~ novemberlovet

Japp, då har man 1 vecka novemberlov framför sig..


Måndag! Nu har ni säkert fått reda på vad fotningen handlade om. Juste, jag blev en av de 9 luciakandidaterna. Kristianstads lucia ska nu röstas fram av allt folk där ute. Vi publicerades i Kristianstadsbladet idag och det är bara att rösta på den ni vill! Biljetterna till musikalen TARZAN släpps även idag. Köp, ni kommer inte att ångra er - JULIUSBILJETTSERVICE! Idag var det genrep för Singing Catwalk, bara 2 dagar till sen börjar showen ^^. Efter genrepet checkade jag och tin en skräckfilm, som vanligt somnade vi och vaknade igen av de höga skotten!

http://www.lionsclubkristianstad.se/?sida=lucia - rösta här!


Tisdag! Nu sitter jag i Olofström hos mormor, skulle trixa lite med hennes dator. Gamlingar och datorer går då inte ihop. Var även i Lönsboda en sväng för att titta till morfars grav. Man vet verkligen inte vad man har förrän man förlorat det! Jaha, nu ska vi bege oss hem igen, luciaträningen väntar..

Onsdag! Hur kan man frivilligt vakna klockan 9 på ett lov? Jag kunde verkligen inte somna om, typiskt! En runda på stan med mor där jag fyndade lite till showen. 1 h innan jag skulle vara på capelli och styla håret så blev det hål i mitt linne, fick springa runt och leta efter något svart att ha under. Väldigt stressad hann jag iaf dit nästan i tid! Blev en rockig style till min låt. Det var minst folk idag så det kändes skönt för första gången man skulle ut och mingla. Blev lite orolig på hur man skulle mingla runt alla bord och så, men det gick så bra så!

Torsdag! Hinner varken träna f&s eller dansa nu ju.. Dessutom kan jag inte vara med på dansen denna terminen heller. Luciakröningen är den dagen uppvisningen är :/ Jag SKA vara med nästa termin, måste hinna! Och showen fortsätter, klockan 8 köttar vi på igen! Idag skulle det komma mkt folk :) Ska vara på capelli klockan 4 idag för att styla mitt hår något större. Ikväll kommer my family och inspelningen ska ske, så det blir och kötta som bara den. I LOVE IT!

Fredag! Slappade fram tills kl blev 4 då jag skulle till replokalen, hann bara vara där en halv h för jag skulle till capelli. Stylad och klar tills showen började.. Näst sista dagen idag, sjukt vad tiden går snabbt! Imorrn är det sista dagen :/ Efter showen stack jag hem till tin där vi tittade på inspelade idol. Marie, du ska vinna hela skiten!

Lördag! Stack till capelli tidigt idag för att hinna mingla runt den sista dagen! Gud vad snabbt tiden har gått. Den 4.e och sista dagen är nu kommen och över.. Vi har haft så sjukt kul tsm. Det här novemberlovet har inte bestått så mkt mer än sång, sång och åter sång. Det bästa novemberlovet jag varit med om! Egentligen skulle jag bara köra min solo-låt idag, men det blev 2 duetter också :) Anniela hoppade in som min lover till Take me or leave me och jag och Nadja köttade på Free your mind! Tack för 4 underbara dagar!




Söndag! Sista dagen på novemberlovet idag. Ett heldags rep med TARZAN. Det är så otroligt kul att jobba med så proffsiga människor. Emil och Åsa är också helt fantastiska! Fixade första scenen idag, kommer att svängas i lianer ovanför publiken :) Snart är det dags för andra avenyn och imorrn är jag ledig från skolan - SÅÅ JÄÄ!



~ helgen

Lördag! Ingen sovmorgon här inte. Steg upp kl.9 för att åka in till stan för att ha sånglektion med Ingvar kl.10, äntligen har jag bestämt låt till singing catwalk. Det blir Mother´s finest Baby Love! Vid 12 skulle jag o Hanna göra vid oss till uppträdandet i staden. Vi satte på oss randiga rutans fina rosa klänningar och gick därefter ut för att börja sjunga och samla in pengar till rosa bandet. Först fick vi inte igång anläggningen men till slut gick det och vi sjöng in en mängd pengar. På kvällen kom en del gäster till oss, de var äldre men jag stannade hemma för att hjälpa till med maten och så. Det var en trevlig kväll, roligt att lyssna på vad äldre har och prata om nu för tiden ^^
image54                             

Söndag! Och jag sov ut :) Vid 4 kom Linda hem till mig för att vi skulle öva låten vi ska köra på singing catwalk tsm. Det blev kanon, kommer bli så bra. Ni som har sett musikalen RENT och hört låten Take me or leave me kan tänka er hur bra det kommer bli! Vid 5 skulle vi till capelli för att köra igenom låtarna vi ska uppträda med. Gud vad duktiga alla är, ni som inte köpt biljetter än GÖR DET! Efter capelli åkte jag hem till Amanda där vi bänkade oss framför tv.n för att kolla på Andra Avenyn!



~ frågetecken

Ja, var ska man börja.. Nu är det lov, YEY!  Var och klippte & färgade håret idag, därefter gick jag till randiga rutan för att prova en rosa klänning till uppträdandet imorrn. Ska sjunga i staden för att stödja rosa bandet. Brast ut i gråt innan. De senaste dagarna och veckorna har jag varit så stressad och det händer så mkt i den här perioden jag är i just nu.. Jag vet inte vart jag har alla, vad/hur/när ska jag göra det och det.. Ibland går det bara inte som man vill, så är det bara. Men jag försöker verkligen, och vad får jag tbx? - nada!




~ skolan..

... tar kål på mig. Inte för att vi har mycket läxor utan för att vi börjar tidigt och slutar sent!! Halva dagen är ju borta, hinner inte med något, inte ens med mig själv nästan! Men iofs är jag ganska knäpp som åker till skolan kl.8 när jag börjar 9. 1 h mer elr mindre, jo sömn i bara 5 min till hade inte skadat. Men tänkte att jag lika gärna kunde dra in hit, sätta mig ner vid en dator och bara slappna av! Hur har veckan än så länge varit då? - Jo, helt okej. En lång dag i måndes, en lång dag igår och ännu en lång dag idag. Repning i måndes, repning igår och gospelkören idag. Tur att jag älskar det jag håller på med, annars hade det varit illa! Det är 3 dagar kvar tills lovet börjar. Åh vad jag ska sova, sova halva dagen.. Nä, det får jag INTE göra! Det blir en hel del rep o sång då ockå. Glöm inte bort att köpa biljetter till singing catwalk som är på capelli den 31 oktober & 1-2-3 november ^^

Soooo looong!



~ dödstrött

Myskvällen! I Lördes bar det av till Huaröd för en myskväll hos Osse! Klasspolare befann sig i huset där vi åt en väldigt god middag tsm, spelade poker, mys, mys och åter mys.. Kom i säng vid 5 på morgonen och fick dela en tältsäng.. Kan ju tänka sig hur det gick med min fad ass i sängen, behov av att röra på sig och en enormt snarkande människa i rummet.. Njaej, inte så värst bra. Fick 2 h sömn! Så skulle jag upp tidigt för att öva WWS idag också, snacka om helt slut. Det gick iaf fint, kommer bli så grymt bra med alla dansare, orkestern och såklart VI sångarna! Köp gärna biljetter dit, ni kommer inte ångra er ^^ Som sagt gick en vecka snabbt och snart är det dags för nya avsnitt av andra avenyn - YEY!




~ veckan

Måndag! En helt vanlig dag i plugget förutom månadens ES-konsert. Jag ställde upp och sjöng Aretha Franklins Natural Woman, allt en härlig låt! Snart ska jag dra och träna, en vecka sen sist.. Gaah, tiden går så snabbt och jag hinner ju inte med allt.
                                   

Tisdag! Fotografering i skolan idag japp och samma ställning som förra gången japp! Enligt fotografen har jag tydligen en kille som heter Frans!? Lång dag i skolan iaf, gick till 20 i 5 därefter hem till Amanda för att vi senare vid 6 skulle dra till TARZAN repningen. Vi gick som apor den största delen av repningen idag, gud vad ont i benen man får. Jag var hemma halv 10 och ännu en dag har runnit bort..

Onsdag! Inga lektioner i skolan idag, endast workshop med en kvinna vid namn Helena som sjöng folkmusik. Lite uppsjungning, konsert och så arbete med låtar om hur man ska framföra dom osv. Vid 6 var det dags för Gospelkören, går inte o bli annat än glad när man är där och sjunger ut för fulla halsar -"JESUS I LOVE YOU!". Därefter skulle jag tillbaka till skolan där det var repning med WSS.. Skönt att man får sova ut imorrn, jag har nämligen inga lektioner ^^,
Ibland undrar jag bara hur NI tänker, vad får ni ut av att göra så egentligen?

Torsdag! Sov till halv 1 idag, göttans! Därefter pluggade jag en stund till NK provet som är imorrn. Klockan 5 var det dags för ett besök hos sångpedagogen Ingvar och efter lektionen var det dags för ett Singing Catwalk snack på Capelli. I år kommer showen äga rum på Capelli, ett mingel Singing Catwalk. Kommer bli dökul och dömysigt, kom gärna och kolla. Biljetter finns på Capelli, 200 kr st! Efter pratstunden var det dags att dansa (kflickorna), tränar just nu på juldansen. Fick även 3 BingoLottos julkalendrar som måste säljas. Någon som är i behov av att köpa, hör av er!!

Fredag! Plugget var som en helt vanlig fredag förutom NK provet som kändes någorlunda bra! Klockan 5 var jag och fotograferades, angående vad kommer ni att få reda på om någon vecka ;) Vid 6 repade jag med guysen och därefter hem till tin för en myskväll. Blev en del tårar när vi kollade på A walk to remember, en så otroligt bra film!



~ HBG

Söndag! Ställde alarmet på 9 för att åka till HBG vid 10 tiden. Jag, mor, Dorota och Sylvia skulle färdas dit. Vi besökte först väla där jag fyndade lite kläder och därefter till Blanka och Nicklas där det bjöds på mat. De har även 2 urgulliga barn Gabriell (1 månad) och Alexandra (1 ½) som jag och Sylvia lekte en hel del med. Vi gick även ut med Alexandra för att gunga och ha oss! Jag ÄLSKAR verkligen barn ^^,
Efter 1 vecka har jag äntligen fått se mitt efterlängtade favorit program - Andra Avenyn! Helt grymt bra är det och det bästa är att man får se alla 3 avsnitt idag ist för att vänta på ett avsnitt varje dag. Men nu måste jag vänta ännu 1 vecka, men som tur är går tiden fort!




~ välkommen till livet..

Så, man ska börja blogga nu? - troligen!

Jag kan börja berätta om de senaste som hänt..

Stockholm! På onsdag morgon steg jag och min kusin upp klockan 5 för att köra mot sturup vid 6 tiden. Planet lyfte 10.20 och 1 h senare var vi framme. Vi sov hos min kusin i Stockholm och gud vilken fin lägenhet hon har! Vi hann med att shoppa loss, kuta från tunnelbana till tunnelbana, besöka filmstaden, äta en fin middag och åka till Globen och se Gwen Stefani. Showen var helt otrolig, hon sprang t.o.m ut i publiken och upp på läktarna och sjöng.


image13
Gymnaisemässan!
Flyget på torsdag morgon gick 08.45 från Stockholm och väl hemma fick man stressa till Yllan där gymnasiemässan pågick. Min ensemble körde ett par låtar ända till klockan halv 8 på kvällen. Var helt slut när jag kom hem, somnade som en stock!!

Fredag! Upp klockan 7 för att dra till plugget, fick rodda från gymnasiemässan också.. Vid 6 repade jag med bandet och därefter hem för att bara ta de luuugnt! Kommer bli en soft helg för min del, och det behöver jag ^^

Lördag! Gud vad skönt det var att sova ut, sov enda till halv 1 idag! Städade rundor och bara slappade tills klockan blev 6 då framiljen drog till Tony o Hayat. Där var även Feras, Samer, Christina och mitt Gudbarn Nicole :) Vi käkade oss proppmätta, väldigt mycket mat som vanligt! Vid 11 började pojkarna spela poker och vi tjejer satt och kollade tv en stund tills jag helt plötsligt somnade i soffan! När klockan blev halv 1 väckte mamma mig för att vi skulle åka hem..




RSS 2.0