~ bäbis

Mitt gulliga gudbarn Nicole kom hit vid 11 idag, barnpassning :) Galet vad jag tycker om barn, kan då säga att jag blev lite lack i början när hon började stöka till bland mina saker. Man blir ju rädd att de ska ta sönder något. Men det var bara att säga "ajaj" och hon släppte allt illa kvickt. Den sista timmen blev hon allt lite trött och gosig - me like. Jag och Nicole började laga mat tillsammans och när hennes mamma kom ville hon verkligen stanna för att äta. När hon åkte hem tog jag bussen till tollarp. Jag och Dennis kollade på SCMU inspelningen, sjuukt bra! Ni som missade föreställningarna kan sitta där och sura ;) Gud vad jag trivs hemma hos er, underbara människor ^^. Åkte in till stan vid halv 6 för en tarzan föreställning. Nu är det halva tiden kvar av tarzan så ni som inte har sett den än - MAKA ER DIT!! Efter föreställningen gick jag in mot stan för att träffa Malin och Anna, en hel del deep talk på det och hem igen. Anna kom även hem från utlandet nyss och vi ska redan träffas imorrn på dagen för en fika med (såklart) deeeeep talk. Det behövs verkligen en massa deep talk nu för tiden, lättare och lättare...

   



~ spelning

Igår va det dags för en spelning, Barbackarock here we come! Vi träffades i replokalen vid 12 för ett genomdrag tillsammans och skildes sedan åt för att träffas för en soundcheck klockan 4. Vi började kötta halv 6 och en hel del i publiken fanns på plats :) Allt gick fint trots min förkylning och hitchhiker med kyckligen på scen blev en suceé!! Efter spelningen gick de stora grabbarna till biljard medans jag och Kalle som fyller år sent på året stannade kvar och fikade med lite människor. Vi träffades igen lite senare för att gå runt och kolla på flera band, headbaang och shake shake :) När allt var slut drog jag, Olli, Simon och Hugo hem till Hugo för lite kvällsmat.. Vidare till Kalle där folket var på plats. Dansa, dansa hela natten lång. Lite chockerande blev det också men det är sånt man får ta - dagens ungdomar liksom :p Vid 4 bestämde jag och Simon för att dra hem till lilla hammar, snäll som han är shussade han mig hem på sin cykel. Vad skulle jag göra utan dig!?

Idag vaknade jag helt sleden och förkylningen hade minsan ökat. Får väl skylla mig själv eftersom jag är ute och ränner 4 på natten. Så besöket hos min käre vän Dennis blev inte av, får träffas imorrn istället :) Har bara legat hemma idag förutom ett snabb runda inom stan för käk och nässpray. Nu ikväll har jag och min far myst med smoothies och Rush Hour 3. Så sjukt bra är de filmerna, härligare gubbar får man allt leta efter ^^.


 


~ våffeldagen

Vem har inte krängt våfflor idag om inte JAG :) Snacka om att jag fick ont i magen efteråt och har inte ätit något sedan våfflorna förrän precis - skyll dig själv! Igår var jag hemma med Jenny och idag var jag hemma tills klockan blev 5. Riktigt längesen jag bara va hemma, sjukt slappt. Har faktiskt inte vågat gå ut något, mitt immunförsvar hatar mig!! Men jag är inte den som ger upp så imorrn ska det köttas. Vid 5 drog jag in för att sola lite och drömma mig bort bland palmer och sand! Därefter drog jag till addicted för att träffa Mia, vidare hem till henne där det blev mys och deep talk. Tack för ikväll gumman :) Tänkte sätta på en film nu som jag lånade "På smällen", kan nog bli roande för ikväll..

Nu vill jag att du hör av dig!!!!!




~ påsk

Igår va de två underbara tarzan föreställningar. Kände folk som kollade på båda så det blev extra köttigt för min del :) Hugo och Kalle var även och kollade på den sena föreställningen och bara några minuter efter vi skilts åt ringer min mobil, det var Kalle och Hugo som undrade om vi kunde umgåsa. Så det bar hem till mig, Simon hörde även en fågel viska att jag hade det chill hos mig så han kom tätt efter.. Eftersom jag redan hade planerat kvällen med en kärleksfilm så va de tvugna (inte för att de stretade emot så mycket) att kolla med mig. De lämnade inte mig förrän klockan blivit 2 och jag som skulle upp tidigt nästa dag - fy grabbar! Så idag har jag hällt i mig en hel del kaffe för att hålla mig vaken. Var på besök hos min mormor i olofström där man fick en god påsk middag :) Därefter bar det av till replokalen för ett galet kött rep <3 Så, nu skiljdes alla åt för en dusch och snart kommer Simon för att hämta upp mig. Vidare mot Hugo, därefter hämta pizzorna och till slut har vi nog kommit fram till Olivers hem.



Väldigt mysig kväll med grabbarna, missade du allt något Kalle ;) Gjorde det mysigt vid bordet när vi käkade pizza, därefter "med andra ord" spelet. Ni kan ju tänka er hur det gick för mig, verkligen urkass på att förklara saker. Resten av kvällen spelade vi guitar hero :) Nu sitter jag här med te och halsont, om jag blir sjuk nu så.. så.. NÄ, JAG FÅR INTE BLI SJUK!!!

Något som nu ska göra mig på bättre humör - andra avenyn [v]




~ just wanna touch you

Tiden bara rullar på, så idag hade vi den sista scmu föreställningen. Sorligt tycker jag, nu gäller det att lugna ner mig så jag inte stannar i rollen 24/7 - illa, illa!! Efter föreställningen beställde vi en hel del pizzor som vi sedan krängde på scenen. Därefter stack jag till Banken för att träffa på min fruga Anna och ge henne en ny förlovningsring samt en bukett med rosor, 18 och myndig är flickan. Gick därefter för att joina far och bror på en restaurang, alltid gott med lite Baileys ;) Efter en stund på restaurangen gick vi vidare till hemmakväll (palla byta namn) för att hyra lite filmer. Jag och mina kärleksfilmer, det är dom som får mig att bli så kräsen men endå kan jag inte sluta titta på dom. Men eftersom pågarna hatar dom så blev det Amerian Pie vi tittade på. Sjukt galen film, men hade verkligen inte bangat en sekund för att få vara där och lattja! 

Nu är det lov igen, tråkigt med vädret bara. Förra påskolvet var familjen i Frankrike, jag kunde gå runt i linne och allt - ge mig sommar! Har förvånansvärt inte så mycket planerat den kommande veckan, tänkte ta dagarna lite som det kommer den här gången. Om det är någon som vill hitta på något busigt är det bara att höra av sig :) Imorrn blir det iaf en liten sovmorgon, därefter ett köttande rep med guysen (spelning på onsdag), tarzan föreställning och till slut black n' white party :D

Frankrike:




~ you'll never know what you can do until you try..

.. men, när vet man när man har försökt klart? En jäkligt bra fråga som snurrar rundor i mitt huvud en hel del just nu!! Lördagen var fullpackad. Dagen började med att Johan och Osse kom hit för att vi skulle göra tårta till snutten Sebastian, hela 18 år skulle han bli på söndagen. Det började inte så bra med den brända chockladen, men till slut blev den otroligt vacker :) Därefter skulle jag skynda mig bort till teatern för 2 tarzan föreställningar och efteråt var de dags för restaurang med hela ensemblen. Vi satt och snackade och resultatet blev att jag kom hem runt 3-tiden. Icke så bra för nästa dag var de Scmu-rep hela dagen. Tur att man har så härliga kompisar som piggar upp en :) Vidare till Johan där vi skulle ha mys mys och snacka om en sleden chamli nästa dag. Vi latade oss fram tills klockan 1 då jag stack in till staden för att träffa vänner och käka på Mc Donalds, en sånglektion och en snabb runda hem innan jag skulle vidare till teatern. Genrep för full rulle och min roll satt nästan som en smack. Idag var de en vanlig skoldag, efter skolan hann jag hem en h innan det var dags för teatern. 1 föreställning som gick super, nästan är borta från min roll - nu sitter den som en smack. Känsla rakt igenom, älskar det!! Ni som inte va där idag har en chans imorrn igen, missa inte ;)
image265


Förresten, jag har fått tillbaka min almanacka nu och lugnet har börjat lägga sig. Nu kan jag planera vidare och veta vad gör. Den här veckan kommer jag att vara på teatern varje dag, förutom söndagen. Kan ju nästan flytta in där!? Nääh, jag skulle hellre stänga in mig i mitt rum där jag är omringad av rosor på väggarna, skön musik och doftljus brevid mig. Finns det något bättre? ^^,



~ BIG BERTHA

image260image261

Scmun är i full gång nu! Vi började repa på teatern i tisdes, då vi lärde ut oss danserna och sjöng våra låtar med orkestern. Därefter va det mys med mysgänget <3 Igår började vi repa manuset, alla repliker och vem som skulle göra vad. Jag måste då säga att jag är sjukt glad för rollen som Big Bertha, när Lotta berättade för mig hur jag skulle vara blev jag lite paff. Men jag är ju som sagt ganska så bra på att vara bitchig och ryta ifrån, så det gick riktigt bra på scen också :) Idag var det dags för hela smeten - dans, sång och replikerna. Nu har vi kört igenom allting så man har börjat få en bild av hur det kommer se ut. Det kommer bli fett nice - SÅ KOM TILL TEATERN PÅ TISDAG ELLER ONSDAG KLOCKAN 19.00 (endast 30 kr). Efter scmun idag var det dags för en fika med Emelie. Det var ett tag sedan vi träffades sötunge och till slut fick vi tid för varandra, sjukt härligt att bara snacka ut om allt. Det är gaalet att jag har tappat min almanacka, mitt halva liv ligger ju där inne och styr. Planeringar, det är verkligen ett måste för Natalie Chamli. Får gå och köpa en ny och börja planera om igen, annars vet man inte hur det kan sluta. Återgår till vanliga lektioner imorrn, dock har jag en lång håla mellan 2 lektioner, störigt eller inte!?!?



~ galeet

image259

GALET, är det rätta ordet för hur snabbt helgerna går nu för tiden. Hinner knappt andas!? I fredes hann jag hem en stund efter plugget innan jag skulle vidare till en föreställning med tarzan. Direkt efter föreställningen stressade jag med smink och kläder till fest. Fest i Tyringe, inte så jäkla mkt ös men man får själv göra det till de bästa och det lyckas jag för det mesta med :) På lördagen fick jag sooova och därefter var det dags för 2 stycken föreställningar. Jag var riktigt slut på kvällen, gick hem till Anna efteråt och hade en skön pratstund! Slutligen, söndagen idag.. En ny replokal till bandet japp, helsooft verkligen. Vi var på G idag, värsta dampet med pojkarna små :p Efter repningen väntade en föreställning. Idag var föreställningen helt underbar, både publiken och vi var på topp! Nu börjar en ny vecka, en ganska kämpig när man tänker på scmun. Men som sagt tror jag det roliga tar över den här gången också :) Nu sitter jag laddad med popcorn och väntar på att andra avenyn avsnitten ska starta på datan <3



~ say there's no future for us as a pair

image256
Kiss me too fiercely
Hold me too tight
I need help believing
You're with me tonight
My wildest dreamings
Could not foresee
Lying beside you
With you wanting me

And just for this moment
As long as you're mine
I've lost all resistance
And crossed some borderline
And if it turns out
It's over too fast
I'll make every last moment last
As long as you're mine...






~ stockholm

Fredag! Efter två lektioner i skolan började den långa bilturen mot Stockholm. I början var det riktigt drygt, men när det började närma sig kvällen somnade jag snabbt och vaknade upp precis innan Stockholm. Vi åkte till min kusin Siro där även min faster Ghali och hennes man Adnan var. Vi fick en mycket god förrätt och efterätt, mätta och belåtna satte vi oss ner för att spela lite spel. När klockan började närma sig sent åkte mamma och pappa till Ghali och Adnans lägenhet där de skulle sova. Då började jag och Siro dricka lite smått och jag fick min älskade Baileys :)





Lördag! De ringde från Ghalis lägenhet på morgonen för att berätta att de hade gått upp. Jag och Siro gjorde vid oss illa kvickt och körde till dom. De blev förvånade hur snabbt vi blev klara för när vi kom dit hade ingen av dom gjort sig klar. Vi åt frukost tillsammans, libanesiskt bröd med zaatar och labne. Så jäääkla gott, snacka om att jag fick Libanon känsla. Därefter åkte vi ner till gamla stan för att shoppa. Jag och mamma sprang runt och var hur lyckliga som helst medans Siro och pappa satte sig på ett café och väntade. Efter några timmar kom jag och mor för att fika med dom. Jag lyckades fynda 2 tunikor, 3 t-shirts, 1 långarmad , knästrumpor och 1 kjol. När vi kom hem väntade den goda Libanesiska maten och därefter började vi kolla på melodifestivalen. Sibel - Vilken känsla och vilken röst, hur bra som helst! Jag och Siro bestämde oss för att stanna och sova över. Men Ghali var bekymrad över hur jag och Siro skulle få plats på en madrass. Jag började tänka på hur mycket space jag behöver när jag sover så jag drog väck en madrass från sängen och la på golvet och så var problemet löst. Skulle den här natten blir lång tro!?


Söndag! Troo? Satan, vilken natt säger jag. På morgonen när vi alla hade samlats för att dricka kaffe berättade alla sin egen historia om natten.

Om jag sammanfattar allt i ett så kan det nog låta såhär:
Mamma och pappa låg i en säng, nedanför låg jag och Siro på varsinn madrass. Jag visste att både Siro och pappa snarkar men jag varnade med att jag skulle slå till dom när de började snarka. Efter 2 slag på min far (varav 1 av dom träffade mor - förlåt) och 1 slag på Siro som helt oskyldigt säger "Varför gjorde du så?" (hade helt glömt bort min varning) somnade jag! Nu kanske ni tror att natten var slut, men nejdå. Klockan 2 blir jag väckt av en stående pappa med stora ögon brevid mig som ryter "Gå upp och lägg dig hos din mor". Jag fattade verkligen ingenting, fick ur mig ett "Meeh, jag sover bra här nere" och hör mammas röst säga "Men det blir bra nu, jag har tagit av mig öronpropparna" (????) Pappa la sig ner igen och jag hann somna om tills jag hör Siros snarkningar flyta in och ut ur mina öron, ett till slag och hon ställer sig upp och säger "Nej, nu räcker det". Hon tog sin madrass och flyttade sig in till köket. Jo, bättre för oss andra men nu kunde bannemejj inte jag somna om. Jag låg och vred mig och vred mig och fnöste ur mig så ljud tills min pappa fick nog och lyfte upp en tunn madrass och gick ut för att lägga sig i hallen. Nu var det endast jag och min mor kvar i rummet, det tog sin tid att somna om men till slut var det inte så mycket kvar av natten. Man hörde dock Siro's starka snarkningar in till rummet, men betydligt svagare.

Ghali och Adnan fattade verkligen ingenting när de vaknade på morgonen och såg Siro ligga i köket och pappa i hallen. Jag bad även min mor att förklara det här med öronpropparna, och det var nämligen så att mamma stoppade i öronproppar för att slippa höra snarkandet. När hon hörde snarkningar puttade hon till min far, verkligen en hel del gånger innan min far märkte att det inte var han som snarkade utan det var Siro. Då blev pappa pissed off (väckte mig) och ställde sig upp för att sova någon annan stans. Mamma hade då trott att det var pappa som snarkade när det egentligen var Siro.

Aja, en lång natt det där.. Otroligt rolig när man tänker tillbaka, det är verkligen chamli släkten det. Vi slappade tills klockan blev 5 då vi åkte ner till Kista Centrum för att shoppa lite till! Även här satte sig min far och Siro ner sig vid ett café och lät mig och mamma springa runt. Ett stopp i springandet blev det när jag upptäckte att min mobil var borta!!!!! Herregud vad arg och rädd jag var, mobilen är ju nästan som min andra hälft. 1 timmes oro tills min mor fick ett sms från min mobil att den var på JC. Asså får man vara klantigare eller, jag blev glad igen och började fynda - 2 linnen, 1 tunika, smått&gått från glitter, knästrumpor och tights. Lyckligt lottad eller vad, min mamma och pappa har varit galet underbara. Fyndade en hel del som ni har läst och det blir att slänga ifrån sig lite kläder här hemma i garderoben nu! Väl hemma beställde vi Libanesiska pizzor - zaatar och lahme be ajin (ännu mer Libanon känsla). Jag lyckades äta upp allt och Siro fattade verkligen inte hur jag kunde äta så mycket när jag själv är så liten. Då säger jag snabbt "Jag tänker på barnen i afrika och så bara äter jag". En äkta chamli replik asså, vet inte hur länge hon skrattade och påminde mig om den. På kvällen ville jag göra en makeover på min kusse, plattången fram japp :) Men som en liten barnunge va du allt - "bränn inte mig nu natalie, tänk på att vi är kusiner". Gullet då, jag har plattat mitt hår konstant i 3 år nu :p Jag lovar kussen, det blev otroligt fint på dig :) Eftersom Siro skulle upp och jobba dagen efter så åkte hon hem och sov, så det blev allt en lugnare kväll. Vaknade dock av att pappa vände sig rakt in i garderoben med en jääkla smäll, jag vaknade upp och han började snarka. Jag bara tänker på reklamen där de visar plåster som man sätter på näsan som minskar snarkningar. Kan inte någon prova det och därefter berätta för mig hur reslutatet blev, vill så gärna veta (!)



Måndag! Japp, en biltur hemmåt väntade.. Föjävla många stopp blev det, pinke paus, kaffe paus, mat pause, rök paus. Ae, jag blev galen till slut :p Nu är vi iaf hemma och riktigt härligt har det allt varit. Nu vill jag avsluta med att jag älskar mina föräldrar och att jag älskar min galna släkt och att jag älskar självaste LIVET :)

PUSSSSSSSSSS!



RSS 2.0