~ vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag. HURRA HURRA HURRA. Jamen 46 år är väll inte så illa. Visst? Poängen är trots allt att du inte ser ut som 46 ;)

Vackra mamma. Det är otäckt så mycket som jag älskar dig.





~ if it's over

Ja, det är ju inte klokt vad tiden går. Igår sattes betygen. För några dagar sedan hade jag döångest, hur skulle jag hinna in med alla arbeten som jag dragit på under en så lång tid? Men det skulle gå och det gick. Fick reda på två fina oväntade betyg också, gjorde dagen ännu bättre. Efter plugget var det dags för min öl. Förtjänade faktiskt fler men jag laddar till skattjakten! När jag kom hem hade jag deeptalk med far min, det var ganska oväntat det med. Sidor som jag aldrig trodde jag skulle kunna få pappa att förstå, förstod han. Kvällen kunde inte avslutas bättre!

Idag gick till skolan för min enda lektion, en lektion där vi spelade så ska det låta. Haha, märks väl att vi är trötta på varandra i klassen. Därefter mötte jag upp Dennis för en shoppingdag o inte var det jag som skulle shoppa heller. Shoppingrundan fick mig o inse att det är väldigt synd om killarna i kristianstad, finns inte så många ställen att finna plagg om man jämför med hur många affärer det finns för oss tjejer. Efter 2 h träffade vi hans mor o lillebror då vi kollade klocka till dennis o vidare för att käka. Puh, nu sitter jag här med mitt efterlängtade kaffe och lite choklad. Jag har varit så otroligt seg den här veckan, skönt att förkylningen börjar släppa nu. Snart kommer Anna hit, dags för deeptalk en stund - ett tag sedan.. 
Det känns bra, mycket bra.



~ you saw the face that melt your eyes..


Åh åh åh. Kan förkylningen försvinna ur mig snart? Eller åtminstonde min hesa röst, passande när jag har två uppträdande i veckan - YEY! Nåja, terminsuppspelet i sång kändes bra idag trots rösten så det fixar nog sig. Ganska surt att man inte kan ge allt bara. Nu är audition sökningarna avklarade. Även mina två terminsuppspel. Lättande. Nu är det examenkonserten som jag måste ta tag i,  alltid lika seg.

Betygen sätts på torsdag och jag är inte klar med alla uppgifter än. Kämpa, kämpa! Har lovat mig själv en öl med Dennis och Måns efter skolan på torsdag så nu gäller det att jag förtjänar den också. Så, nu ska vi se om jag får något gjort av denna dagen..
Ibland måste man göra val.
Hur kan ett val som är rätt inte kännas rätt?



~ happyface

.. hur går det för mig? Rösten börjar komma tillbaka, dock fortfarande sjukt seg "/. Ett brev på posten gjorde mig mycket glad. 2 superfräna klänningar, där man visar ryggen (älskar) samt 2 par smycken. Nu är det stor tid för vädret att bli fint så man kan tälta lite i klänningarna!





~ you name it



Det borde va lag på att inte må så dåligt som jag gjorde igår, vaknade med illamående, halsont, förkylning och trötthet - you name it. Man mår som man förtjänar? Så igår blev det inte mycket gjort under dagen, måste verkligen bli frisk. Inte rätt tid att ligga hemma o va sjuk nu "/. 3:3 var iaf fint, började hos mig vidare mot Class och avslutade hos mig med sex n the city. Tänk om det skulle bli mode att gå runt i "nothing but clothes", sparat pengar som tusan.

Så, nu har man lovat att städa här hemma, folk kommer o firar bror imorgon. Måste dock göra något, kommer få panik av att bara ligga hemma. Kul o göra något när man tappat rösten? Kul att uppträda imorgon när man tappat rösten? Låter som om det inte blir mycket av den här dagen heller..



~ john mayer - slow dancing in a burning room

This is the deep and dying breath of
This love that we've been working on.
Can't seem to hold you like I want to
So I can feel you in my arms.

Don't you think we shoulda learned somehow?


(galet kär i låten för tillfället)



~ all because of you

Godmorgon!
















Okej, gårdagen var väl inte så hemsk som jag hade förväntat mig. Repade inför musikalshowen från 13-18.30.  Även 2 erbjudande angående uppträde dök upp under dagen. Dags för en sinnesro mässa i Trefaldighetskyrkan den 27 maj samt en sommarkonsert i Vittsjö kyrka med hampus den 3 juli. Awesome! Bandet kommer även uppträda på parkliv nu på lördag.

Låg och läste igenom mina gamla dagböcker igår. Herre, säger jag bara. Är det verkligen jag som en gång i tiden suttit och skrivit ner från dag 1 till dag 360. Vissa sidor är ju helt sjuka - som jag kände, som jag tänkte, som jag skreev. Nåja, det är nästan bud på att börja skriva igen. Anledningen till att jag slutade var att det inte hände något i mitt liv. Ha! Om man jämför händer det nog en del nu... eller?



~ make everything so simple in a crazy world..

Kunde dagen startat värre igår? Vilka jäkla upp o nedgångar dagen innehöll, om man sammanfattar kan man minst sagt säga att det inte var min dag! Vi får hoppas att denna dagen ger mig det jag missade igår, när jag tittar ut.. tvivlar jag på det.

Spelningen i Lund var iaf en höjdare. Började med utomhuskonserten som blev en halv h försenat, suck.. Därefter hem en snabbis innan Simon hämtade upp mig och vi körde mot Lund. Puh, vi hittade! Rodda, rodda o soundchecka med en inhyrd mixare - perfect sound. Vi körde vår första spelning när folket hade kommit på plats och slutat äta, den var bra, mycket bra. Den senare spelningen mot 22.30 var också bra, dock mer åt det galna hållet. Folk flyttade fram och stod så nära de bara kunde, folk med 80-tals kläder samt de andra hoppade och dansade, en kille tog mitt stativ som en strippstång... Det är så det ska vara, helt klart.

Något jag måste öva på är mitt tålamod. Det är verkligen sjukt vad jag tappat det. Igår blev jag nästan irriterad på mig själv över hur snabbt jag blev irriterad över ingenting - oj som det låter. Jag sitter och skäller på pappa när det gäller hans tålamod. När jag tänker efter så reagerar jag nog mer eller mindre på samma sätt. KA-CHING. Det är från far min jag fått den här icke-tålamod egenskapen. Tack pappa, tack :)





~ kissed a girl

Meningen som ekar över hela kristianstad idag: Om 1 månad tar vi studenten. Det är dögalet. Alla år man mer eller mindre har gått igenom, från små barnsben till större barnsben. Idag var jag på min första audition, kan inget mer säga än att det kändes bra. Jag gav nog allt jag kunde just då! Om 1 vecka är det dags för den andra audition. Jag trodde det skulle va lättande att ta studenten. Ack så fel jag hade, nu får jag bära på en tung ångest tills jag får reda på om jag blir antagen eller ej. Time will tell..

Veckan ser annars ganska lovande ut, förutom alla läxor som måste göras. Imorgon blir det en hel skoldag följt av Gospelkonserten 19.30 i Trefaldighetskyrkan. Torsdag= ingen skola, dock öva studentsången med alla musik 3.or! Fredagen ger mig heller ingen skola, istället tar utomhuskonserten plats. Efter utomhuskonserten bär det av till Lund för spelning med pojkarna. Som sagt, lovande. Man kan då säga att jag är helt slutkörd idag, ligger redan nyduschad i sängen. Hade gärna sett pay it forward igen.. Orkar inte böla som en gris ikväll.

sommar sommar sommar. hampus & jag.




~ hallelujah





Då var dopet över. Mirelle blev helt knäpptyst då jag och hampus började sjunga och spela. Jag bara satt och kollade på henne under hela sången (konstigt, det var ju till henne jag sjöng) och njöt. Eftersom dopet i kyrkan gick så fort att det var en h tills vi skulle till Peking begav några av oss till O'learys för en öl. På vägen genom stan mot Peking berättade  far om en upplevelse han varit med om i min ålder som han nu kunde svara på. Svaret rörde mig <3

Ja, vidare mot Peking då det blev 1 ½ h väntande på maten, hungrig hungrig! Därefter var det drinkar, smått&gått och sist en duktigt fin bibel-tårta med Mirelle på. Satt med de vuxna halva kvällen, säger det åter igen - jäkla disskusioner de har. Fick lära mig att jag inte ska gifta mig med en karl som snarkar, då är mitt liv förstört. Om min karl skulle snarka så ska jag låta som en ekorre(?) Dagens vuxna!


Om ni är intresserade ligger det uppe 2 filmer från spelningen i onsdes med pojkarna här. Hallelujah från dopet ligger även uppe på min myspace.




~ jag fick låna en ängel!

Underbar kväll i onsdes! Kötta loss på gospelgenrepet vidare mot en spelning med bandet. Nu är det Lund nästa för bandet, nytt ställe o nytt folk: Greaat! I torsdes efter plugget tog jag tåget till josephine och det första hon gör när vi kommer innanför dörren är att sätta mig i arbete med att riva tapeter. Din jäkel. Jag älskar dig! Igår var det dags för begravning, kusin körde mig till kyrkan tidigare för att jag skulle köra igenom låten med kapellmästaren. Första gången natalie sjunger på begravning, det gick inte då morfar skulle begravas, det tog för hårt. Det var ganska tufft denna gången med, fick sitta och knipa igen tårarna tills jag hade sjungt klart. Begravningen var fin. Av jord är du kommen, av jord är du åter..

Förrätt/middag och efterätt serverades på ett fint ställe I Karlshamn vid havet. Folk tackade, folk berömde. Känslan av att lyckas beröra någon är obeskrivlig! Under kvällen satt jag med chipspåsen i brors säng med bror samt flickvännen och kollade på filmen Den utvalde. Ikväll är det dags att sjunga för Mirelle som ska döpas. Nicoles syster. Det var ett tag sedan jag blev Gudmor till Nicole, känns som igår..





~ stay with me baby


Min psykologi uppsats redovisades igår: skönt och min musikhistoria uppsats skickas in idag: ännu skönare! Nu är det bara, ehm.. 10 uppgifter till jag måste göra inom 2 veckor, suck! Igår hämtade jag även ut min balklänning. Hade nästan glömt hur den såg ut så länge sen det var jag beställde den. Jag älskar den, behöver bara tightas till. Studenten närmar sig verkligen. All ångest dök sig upp över öronen på mig igår, den känslan är helt obeskrivlig. Ångest över väldigt mycket om inte minst inför audition till skolorna jag sökt, de är nära - väldigt nära. Bara jag kämpar, gör allt vad jag kan - då har jag ingenting att förlora!

Idag ska jag snart dra mig in till stan för att sedan ladda inför ikväll. Genrep med gospelkören vid klockan 18 vidare mot bandets spelning som drar igång 21.30 - Barbackarock!
Turn on this song..



~ celine dion - eyes on me

You hear what you wanna hear
Blink once I coul disappear
Some rules to the game of me
Get it right for both of us.






~ all day and all of the night..

.. och en långhelg har gått. Har jag någon gång nämnt att dagarna går fort? 3 maj - 1 månad och 9 dagar kvar till studenten!!

Valborgsfirandet är över. Inget märkvärdigt förutom att jag innan dess var nykter minus 2 öl och därför var väldigt taggad. Jo, den blev minst sagt bra. Dagen efter var mindre bra men avslutades fint hemma hos Jossan med kräng och film. En evighet innan vi hittade en bra film på hemmaväll, 4 stycken varav 1 kille skulle enas om en film!! Thriller var vi ute efter, när Jossan väl hittar en bra film och vi andra godkänner den börjar hon tvivla som resulterar till att vi hyr en komedi. Kan man tänka sig att jag var den enda som var vaken under hela filmen (go kaffe!) trots att filmen enligt J var den sämsta hon sett! 10.00 morgonen därpå satt jag och J på varsin spinningcykel och skrek järnet - underbart! Därefter blev det en snabbis inom stan för att sedan dra mig till sölvesborg och fira Majda som fyllde 20 år! Många serber på plats= serbisk dans för fullt, väldigt roande. Vid 9 blev det en impuls bio med Sofia och Anna - the boat that rocked. Den var bra, det bästa under filmen var enligt mig lätt musiken!!!! Väl hemma fastnade jag i tlfn med Elina i en 40 min <3

Ikväll bär det av hem till Husse & Linda, nu får jag se deras nya lya samt den växande magen :)



RSS 2.0