~ prosit

STUDIEDAG!! Men, inget sovande för min del. Jag och Majda gick upp vid 6 för att ta buss in till stan och sedan tåget till HBG. Redan när jag vaknade kände jag halsont och förkylning, försökte ignorera det. Istället började jag nysa, jag räknade mig igenom dagen med mina nysningar, är uppe i 27 stycken :O Jag kommer nita någon om jag blir sjuk , från och med nu får jag knarka nässpray och halstabletter . Vi var framme i Väla vid 11 och började promenera runt för o hitta fyyynd. Eftersom jag ska till Stockholm om några veckor så ville jag inte fynda upp all min lön. Lyckades hitta lagom för 600 tycker jag - skärp, halsduk, linne, 2 t-shirts, tröja och byxor. Hittade dock inga skor och sur blev jag, så när jag kom hem slängde jag kvickt mina söndriga älskling skor *snyft*. En härlig dag med två blattar i en smäll, skönt att komma iväg...





~ ...

Varför ändrar jag mig alltid när det är försent!?



~ come an and lift jesus up

Jaa, det har allt varit en helg med Gospel. Ni som kom är medvetna om vilken powerkonsert det blev, jag ljög inte! Ni som inte kom, synd om er.. Men, vi ska ha fler konserter så kom isåfall på dom!!! Majda sov även hos mig i helgen. Åh, herre vad skönt de va o ligga i sängen och bara snacka ut om allt - tack :) Idag repade jag tarzan, imorrn får vi ledigt. Blir skönt med en ledig dag, har ju repat järnet nu den sista tiden. Har även inga lektioner imorrn förmiddag, men ska till tandläkaren klockan 9.. typiskt! Därefter besöker jag Dennis och senare mot kvällen blir de kristianstadsflickorna, ska hinna, ska hinna! Vad händer snart!? - ANDRA AVENYN!!

image180



~ don't you want your girl hot

Ohjäää, på ES-konserten idag körde jag och Josefine Take me or leave me från RENT. Helt galet vad jag älskar den låten, den är som gjord för mig! Dennis och Hampus, ni gjorde ett väldigt bra jobb måste jag tillägga. Imorrn börjar jag inte skolan förren halv 1, sooooova!!! Nu i 2 dagar har jag kommit hem vid klockan 21 och imorrn blir det klockan 22, men så är det när man har gett sig in på alla möjliga saker. Imorrn kommer även min mor och far hem, måste erkänna att jag har saknat dom. Majda tack igen, för att du finns där och lyssnar - Du är så BRA ♥

image175




~ aktiv kikka

Nu de senaste månaderna har jag haft så enormt mycket omkring mig. Det har varit jäkligt stressande, men det roliga slår över stressen. Eftersom tiden går så fort är jag glad att jag har så mycket planerat. Jag gör saker som ger mig erfarenhet och leder mig vidare i livet.. Just nu kan jag inte tänka mig mitt liv utan att ha så mycket att göra, skulle kännas tomt. Så, nu är det i full gång med tarzan repen - mån, tis, fre, lör och sön. I helgen fick jag hoppa bungyjump, kände mig verkligen som en liten apa. Har en mäktig träningsverk i ryggen, benen och rumpan - har apor också träningsverk!? Idag var det även Gospelrep med orkestern. Riktig power blev det, och min sololåt gick jättefint. Om ni känner för en riktig powerkonsert så förboka biljetter på pastorsexpeditionerna vid heliga Trefaldighetskyrkan eller Österängkyrkan. 1 konsert den 25, 2 den 26 och det är gratis! Efter Gospelrepet var jag så aktiv så jag promenerade hem.. Jag älskar att gå, helt ensam, i mörkret och bara tänka på allt som hör livet till.. Fälla en tår då och då tills jag inser att jag är en väldigt lycklig kikka som har det mesta :)

image174




~ if I saw you in heaven

Döden - det jag fruktar mest av allt. När jag tänker på det börjar en rädsla inom mig att växa. Tiden går så otroligt fort, man måste ta vara på varje dag som kommer.. Min morfar gick bort för 4 år sedan, det var verkligen hemskt. Jag hade inte växt upp tillräckligt för att inse hur mycket han betyder för mig, dagen har var borta slog det mig. En man som såg upp till mig, var stolt över sitt barnbarn som han tyckte sjöng så vackert. En man som alltid var där, som jag kunde snacka och gosa med. Men så kom dagen, det var hans tur! Idag var det en annans tur. Det är hemskt att jag inte har kunnat träffa dig oftare, att du bor så långt borta från mig. Men dagarna jag har varit hos dig har du varit helt otroligt underbar, vilken kärlek du visade till mig! 
Man föds, man lever, man dör.. Ännu en man är borta ur mitt liv - Min farfar [v]


~ here you come again..

Så jäkla bra är hon, underbar röst och sköna låtar <3
                      DOLLY PARTON!
                                                                   image171
... and here I go                  



~ månen

Vad har jag gjort den här helgen? - Jag har repat, repat och repat.. I fredes repade jag och guysen, satte en ny låt "Hitchiking down the road, playing guitar and smell like a toad. A wonderful day of life, don't wanna be a slave or a wife" - det säger det mesta, knaaaas! I lördes var det dags för ett tarzanrep 12-18 och likaså idag 10-18. Snacka om att vara en helt slutkörd liten apa :) Det var iaf skönt att vara på teatern, fick in mer känsla! Nu är det bara rekvisitan och kläderna, sen är det apkänsla till tusen!! Det kommer bli så bra ^^
image170

Idag när jag var ute o rastade vovve så höll simon mig sällskap i tlfn... 
Natalie - "Gud vad vacker månen är idag, kan du se den?"
Simon - "Ska springa till fönstret och kolla"
Natalie - "Ser du den nu då?"
Simon - "Nää, den är inte här"
Natalie - "Men du måste se den, den är jättevacker"
Simon - "Okeej, ska bara ta på mig skorna och springa ut....
Men vaafan, den finns inte här ju. Ser bara en stjärna"

Aaah, riktigt gulligt av dig och springa ut endå. Allt det här med månen fick mig bara att tänka mer på livet och universum. Jag vill veta mer, mycket mer..




~ getting into love

Lovet är över, helt galet! Men nu är det mycket och se fram emot, bl.a. - scmun, kflickorna, gospelkören, musikalen i skolan och musikalen tarzan :) Den här dagen gick ann, som alla andra skoldagar. Idag sitter jag och funderar på kärlek, speciellt kärlek mellan pojke och flicka. I den här åldern har jag väldigt svårt för att tro på äkta kärlek. Att en pojke ska sitta och hålla en i handen och säga orden "jag älskar dig". Är det så att man delar på ordet kärlek - kär och lek! ? Väldigt, väldigt, väldigt dumt isåfall. Jag vill veta vad kärlek är, men jag är för rädd.. Jag skulle då inte tackat nej till den här puddingen, han är säkert en otroligt go kille.

Dock är pojken en skyltdocka, men man kan ju alltid drömma..
image167



~ butterfly

Idag var det dags att ta en tripp till Lotta (lärare). Vi i manusgruppen skulle samlas där för att skriva texter till låtarna vi har valt i SCMUN. Det gick fint, 17 att göras och 5 klara - 12 kvar :p Därefter var det dags, nu skulle de minsann och dag ske.. Jag var lite skraj, men jag har velat ha det så länge och nu när jag äntligen fick - klart man kör på! Men vad snackar jag om då!? - tatueringen. Det blev en fjäril vid svanken, jag blev riktigt nöjd iaf. Jag som älskar fjärilar, så blir det personligt. Trodde det skulle göra otroligt ont, men det gjorde inte lika ont som jag hade förväntat mig. Smärta blev det, speciellt när han skulle fylla i fjärilen i slutet men det vara bara och bita ihop. Jo, nu finns den där tills den dagen då mina ögon aldrig öppnas igen.. :)



~ välkommen 2008

Ett helt år har gått, otroligt! Nu har jag skrivit 365 sidor om dagarna under 2007 i min dagbok och åter 365 sidor ska de bli under 2008. Jag tycker det är skönt att skriva dagbok, alla minnen, alla tankar och känslor, bara att skriva av sig och det är endast jag som har tillåtelse att öppna boken och minnas! Vad hände igår då? - Vi tog tåget till malmö, framme vid 3. Familjen började dricka lite smått och jag med min älskade baileys :) Vid 6 promenerade vi till Wallmans salonger. 4 rättersmål, show och nightclub. Det var fantastiskt kul, lätt bästa nyår hitentills!! Maten var jättegod och showen var väldigt roande. Folket satt med sina partyhattar på och sjöng och hade sig. Vid 12 slaget reste sig alla upp med sina champagne glas och räknade ner! Därefter började de röja undan bordet som blev till ett dansgolv. Riktigt nice musik - dansband, rock, ballader, r'n'b och oldies. Shakade, rockade, buggade, tryckare, dampade. Allt på samma kväll, varför är det inte lika bra musik i staden!? Jo, jag dansade allt halva natten med det trevliga folket.
Tack för en underbar start på det nya året, familjen. Jag älskar er <3







RSS 2.0