga i sängen. Försökte komma undan spexet senare mot kvällen, men utan mig - inget spex. Så det var bara att masa sig dit och göra sitt bästa. Skönt att ensemblespelningen blev inställd. Det är tur att man bor hemma i dessa tillfällen, vem skulle annars slava för mig om inte familjen. Som ikväll, tacos följt av fruktsallad med kesella. Blir en väldig slappehelg, dock inte seg, sjukt hur tiden går när jag drar igång avsnitt efter avsnitt. Undra hur länge Seth ska snurra rundor i mitt huvud nu framöver..



~ sång o sång

Ännu en helg är förbi och den här helgen var då inte slapp. Började med att spela in lite efter skolan i fredes, därefter raka vägen mot Degeberga och Pat. Började förfesta vid halv 7 med ölspelet, folk trippade in och vi dansade in mot morgonen. Segade sig på morgonen till tusen. Tog bussen till mig vid 4 och hann nästan bli klara tills lite folk kom för chill innan vi drog till musikfesten. Idag var man segare än segast, har bara slappat framför tv.n samt spelat burn out med pappa. En ganska stressig vecka för min del. Repa inför ES-konserten och välgörenhetsgalan på onsdag, spexet på torsdag och ensemblespelningen på fredag. Tur att jag är någorlunda frisk nu! Imorgon fortsätter jag att dela ut mitt CV, är väl uppe i 14 ställen nu. Men tvivlar på att få något, folk sparkas överallt nu. Skitvärld!



~ kaffe

Somnade faktiskt efter ett tag igår. Men det var otroligt störigt att ligga och vrida sig, panik till tusen. Jag klarade mig upp efter att ha snoozat i en kvart. Dödstrött till ensemblen. Tur att vi är så dampiga, "disco inferno" säger allt! Efter en kopp kaffe i skolan, en hos Pat och ännu en kopp kaffe hemma hos Hugo piggnade jag till. Den nya låten (hör och häpna) - "coffee song", var ursköön. Efter lite chillande hos Hugo begav vi oss till replokalen. Hugo tycker att förstärkaren där är allt för mögig så han tog sin på en skottkärra och pushade på mot lokalen. Knaas! Väl hemma har jag bara latat mig. Jag börjar snart friskna till känner jag så förhoppningsvis kör jag igång med träningen igen på torsdag, hoppas! Kollade nyss på ett avsnitt med andra avenyn, som jag saknat det. Trist att det bara går 1 gång i veckan nu, på tisdagar. Inte 3 stycken på söndagar att mysa till..





~ är det så?

Amen jisses. Tryckte datan ifrån mig vid halv 12. Måste ju sova några timmar för att orka med morgondagen, 8-16! Nähä, då kan man inte somna heller. Har inte druckit kaffe sedan klockan 11 imorse. Har inte haft värsta sovmorgonen heller för den delen. Låg och tänkte på olika händelser som inträffat mig. Mest ånger. Det jag ångrat. Men det stämmer fullt in - jag ångrar bara det som jag aldrig gjort. Därmed sjukt mycket saker! Fastän den djupa tanken snurrar  runt i mitt huvud går det inte över till drömmarna.. Får panik när jag bara ligger och vrider mig, vänder kudden, går över från tanke-tanke, öpnnar ögonen och inser att jag inte är så trött som jag borde vara. Borde vara!? Nej, jag får allt ge det ett försök till. Om jag bara hade haft en ny och intressant bok? Skulle säkert somna snabbt för det. Tv.n orkar jag inte med, till slut blir jag bara irriterad på allt ljud. Trodde jag att jag skulle bli tröttare för att dra upp datan igen eller. Dumass. Jag kanske är trött, bara att jag inte vill intala mig själv att jag är det. Åh, herre. Vilket problem man kan ha. Kanske man skulle ringa POLIA?

Är det så, är sömn överskattat!?



~ neon i regn

Näh, förkylningen kom ikapp tabletterna och nässprayet.. FYY! Dock är jag inte genomförkyld, men förkyld som förkyld? Resterande dagar av helgen - lördag&söndag - har jag bara legat hemma o degat. Har verkligen ingen ork till något när näsan rinner och man ibland inte kan andas tillräckligt pga att ena näsborren är täppt. Jaa, stackars mig.. Idag skulle jag egentligen vara ledig, studietiden (yey, inga äckliga mattelektioner) är nu min, men vi skulle gå igenom lite på musikalförberedande lektionen ändå. När jag kom hem tänkte jag göra någon nytta, så jag satte mig med en bok som Patricia ville att jag skulle ta mig tid och läsa: "Neon i regn". Jag kunde bannemajj inte lägga ifrån mig boken, gick tillbaka till den hela tiden. Så jäkla typiskt, om det skulle ha något med skolan att göra skulle jag böna och be för att slippa öppna den. Nu har jag bett henne ta med en ny bok till mig i den stilen. Wow, ska Natalie Chamli äntligen börja läsa böcker. Är man galen i kärleksfilmer funkar nog kärleksböcker lika bra. Hur ska detta sluta "/.. Ensemble klockan 10 över 8 imorgon. Kul, med min förkylning. På kvällen blir det rep med bandet, ska bli spännande att få höra den nya låten som grabbarna har trixat fram!!



~ framtidens barn..

Okej. Nu ser ni bara 3 bilder framför er. Ni vet dock inte var de kommer ifrån. Internet? Google? En bok? Det börjar närma sig nu.. En skämtbok? En "bajs-bok"? Inte i närheten.. Utan det är en, barnbok! Barnbok. Ska småbarn sitta och läsa eller rättaresagt ska föräldrarna sitta och läsa för sina barn utifrån den här boken? Det är inte precis så att barnen lär sig något utav det här. Det är mer att bajs är något roligt och bra? Då man kan sätta in bajs i olika sammanhang.. Jag minns själv när jag var liten och nämnde något litet ord som just bajs. Det gillade verkligen inte mina föräldrar. "Så säger inte en fin dam". Jag förstår inte! Jag såg just den här boken i stan, i den nya barnaffären. Kunde inget mer än skratta och ta 3 bilder för att just påminna mig om vilken sjuk värld vi lever i. Jaa, vad ska man säga. Bajs-plutten, hoppas den inte blir en succé för barnen!



~ tjoheej!


Jo, det går väll ann i skolan. Tur att det går så knasiga lärare på C4, älskar det! Det jag mindre älskar är lärare som är så jäkla självgoda, något som man inte bör va som lärare. Menmen, vet att jag säkerligen kommer längta tillbaka till skolan när sommarlovet väl har tagit sitt slut, så jag får passa på att gå igenom dagarna med glimten i ögat! Gick en runda på stan med Anniela efter musik&ljudskapande lektionen. Ganska meningslös lektion, men skadar aldrig att sluta 1 h tidigare från en 3 h lektion + bli masserad av läraren och ha en lång fika-rast. Säger ju det. C4! När jag kom hem tittade jag på När mörkret faller. Jäklar, vad bra film! Spänningen sitter ju i hela tiden och händelserna får en verkligen till att rycka till. Hemskt att det som utspelar sig i filmen händer i det verkliga livet, att det finns människor där ute som har det så. Kan det inte vara så med kärleksfilmer också? Där blir allting perfect, även om något hemskt utspelar sig under filmen. Jag måste sluta med mina kärleksfilmer, det är dom som har fått mig att inte tro på kärlek. För ja, det är sant. Jag tror inte på kärlek! En annan sak som är jäkla störigt är att jag nu håller på att bli sjuk. Försöker så gott jag kan att slippa undan med alla tabletter och nässpray. Så, ikväll blir det ingen utgång utan mys med Anniela och Sofia framför tv.n i min sääng!



~ jullovet är över



Vad va det jag sa!! Skulle inte jullovet gå pang på röbetan? Snart tror jag att jag blir galen på riktigt, var tar tiden vägen? Men ska inte klaga för lovet har varit underbart roligt. I måndes var det trettondagen och class hade billig entré. Så jag fixade en förfest hos mig med härligt folk, bland annat mitt band då vi även var 4 stycken från nosaby-klassen på plats. Hah, medan Admir sitter med min rosa gitarr i högsta hugg på nedanvåningen sitter några på ovanvångingen med min mor och äter kooorv. Jag kommer aldrig mer äta korv på statoil iallfall, fy föör! Igår var jag såklart segis igen, men det blev firande hos mitt Gudbarn en del timmar. Idag är sista dagen på lovet, tur att jag börjar klockan 12 imorgon. Dygnet har verkligen vänt för mig! Jag har bannemaj hunnit med 3 fikor idag - Emelie, Erika och Anniela. Får panik av att bara sitta hemma. Innan plugget imorrn blir det en lunch med Sofia och Anniela!!



~ 2 januari




Nyårsfirandet blev väldigt lyckat. Jag bestämde mig för att stanna kvar med familjen hela kvällen. Vid 12-slaget kom lite folk från hammar för att dra med oss ut. Ungefär 20 minuter in på det nya året plingar det på dörren. Jo, man blev allt ännu lyckligare - för där stod Majda och hennes syster. Så vi festade vidare med drinkar, massa prat och biljard. Morgonen därpå var man hejdundrans seg. Men det blev till att städa undan innan jag tog bussen mot Degeberga och Patricia. Urmysig kväll med film, deep talk och guitar hero. Vid 12 bestämde vi oss för att gå till vattenfallet, men när vi kom fram till den mörka skogen fanns det inget som kunde få mig att fortsätta efter att ha sett filmen Disturbia (galet bra, för den delen) tidigare under kvällen. Så det blev en sväng inom byn istället. Väl hemma kom man inte i säng förrän 3 efter allt vi låg och babblade om. Idag tog jag bussen med Emilia in till stan och mötte upp Anniela för en fika. Nolato-gänget, som man saknar det! Efter en lång stund på stan sitter jag nu här laddad för fest.!!



RSS 2.0