~ dolores!

Woaah, vad tiden går! Den här veckan har verkligen varit helt hysterisk. Lönen kom som följdes av massvis med shopping. Eftersom vi fick reda på att trummisen i ensemblen skulle resa iväg till helgen och inte komma hem förrän spelningsdagen fick vi stressrepa in alla 15 låtarna nu i veckan. Så, från tis-fre var det bara att bege sig till b104 efter skolan och kötta in alla låtarna, resultarade väldigt bra tycker jag! Onsdagskvällen var det dansa hela natten lång, 18 års fest på G! Sen får jag inte glömma att nämna musikalen, premiären börjar närma sig och det är fullt upp.. Fick träffa de större rollerna i måndes och de var lika härliga som resterande, en mysig ost&vin-kväll gjorde det susen på torsdagskvällen. Som förra helgen var den här helgen lika slapp, efter ensemble repet i fredes var det raka vägen till videomix för att hyra PS. I Love You och därefter hem för att mysa ner sig i soffan. Filmen var otroligt bra, härlig handling! Lördagen makade jag mig till Valje för att hälsa på älsklings Majda, klockrent att båda var supersega så det blev mys&film! Idag har jag varit på teatern halva dagen, under lunchen gick jag och några töser till house of bagels för en chicken fenix, man tröttnar då aldrig. Har även fått min roll till musikalen - Dolores! Nu gäller det att sätta sig in i karaktären ordentligt, härligt att Dolores är så lik mig, enklare att agera då. Veckan som kommer lär inte bli lika tuff som förra, blir en del rep + insparken för ettorna då vi ska göra en hejdundrans show för dom i skogen. YEY!



~ sun on my face

Då är man igång med skolan igen, känns helt okej! I måndes var det som sagt första mötet med den nya musikalen. Stämplat att vi skulle hålla på mellan 18-22, trodde inte att vi skulle kötta igång första dagen men jag hade då fel. Kort presentation av alla som visade sig vara otroligt trevliga! Vi i damorkestern fick en del ledigt medan de i ensemblen sjöng loss. Sen blev det vår tur, älskar musiken - swing it magistern, swing it! Efter repet tog jag bussen till degeberga, förjäkligt att somna vid 3 när skolan började dagen därpå. Samling klockan 2 i aulan och få ut schemat som är underbart, börjar klockan 1 på måndagar och klockan 12 på torsdagar :) Ska bli ett busigt 3.e år det här! Idag höll musik&dans-eleverna en konsert för 1.orna, hoppas de kände sig duktigt välkommna! Imorrn är det skola på riktigt för då drar schemat igång, skönt att börja 12.. Klockan 18 är det teater och musikalrepande, kan aldrig få nog.



~ en månad kvar..


.. tills jag fyller myndig :) Härligt att fylla år på hösten så man har något att längta till nu när sommaren tar sitt slut. Fredag, fredag. Som jag själv hade tänkt mig gick kvällen tråkigt snabbt. Lika fort som vi föll upp alla borden fick vi fälla tillbaks dom nästa dag. Och kan man tänka sig, sommaren är över.. Mitt sista sommarlov är borta! Men det är absolut inget att gnälla över för jag har haft det bästa sommarlovet hitentills, äventyr och bus! Lönen kommer om 1 vecka så då är jag på tipptopp! Oliver ringde även och berättade att vi har fått vår egna lokal till bandet, sweet! Allt börjar sätta sig på plats igen. Skolan börjar imorrn och jag kommer ha ett helvete till termin. Musikalen 4 ggr i veckan, gospelkören 1 gång i veckan samt jobba ihop lite cash och läxor måste göras. Mitt liv är stämplat för action och det är jag väldigt glad över. En rolig sak som hände igår som jag måste dela med mig av; Oliver kom hit för att vi skulle placera oss framför "I hetaste laget"-filmen (musikalen vi ska vara med i). Vad händer när man väl ska sätta på dvd.n, då är det tydligen ett strippfilm ist för musiklafilm. Herregud! Aja, det blev "Live" istället som jag verkligen rekomenderar, duktigt bra. Ikväll ska jag placera mig i teatern, har verkligen saknat det. Ska bli otroligt kul att jobba med nya människor kommer dock sakna de gamla gänget. Tacka Emil och Zara för att jag fick medverka i Tarzan och Aida, har gett mig otroligt mycket erfarenhet :) Meeen, innan teatern blir det en chicken fenix med Anniela!



~ black betty

Jaa, herre! Här flyr dagarna allt undan.. Är inne på sista veckan av jobbet och sista veckan av sommarlovet, sjukt galet! Men inget att lida över, den här sommaren kickar lätt ner alla somrar jag har varit med om :) I fredes var det mys för fulla rullar, jag och Anniela hade huset hemma hos henne för oss själva. Blev wook och en jädra massa choklad med filmer! På lördagen drog jag mig till Huaröd för att fira Osse, träffade på några klasskamrater och annat härligt folk. Impuls med drickandet men det går också för sig! Söndagen var man aningen sliten, ett telefon samtal på 2 ½ h gjorde det lite bättre, men efteråt var man lika seg igen. Vid 6 kom Anniela och hämtade upp mig och vi drog vidare till egna hem för att tillbringa resten av kvällen med Emilia i hennes brors lägenhet. Pizza, fruktsallad och filmer (som jag somnade till) och blev väckt svid 2 för att vi skulle gå till statoil. Sjuka människor! Men det var en sköön tur där vi alla fick i oss lite choklad på köpet. När vi kom hem igen slumrade jag lika snabbt ihop.. Måndag och jobb, kvällen spenderades med Anna. Härlig nattvandring med enormt mycket att prata om, därför det är skönt att inte ha träffats på ett tag! Tisdag och återigen jobb, varav ett roligt samtal med dennis efter ett mess - "jag har tråkigt, ska vi snacka skit", du är förjävla söt du! Och när man kom hem ville man sätta på en hel film för en gångs skull. Klarade jag det? Svar: NEJ! Omöjligt att kolla igenom en hel film för mig på kvällarna! Det var även 4 år sedan min morfar dog igår. FYRA ÅR! Kan inte tänka mig att det redan har gått så lång tid "/. Det närmar sig nu fredag, planerna som vi tjejer pratade om på jobbet blir till verklighet :)



~

why do all good things come to an end?




~ mjau


Lördagen var fullpackad.. En sväng till HBG för libanesisk frukost som sagt, därefter skulle vi över till Danmark. Herregud, pappa skulle envisas med att veta vägen dit så vi körde efter honom i säkert en halv h. Efter den halv h bestämde mamma sig för att köra en annan väg och då kom man äntligen på rätt parkering.. Det blev en snabbis i Danmark, 1 tröja och korv senare var vi påväg hemåt igen. Hemma väntades fest, slängde ner alla kläder i väskan och begav mig till Anniela, vid 8 anlände vi till Patricia och festen tog sin start.. Ett gott ord för kvällen - väldigt lyckad :) På söndagen var man snäppet död, då var det härligt att komma hem till Dennis och bara slappa runt och det blev bara härligare när Majda kom hem till mig senare på kvällen! Idag började en ny vecka på jobbet, sista veckan egentligen men jag är väldigt på att jobba åter en vecka för pengar kan man aldrig få gott om! Vi får se hur det blir med det.. Jag, Anniela och Emilia har iaf jobbat igenom hela kvällen med en fin planering som jag hoppas blir av i nästa helg. Ska även gratta Anniela som klarade körkortet idag!! summer, stay forever v





~ take a bow

Åh, finns det någon bättre känsla än att somna i den stekheta solen på stranden och sedan vakna upp snäppet brunare :) Att det ska bli dåligt väder i helgen och framåt vill jag inte tro på!! Idag innan jobbet fick jag smaka på Patriks talangfulla sida, kocken själv som han är. Lätt mvg ;p Efter några timmar av babbel träffade jag upp Anniela på stan och vi vandrade vidare till jobbet, flitigt! Tiden gick otroligt snabbt idag, med sin egenvalda musik och sociala människor omkring sig blir det antagligen så.. När jag kom hem hade jag 4 ursköna samtal med Anna, Majda, Simon och Dennis. Ibland så sitter jag och riktigt analyserar och tänker på livet, en hel del vi har framför oss, mer än vad vi tror. Men sen kommer man till den punkten då allting bara tar slut. Kan inte prata, höra, se, röra sig, man är helt väck. Jag blir helt psykiskt störd efter ett tag.. Det kan absolut inte bara ta slut sådär, finns inte. Men det återstår att se, nu lever man som sagt i nuet. Livet är förjäkla kort, inte undra på att dagarna går så snabbt.. Därför tycker jag att det är sjukt onödigt att lägga ner energi på att göra narr av varandra. Sorligt nog håller inte alla med!



RSS 2.0