~ elva månader


Mys i Ekestad.



~ solo

Det var sista dagen i vårat kära Bjärnum i onsdes - våra sista danslektioner och vår sista masterclass.. Innan dagen var slut fick vi en LÄXA som skulle visas upp dagen efter. Med hjälp av en låt skulle vi skapa en musikvideo och mima, min grupp fick låten You're Beautiful med James Blunt. Brist på fantasi (eller fantasi hade vi då verkligen, snarare verklighet som fattades) bestämde vi oss för att göra något helknäppt, dvs likna zombies. Vår lärare tyckte att vår var den som man fattade minst av. Verkligheten med vår musikvideo är att man ibland verkligen inte fattar ett shieat av musikvideos. Kul hade vi iallafall!! Efter härliga skratt av musikvideos fick vi tävla lite mot varandra, se välgörenhetsgalan samt spexa framför klassen. Jag och Dag körde Meatloaf ft. Cher - Dead ringer for love.

Vid 19 var jag hemma i Kristianstad, mötte min fining på tågstationen och vi gick vidare till H&B för fika med folk, följt av C4 teaterelevers examensprojekt, Muren på teatern. Under fredagen tog jag och baby oss till Ekestad för lite mys på bryggan, när väl solen dök upp kände jag mig som den lyckligaste i världen! Lördag gav oss en runda på stan följt av en glass i Åhus hamn. Under kvällen träffade jag Jossan en stund för deeptalk och när jag anlände till S igen runt 22, satte vi på grillen för marshmallows. Igår firades mor stort för världens bästa mamma och ett år äldre, Rosegarden med familjen. Imorse körde jag baby till tågstationen 5 på morgonen.. Kan man tänka sig att lumpenskiten snart är över, helt galet snabbt har året gått - som jag har längtat! Innan jag tog mig till Markaryd fikades det med Erika som jag inte träffat sedan innan studenten. OM vi hade mycket att prata om och fortsättning följer på lördag. Idag har jag ätit massvis med glass och snart ska jag dra mig ner mot bryggan där grillas med klassen.

Om 4 dagar slutar jag Markaryd och flyttar hem för mitt underbara sommarlov.




~ summer wine



I söndes åkte jag hem för att fira bror! Första gången jag fick träffa mina Gudbarn Nicole och Oskar på samma gång, underbart! Önskar att jag hade haft mer tid med dom dock. Nicole bara växer och växer, en riktig envis liten kicka - som sin Gudmor. God pastasallad följt av två tårtor och lite kakor fick jag njuta av. Tog sista tåget tillbaka där det blev en god skrattstund på svalis!! Imorgon har vi tre danslektioner i bjärnum, våra tre sista danslektioner. Nästa vecka har jag endast tre lektioner därefter bara lattjo fram tills vi slutar. Jag har börjat packa ihop lite på mitt rum nu. Har en väska fylld med kläder och papper som ska hem med mig. Hoppas på att resterande får plats då jag flyttar ur rummet. Kommer kännas väldigt konstigt att spendera en hel sommar i mitt rum där hemma. Men sommar, som jag längtar efter dig..



~ en dag på liseberg

Lördagen på lisberg var urmysig och den stekande solen var till en stor hjälp. Den sköna musiken som kom från högtalarna på liseberg gav mig en helt underbar känsla. Och alla barn som tävlade mot sina föräldrar om vem som kom fram först till karusellen. Barn som gick runt med ett leende pågrund av sin sockervadd i hand eller ett vunnet gossedjur. Galna skrik!! Lisebergskaninen som jag var så nära på att gå fram för att krama. Där, i kaninhuset fick jag en flashback då jag nämligen har ett kort hemma på mig och sylvia när vi står och posar i regnkläder. Mer minns jag faktiskt inte. Jimmy, som även har fått jobb på liseberg i sommar, fick leka min guide. Liseberg har verkligen allt. Bilden nedanför gav mig ett lyckorus, påminde mig om att det närmar sig den 8 Juni och Whitney Houston i Globen. Jag och Gerda lämnade Liseberg en stund för ett break in till stan och shopping. Från 13-22 vandrade jag runt, runt, runt.. Någon timma innan bussen gav sig hem följde jag med Jimmy till hans sommarboende (han hyr lägenhet från en PASelev) där det blev så mycket prat att vi fick springa tillbaka för att hinna med hem. Och på bussen frös jag som en idiot. Förstår inte vad som har hänt med mig, plötsligt har jag blivit så galet kalblodig.                       Jag kände mig lite som ett barn under denna dag!
                                                            
                                                            

 




~ cabaret lorensberg

I onsdes kväll lyxade jag och några till det på Dags rum med gottis och filmen The Hangover! Skrattade oss igenom hela filmen, den är så sjukt galen. Igår var det dags för Göteborg. Under bussresan dit tittade vi alla på krogshows dvd.n, känns inte som om det var så längesen vi framförde den i kulturhuset. Det var vår första show tillsammans och nu har vi redan gjort vår sista tillsammans. Väl framme fick vi lite fri tid innan det var dags för en guidning på Göteborgs Operan. Inne i nordstan var det packat med folk, jag blev lite vimsig av allt folk måste jag erkänna. Väl på Operan fick vi veta och se en hel del. Det var så sjukt stort allting. Därefter fick vi återigen fri tid innan vi skulle samlas för att titta på Cabaret Lorensberg (typ som Wallmans). Jimmy och jag gick ett par ärenden, av och på spårvagn efter spårvagn. Smidigt det där med spårvagn! Cabaret Lorensberg var awesome, 2 rätters och spex när man minst anade det. De 8 artiserna var av olika karaktärer och jag föll direkt för vissa. En kille sjöng bokstavligt talat som en Gud, en tjej hade en sådan otrolig utstrålning så jag inte kunde dra undan blicken samt en annan tjej vars unika röst fick mig till att rysa!! Bussresan hem var dryg, allt man ville var att slumra till vilket inte var det lättaste.

Idag tog jag mig en lång sovmorgon följt av en dansläxa. Regn och åska har därefter prytt min dag och vilket passar inte bättre än att krypa ner i sängen och njuta till en mysig film. Gerdis och jag kollade först på P.S I love you därefter kom Jimmy på besök, vi fortsatte kvällen med Talang och filmen My sisters keeper. Den sistnämna filmen drog verkligen ner mig till en mycket låg deppnivå. Om inte G&J hade varit i min närhet hade jag drunknat i mina egna tårar. FY, vilken film. Men något att verkligen rekommendera!!

Imorgon åker vi till Göteborg igen och denna gång ska vi våldgästa Liseberg tillsammans med hela skolan plus bjärnum. Liseberg för första gången i mitt liv (minns inte då jag var liten).


~ välgörenhetsgala



Nu har AMP gjort sin sista föreställning tillsammans. Kvällarna innan välgörenhetsgalan blev långa, för att noga sätta allt på sin plats. I torsdes blåste vi upp ett hundratal med ballonger för att få en mysig stämning. Kulturhuset var nästintill fullt och vi samlade in (rekord för amps välgörenhetsgalor) massvis med pengar till Min stora dag. Det är alltid lika härligt att få stå på scen och leverera, att få chansen och göra det för någon annan var ännu härligare!!
Barns fantasi fungerar inte sämre för att kroppen gör det!

Helgen har spenderats hemma i Kristianstad. Fredes kväll spenderades mysigt nog på mitt golv med chips&dippa, en pojkvän och massa babbel.. Lördagen fortsatte allt babbel på fenix, äntligen hade sofia, anna, anniela och jag tid för varandra. Söndagen gick lika fort som vanligt och jag tog en dag ledigt från skolan igår för att samla mig. Allt börjar dock falla på sin plats nu. Känns konstigt, lite overkligt. Idag var min fina vän solen och hälsade på. Imorgon är det en dag i bjärnum, slutar 2 h tidigare. På torsdag åker klassen till min framtida stad Götet för klassresa och på lördag åker vi dit med skolan för skolresa. Söndag åker jag hem en sväng för att fira mor och bror. Nästa vecka är den sista riktiga veckan innan avslutningen. Sen, efter nästa helg är det endast fyra dagar kvar av mitt liv i Markaryd. Allt kommer att gå så otäckt fort. Tänk att det snart är ett år sedan jag tog studenten. Då min lycka nådde toppnivå!



 


~ melanie fiona - give it to me right

I don't think you understand, how real it is for me to find a man who thinks he can..




~ marabou polka

Mysmysmys blev det allt i lördes. Med Gerdis i mitt rum, Virus i bataljonen på tv och vaniljglass med krossad daim, maränger, hallon samt marabou polka brevid. GUD SÅ GOTT!! Marabou polka som förövrigt är en stor favorit hos mig bortsett från marabou passion som inte smakar choklad överhuvudtaget. I Köket brevid festades det för fullt då musik&text hade sin slutproduktion. Sov ut länge tills välgörenhetsrepen började klockan 12. Ganska tradigt att alla inte var på plats men förhoppningsvis kör vi järnet idag, imorgon och på onsdag för på torsdag är det dags. Vårt sista projekt tillsammans, lite sorligt är det allt. Jag har fruktansvärt mycket minnen från AMP, både videos & bilder. Hittade ett par klockrena videos igår när tittade igenom mina mappar, de får dyka upp inom sin tid..

Idag är det sånggrupp som står på schemat, tänkte få igång min röst med Du måste finnas. Därefter är det rep hela kvällen lång!!




~ beyonce - why don't you love me

FABULOUSE




~ städerska

Efter en toppendag&kväll vaknade jag upp klockan 12 idag! Sjukt skönt att ligga och dra sig. Alla kämpiga cheerkvällar är nu over and done, och jag tycker absolut att vi lyckades med det vi ville uppnå!! En spännande fotbollsmatch som M1 vann, vi andra stod och skrek halsarna av oss med ramsor. Vi hade vår egna maskot på plats, pingvinen och en gående DJ med bärgsprängaren på axeln! Efter grill flyttade vi över oss till Gillestugan där festandet började dra igång. För min del stod jag mestadels på dansgolvet och hoppade av mig all stress. Det är absolut något jag hade kunnat tänka mig vara, en cheerleader. En cheerleader som följer matcher, står och skriker som en galen idiot, gör massa löjliga ramsor och steg följt av halvlek då den efterlängtade koreografin framförs. Matchande med laget som var blå/vitt hade vi blåa rosetter i håret, en stram toffs samt kortkort, benvärmare och överdrivet med smink - får inte glömma pompomsen (som förövrigt är halva pompoms nu efter allt viftande).

Idag tog jag tag i mitt bombnedslag till rum och gick därefter direkt över till Gillestugan för att städa efter gårdagens partaj. Ikväll är det mysmysmysmys.





~ robot dance


                                              Om man kunde..




~ locking

Fredag imorgon och den vanliga natalie börjar sakta men säkert komma till liv! Har försökt att strunta i all dans&sång nu ett par dagar. Sången har dock varit väldigt svårt att motstå från. Måndag, tisdag, onsdag och torsdag har jag hamnat i rummet tidigast 21.00!! Är det inte cheer så är det välgörenhetsgala. Sjukt tomt det kommer bli nästa torsdag då alla rep är över. Fast då är det ungefär endast 2 veckor kvar tills vi slutar, helt galet. Igår i bjärnum fick en M1 hålla i vår danslektion, en underbart bra breakdance/locking-dansare. Fruktansvärt coolt, OM jag hade gjort allt för att kunna dansa så, lär ta ett tag innan man kommer in i det. Idag fick vi nästan alla kläder på plats inför välgörenhetsgalan och under eftermiddagen gick vi igenom hela galan. Helt okej, mycket kvar att jobba på!! Vi fick ett break då vår rektor kom in och började sitt långa samtal som i korta drag ungefär lät såhär: "Jag hoppas ni vinner imorgon-jag ska skicka en (oväntad)faktura till er (extra arbetstimmar för protecta, vaktmästaren för vårt arrangemang..)-nej jag har aldrig sagt att jag ska skicka en faktura till er-jag hejar verkligen på er!" Jag trodde att det var ett skämt. Som sagt närmar sig El Classico, Bjärnum vs. Markaryd sig med stormsteg. Ikväll har vi cheerleaders övat och invigt pompomsen samt våra kortkorta kjolar. Som det ska hoppas & skrikas imorgon, hoppas min röst överlever till torsdag.

I mitt rum ser det ut som ett bombnedslag. Jag har inte packat upp sen jag kom hit i söndes och inte orkat lägga kläder och dylikt på plats. Jag hinner aldrig städa!!!




~ roxxxy

"Roxxxy gillar sex, snack om fotboll, bilar och annat sånt som killar antas gilla." - nyheter24

Världens första avancerade sexrobot är här. Roxxxy väger 54 kilo, har fem olika personligheter att välja mellan och är "redo för action" enligt tillverkaren. Hudfärg, hårfärg och bröststorlek väljs av köparen. Roboten kan alltså inte bara ha sex utan också prata med sin ägare. Bland alternativen finns bland annat Frigida Farrah som är tillbakadragen och blyg samt Wild Wendy som är utåtriktad och äventyrlig. Dessutom svarar de olika beroende på hur man rör vid dem och har åsikter om till exempel fotboll. Dockan kostar ungefär 50 000 kronor och ska så småningom också utvecklas i en manlig motsvarighet kallad Rocky. Vart är världen påväg?




~ but i call him sugar

En helg hemma. Det var ett jäkla tag sedan - 3 veckor (om man inte räknar med en återhämtningsdag efter götet). Fick träffa älsklingen redan tidigt under torsdagen. Sjuka 20 grader sent under ef, så vi firade genom att njuta på en filt i gräset och grillat! I fredes tog vi oss till Yngsjö med hunden min och gick längst stranden med en paus på en filt i sanden. Under kvällen blev det en lätt valborg med grillat hemma hos Fidde. Ingen utgång då jag anade att en snorunge började födas. En död natalie vaknade upp på lördagen och snorig var hon! Varför? Jag segade igenom mig hela lördagen och kvällen spenderades hos S med hemmagjord pizza, mozarella is the shitt. Och söndagen som går fortare än fortast då det blev grill och tillbaka till markaryd. Grillat tre gånger under en helg - jag längtar efter dig, sommar.. Nu är han ute på sin 10dygns övning igen, sista rycket innan muck. Under sommaren har vi något att se fram emot, 2 ½ vecka i Grekland är nu bokat..

I markaryd flyter det på. På fredag är det M1 vs. AMP, dvs en fortbollsmatch med cheerleadinglag mellan vår klass och klassen i bjärnum. Som vi har repat cheer, Jessica som har gått cheer i Stockholm är verkligen på hugget. Kasta upp folk i luften och allt. Utan mattor. PÅ FREDAG. Ja, det kommer att gå så bra. Resterande av helgen håller jag mig förmodligen här i hålan för att hårdrepa inför välgörenhetsgalan. Välgörenhets galan som äger rum den 13 Maj, nästa torsdag. Så, mycket rep inför välgörenhetsgalan + de sista rycket med cheer. OCH (det viktigaste) jag ska bli frisk. Jo, vi börjar kanske gå varandra på nerverna nu. Det märks. Ska folk bli strykna från ett nummer för att de inte kommer på ett rep?



RSS 2.0