~ barnkalas

Då var andra dagen avklarad! Möte med Jenny Grönroos som numera är min sångpedagog, de använder en helt annan teknik än vad jag har jobbat med Ingvar. Ska faktiskt bli riktigt spännande! Efter lunch drog den första danslektionen igång son varade i 90 min.. och svätten rann. Skönt att vara igång, om två veckor börjar schemat rulla och jag längtar! Det är helt underbart att leva bland folk som vill bli artister, att alla har något unikt att komma med. Ser fram emot så mycket. Det jag mest ser fram emot är min utveckling.

Tvåorna anordnade ett barnkalas för oss idag. Det var lite kul att gå klädd som ett barn i det blåsiga vädret, det var tom två pågar som skrek "bäbis, bäbis" efter mig på stan - jag lyckades klä ut mig! Efter en jädra massa roliga lekar som i slutet blev mer till farliga lekar myste vi oss ner för att kolla på Herkules (som jag aldrig sett förut). Nu är jag hemma igen trött för att orka känna efter något, vilket känns jävligt skönt.






~ Götlaborg

Numera är min bostadsort Göteborg.

Kom hem från Kreta den 18 och flyttade till Göteborg den 21! Hyr en lägenhet i andrahand, en liten 25 i Kvibergs studentboende. Har inte hunnit uppleva så mycket men det jag upplevt hitentills är toppen! Har spårvagnen precis runt hörnet och runt andra hörnet ligger en stor lokal kallad kvibergs marknad, där finns verkligen allt möjligt att fynda. Min första natt spenderades på en madrass med en snarkande pappa i sängen, jag tog därför min madrass för att lägga mig i toaletten vilket inte gick så bra då jag började skrämma upp mig själv med alla ljud & tankar. Ger ett megastort tack för all hjälp under vistelsen i Göteborg, mor&far!!

Lämnad ensam under söndags eftermiddagen, det kändes mindre trevligt. Kommer nog ta någon/några månader att vänja sig vid en ny stad och att ta hand om sig själv - och att vara själv. Tanken var mer härlig när man var mindre och ville flytta hemifrån. Fick ett mysigt besök av Amanda & Veronika som gick i min klass i markaryd, vi spelade super mario och kollade på hipp hipp hora. Därefter spenderade jag min andra natt gott i sängen. Idag var första skoldagen på PAS vilket visade sig ge mig fina vibbar. Tvåorna har redan fullt upp med att försöka få oss att må så bra som möjligt, film&mys imorgon med barntema samt grillkväll på torsdag och den stora nollningen på fredag. Förra året fick ettorna springa runt i sopsäckar över halva stan..




~ goes on

Då var sommaren över.
Sommaren 2010 har iallafall varit helt fantastisk. Slutade Markarydsfolkhögskola och flyttade hem (internatet tog kål på mig), kom in på Performing Arts School, tog körkort, fick ett snabbt andrahandskontrakt i Götet, bokade biljetter och lägenhet i Kreta, jobbade på nolato med välrdens bästa "nolatogäng", fick uppträda med gospelkören under kristianstadsdagarna på stora torg och slutligen tog jag mitt pick&pack för att dra till Kreta i arton dagar med min Simon. Och dagen innan vi reste fick vi den goda nyheten att Simon kom in i Århus på läkarlinjen.


Under vår semester bodde vi i en liten stad vid namn Ammoudara som låg nära Kretas huvudstad Heraklion. Stranden låg 50 meter ifrån vår lägenhet och från vår balkong hade vi en mysig utsikt över havet. Eftersom Ingvar & Cecilia bodde en kvart ifrån oss hade vi möjlighet att ta oss med bil lite här och var. Vi besökte en Grekisk restaurang som låg uppe i bergen där vi beställde in Grekiska smårätter, det var sjukt spännande och gott. När det började bli mörkt påminde utsikten från bergen väldigt mycket om Libanon, dvs galet underbar utsikt. Vi klättrade även upp för ett berg (200 meter över havet) där vårt mål var en liten kyrka, åkte in till huvudstaden samt låg en heldag vid en mysig pool och njöt av livet. Arton dagar av att bara njuta räckte perfekt!




RSS 2.0