~ romeo

Det var godmorgon redan klockan halv 9 igår och en h senare var man bosatt på stranden. Underbart! På jobbet gick tiden otroligt snabbt, en lyckad fördel med oss tjejer är att vi är jävlar på att babbla. Det är även härlig musik som flyger ur högtalarna, som igår då det blev aqua och eva&adam beach party :) När jag kommer hem från jobbet står anna med bilen utanför huset FÖR hon har tagit körkort. Helt fantastiskt att du klarade det och att jag inte hade en aning om att det var så snart du hade uppkörningen var bara kul, för chockad och ännu gladare blev jag för det ;p Majda kom hem från Serbien i söndes så det var bara raka vägen hem till henne igårkväll, skönt att ha dig välbehållen hemma igen! Låter knäppt, men jag är glad att det inte är så fint väder idag. För stranden var inte ett ställe som jag skulle kunna besöka och om det var fint väder skulle jag bara få ångest, vem vet när regnet spökar hos oss igen. Så, det blev en snabb rusch inom staden för att inhandla ett par röda puma skor och därefter hem för att börja göra iordning grillen. Ett fett plus med att ha släkten här är att vi alltid är igång med god mat efter god mat. HBG blir besökt av oss på lördag för libanesisk frukost följt av Danmark och restaurang, kvällen slutar inte sämre utan då är det fest hos Patricia :) Jaa, nu när magen åter igen är full är det dags att ladda inför jobbet..
Vika papper, hej här kommer jag!




~ ge fan!


Puuh, 1 hel vecka har nu gått undan! Det känns som en evighet när man sitter där nere på nolato och monterar, men det går egentligen ganska fort. Dock är det sjukt hur mycket snabbare en helg går "/. Det har varit en riktigt skön vecka, har inte varit hemma så mycket. Måndag och tisdag spenderades i en lägenhet på egna hem, jag och Anniela hyrde 5 filmer, varav 3 tråkigt nog var dåliga! Torsdagskvällen spenderades hos Josefin där vi kollade på vår favorit "kärlek & lavemang". På fredag växte humöret till topp för solen tittade fram så man kunde burna lite på trädgården innan jobbet.. Efter jobbet var det fest på G som blev helt okej. Svårt att slå festerna under kdagarna! Det var bara att klättra sig upp ur sängen på lördag morgon, stranden med Jossan, Alec, Therese och Emma.. Fint att åka bil till stranden så man kan gömma sig undan bryggan. Känns som man inte riktigt kan koppla av där, inte så konstigt med tanke på hur mycket folk som bosätter sig där. Senare mot kvällen blev det pizzabak med Jossan och Alec, följt av smoothie och popcorn med Sunnes sommar. Inte klokt vad man kollade på den filmen när man var liten! Idag var det dags för stranden igen med Anniela. Vid 11 var vi bosatta vid den nya stranden i åhus med en massa kaffe för att bli piggare! Får nog ta det lugnt med min cocos olja innan jag burnar ihjäl mig och allt försvinner igen för idag har jag faktiskt lite ont.. Men det ska man inte lida över. Väl hemma har jag nu städat i huset för imorgon kommer libaneserna hit. Riktigt kul att farmor äntligen besöker sverige, mindre kul att vi inte kan prata med varandra får bli som alltid - "teckenspråk" ;p Klockan 8 drar jag mig till Hugo där resten av pojkarna i bandet befinner sig. Har varit ganska off med bandet nu under sommaren, men alla går ju åt varsit håll med resor, fester och annat. Ikväll blir det iaf mys och grillning och senare ikväll/natt kommer Jossan för att hämta upp mig. Bättre att somna tillsammans så att man kan ta sig upp till stranden tidigt imorrn! Skönt att jag inte jobbar på dagen så man hinner med lite steek :)



~ stay forever, baby

Tiden rullar på.. Jag gillar inte riktigt det med tanke på att skolan snart börjar. Men 3.an är det året som går fortast sägs det + att mitt projektarbete kommer bli så otroligt roligt att jobba med. Jag har inte haft någon kontakt med omvärlden nu när jag har jobbat känns det som. För den delen har jag inte gjort mycket nu i helgen heller, film och mys hela helgen. Men vad ska man göra, samma gamla stad och det händer inte så mycket nu när kdagarna är över. Det finns fina planer kvar i skallarna innan lovet börjar som jag hoppas blir verklighet med flickorna. Vad ska jag annars säga om summer 08 än så länge - Bästa någonsin!! Det har varit ett äventyr rent ut sagt. Sista minuten ville jag kötta på den sista veckan innan skolan börjar men som det ser ut nu så ligger biljetterna på runt 4000. Då köttar jag hellre kläder ;p Nu börjar en ny vecka med jobb (mer pengar) och i helgen blir det stämplat för fest :)




~ sleepyhead



Nu har jag jobbat i 3 dagar, satan vad tiden går snabbt! Vi är ett socialt gäng som får tiden att gå fortare och att montera ihop lite bitar var inte så svårt som jag hade förväntat mig. Det blir fina pengar som dock kommer att ta slut fortare än jag tjänat ihop :/ Igår sov anniela över här, vi var uppe tills klockan blev runt 2. Med tanke på hur länge vi sov - 1/halv 2, kan man ju tänka sig vara pigg.. Vi gick upp och gjorde iordning frukost, pannkakor och frallor is the shitt!! Vad gjorde vi efter frukosten? - Vi gick och la oss igen! Brukar man inte bli pigg när man sover ut? Antagligen inte för oss, sjukt sega. Knarkade kaffe hela passet och nu sitter jag här desto piggare. Satte igång en film när jag kom hem, "Click". Den är så sjukt bra, att man både kan skratta och gråta så man tappar andan till en film är bäst. Jag är verkligen som en nyfödd bäbis när jag kollar på filmer och det dyker upp något sorligt. "Click" får även mig att koppla på hjärnan till det yttersta och tänka på livet. "Familjen är bäst", som de upprepar ett antal gånger i filmen. En självklarhet.. Tänk att jag kommer bilda en andra familj inom en framtid, en andra familj som jag inte har en aning om vilka det kommer bestå av nu. Läskigt värre!



~ dont stop the beat

Nu har en veckas festande runnit ur våra händer. Har hunnit med en hel del dock inte att kolla in barnes salonger, vädret ville verkligen inte det. Skummt att det öste ner regn både igår och i fredes och ändrades till sol mot eftermiddagen. Snacka om att humöret lyftes upp! I fredes var det först förfest på österäng, sen drog vi in till stan och jag åkte även årets första karusell! Att jag ska besöka liseberg innan jag dör lovar jag. Igår var det en hel-go dag. Träffades på capelli klockan 3 för att bli stylade och repetera lite. Som sagt 3 rep och därefter upp på scen, jo det var då så jäkla kul. Fick även på mig Mauren kläderna till take me or leave me, vilken härlig känsla. Får nog lägga den låten åt sidan ett tag nu, vet inte hur många gånger jag har uppträtt med den. Publiken var också härlig, lönade sig att skicka iväg de där 60 sms iaf ;p Efter showen stack jag, Anna, Sofia och Anniela hem till mig för att piffa till oss lite inför kvällen. Vid 9 började det droppa in flickor i huset, vi var en 12 tjejer som förfestade.. Förfesten fortsatte därefter i stan och efter en stund tog vi oss in mot oljudet. Fint att ha smala armleder så att man kan trixa sig in på trock, men det varade inte länge. Vad finns det egentligen där inne som inte finns utanför. Onödiga pengar, väldigt glad att jag inte köpte någon biljett. Natten avslutades fint, 50 mil för att återuppleva det igen. Världen är trots allt inte så liten som vi tror :/






~ börjar närma sig..



Vi har repat igenom showen 2 gånger nu, i tisdes och idag. Idag blev det först en heldag med Anniela - frukost, dagboken och en jädra massa rep. Vår låt kommer bli så otroligt kul att showa med, "take me or leave me" säger allt! :) Har även skickat ut hela 60 sms till folk, så jag hoppas att några av er befinner er bland publiken och tänkt er, helt gratis för den delen. 18.30, stora torg på lördag! Dagarna bara springer iväg, nu är kdagarna för detta året snart över. Helgen väntar och det känns som att den kommer bli klockren! Imorrn på morgonen bär det av till en utbildning med Anniela. Yes, här ska det tjänas pengar. I 5 veckor ska jag nu börja jobba från klockan 16-23, men som sagt livet = pengar! Under eftermiddagen blir det barnens salonger (vädret tillät inte oss att gå i tisdes) och kvällen ger oss partyparty. Nu gäller det att kötta in texterna till lördagen för mig, att köra hela "We go together" med meningar som: shoo-bop sha wa-da wad-da yipp-it-y boom de boom utantill är inte lätt ska jag medge.



~ spelningar

Vilken lyckad helg, helt underbart <3. I lördes morse kom Josefin hem till mig, redan klockan 9 stod vi i köket och stekte pannkakor. Att vi orkade!! I söndes var jag rent ut sagt helt död, men vad kan man förvänta sig efter 2 festdagar. Hampus trippade in i mitt hus vid halv 4 och vi började repa lite smått, efter ngn timme drog vi vidare till huaröd för att repa på nytt. När vi sen kom hem skulle vi sätta på en film, "Så som i himmelen". Jag har aldrig sett den så såg fram emot att se den, men som vanligt sover jag under hela filmen. Typiskt! Idag fick man sova uuut.. Vid 2 drog vi in till stan för att köra vår första spelning - akustiskt. Mat på det och vidare till vår andra spelning med ensemblen. Alltid fint att köra några låtar, bli hörd och även få cash för det :) Om det inte vore för att jag är helt slut nu så skulle jag vara i stan med min älskade kusin :/ Riktigt synd.. Majda har även flytt till serbien och där ska hon stanna i 3 veckor, fyyy! Imorrn ska jag ta med mitt gudbarn till barnens salonger och titta på en del vänner när de showar. Klockan 6 är det dags för att repa inför singing catwalk och därefter ska jag, Anniela och Sofia trippa rundor på staden. Får ju passa på nu när det äntligen händer ngt i kstad ;p



~ kdagarna


Igår va vädret på topp, så det blev stranden för mig och Anna. Bussen till åhus går direkt från hammar, "skönt" tänkte vi.. Men nejdå, den var fullpackad!! Att de inte lägger in en extra buss, de hade ju tjänat på det!? Erik och hans mor kom heller inte på bussen så de tänkte ta bilen och erbjöd oss därför shuss dit. Supersnällt! Så vi var bosatta på sanden vid 11 och kom därifrån vid 4. Under den tiden låg vi jädra och burnade med cocos oljan insmörjad över hela kroppen. Resultatet kan man disskutera! Fy, vad burnade vi blev.. Efter en dusch tog vi en snabbis in till staden för att säga grattis till Dennis som fyllde 18 år och fastnade där en stund för att snacka med folket. När vi kom hem blev det grillning och därefter en film som vi sa godnatt till innan vi ens hunnit sätta igång :p Idag var det nog lika bra för oss att solen inte stod i topp, för då hade vi garanterat inte kunnat röra oss ikväll! Så, idag har jag varit duktig och hjälpt mor att städa (imorrn invaderas vårt hus av polacker), varit i staden och på maxi. Nu väntar jag på att Anniela ska trippa in genom dörren för ikväll bär det av på förfest och därefter blir det party party :)



~ 1 juli

Inte undra på att tiden går så snabbt, jag har hunnit med en hel del de senaste dagarna:

I fredes träffade jag äntligen Dennis, det var nästan non-stop talking hela kvällen. Underbart! I lördes trippade Hampus in i mitt hus. Vi började repa de akustiska låtarna som vi ska köra under kdagarna, det gick galant :) När vi kände oss duktiga till att avsluta repningen gick vi ner för att kolla på en skräckis - The mist! Den va sjukt bra och bättre slut kunde det inte bli även om man fällde en tår. Resten av kvällen tillbringade vi ute på altanen med jordgubbar, kaffe och vattenpipa. Inte undra på varför jag låg och vred mig hela natten :/

Jo, det blev en lång natt för min del.. Men alarmet var satt på 9 och det var bara att dra sig själv ur sängen. När vi kände oss fit for fight körde vi först för att hämta upp resten av rep-folket och därefter bar vi av till huaröd. Rep, rep och rep.. Vi satte iallafall allting så det var en stor lättnad. Eftersom vi skulle repa dagen efter nanade vi över, 3 filmer och godnatt! Godmorgon och måndag - sångarna + bas och trummor = ingen repning. Naej, det gick inte så bra det där. Så vi bestämde oss för att ta allting nästa vecka då alla är samlade. Vi slappade tills klockan slog 5 då vi tog bussen hem! Hemma hann jag snabbt innanför dörren, in i duschen, packa saker och snabbt in till stan igen för ett möte. Mötet var angående Singing Catwalk som är den 12. 3 olika musikalmedleyn, det kommer bli så underbart kul. Alltså, halv 7 på stora torg den 12, be there! Efter mötet tog jag bussen hem till Majda älsklingen och där tillbringade vi kvällen ute på hennes altan på en madrass med musik, turkiskt kaffe, vattenpipa och en massa ljus.

Och så har vi kommit till rätt dag. Ah, det går snabbt att rabbla upp allt som har hänt. Lika snabbt som att det nästan har gått en månad sedan vi slutade skolan. Idag var det dags för frisören. Tänkt att jag inte har färgat håret på ett ½ år och de som känner mig väl vet att jag är en jävel på att färga håret. Så idag blev det avfärgning på halva håret och på med ljusbrunt. Jo, det var ljust jag strävade efter och speciellt nu till sommaren men eftersom jag färgade det svart sist var det en aning svårt att få det ljust. Men det blev ett resultat efter 4 ½ h, tack Justin!



RSS 2.0