~ you.

Nattjobbet har satt sitt spår. Gud va min kropp är seg efter veckan, men fina pengar har rullat in på mitt konto - fint de. Under vardagarna har jag haft fullt upp. Måndagen träffade jag Elina då det blev en heldag i tparken. Första besöket på stranden samt doppet blev gjort i tisdes följt av åter en stranddag på onsdagen. Solen tar hårdare än vad man tror, bränd och ont i kroppen höll i sig ett par dagar.. Efter stranden i onsdes var det spelning på Quality, sista spelningen för hela bandet då Hugo reser på Europaluffande. Lite sådär bittert. Torsdagen tog det stopp för min kropp. Eftersom stranden var aktuellt de två senaste dagarna och jag då endast sov 3 h vaknade  jag inte upp förrän 15.30!!! Jag hann iaf in till stan för shopping med S samt matlagning innan det var dags och jobba igen. Sista natten innan helg, underbart!

Då var det fredag igår, 2 veckor sedan studenten. Det blev en runda i åhus för mig och Elina under dagen, inget stekväder dock så det fick bli pizza och öl för oss istället, satt minst lika bra. Att bara ligga hemma och dega en fredag efter en veckas jobb var inte vad jag hade tänkt mig och så blev det inte trots att jag nästan somnade på bussen hem. Kvällen började på Rosegarden med päronen + S, därefter en chill utekväll på Banken. Idag bär det snart av till 
Malmööe med päronen därefter bidrar kvällen med två 20års fester - AWESOME! 

 Jag har hittat min groda ;*



~ halmstad, baby.

åh åh åh. Vilken underbar  midsommar. Inte visste jag att det kunde bli så bra med impuls. Som sagt, hälften planerad - mot rinkaby och Anniela där vi satte på våra rally-partyhattar och började käka. 5 brudar, 1 bil + midsommar. Var drar vi? Efter några om och men bestämde vi oss för att roadtrippa till Halmstad. Barapapapa.. Underhöll oss fint i bilen med diverse lekar, stopp för kissepaus samt en runda runt midsommarbusken. Hälften kvar. Väl framme parkerade vi vid Scandic Hotel och skulle därefter leta efter något uteställe, regnet började ösa ner. YEY! Vi hade tur att några danskar bjöd upp oss till deras hotellrum. Trevliga pojkar och som vi dumförklarade varandra när vi inte förstod vad vi sa. När pojkarna skulle vidare drog vi ner en trappa till några svenskar. När tiden var inne bestämde vi oss för att dra ut på stan och röja. Med min nappviselpipa i mun fick man ett antal arga miner. Vi var nog de högljuddaste i Halmstad om man säger så. Men vilken kväll! Att pendla mellan folk man aldrig mött förr, att vara i en stad där ingen känner en, att ha så jäkla kul med 5 underbara flickor.

När det började ljusna ute begav vi oss till bilen för en tupplur. Att vi tidigare hade visat var vi ställt bilen insåg vi var ett misstag när 2 av danskarna bombaderade bilen. Ingen sömn här inte. 8.00 gav vi oss med sovandet, varmt och unket - nejtack! Ut för att leta efter frukost (partyhattarna fortfarande på), mc släppte in oss tidigare och där bosatte vi oss i 2 h. Därefter pendlade vi mellan bilen, hemköp, rundor på stan samt Scandic Hotels toalett. När klockan blev 1 vågade vi köra hemåt igen!

Det som händer i halmstad, stannar i halmstad. Det är såhär vi har gjort det  till och vi gjorde det så jäkla bra! tacktacktack..









~ sommarlov


För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten - fyfan vad jag är bra!
Har det har verkligen gått en vecka sedan studenten? 

Studentdagen ja. Lyckligaste dagen i mitt liv. Jag är fortfarande hes, inte så konstigt med tanke på hur länge och hur mycket jag skrek. Dansa i cabben i regnet var en höjdare, därefter hem för att firas. Tack alla som kom och uppvaktade mig med presenter, lekar, sång, dans och all glädje. Kunde inte blivit bättre. Kvällen avslutades jäkla bra på tbaren, som vanligt ska jag skada mig då jag sprang in i en av plattåerna. Mina ben får alltid ta smällen! Tacka vet jag även min nappvisselpipa, utan dig hade jag inte varit det störiga objektet :) Nu är jag fri att ta egna beslut och val, eller rättaresagt större beslut och val. Det käns underbart!

Dagarna efter studenten har jag tillbringat i min källare med bandet, Quality Hotel spelningarna har dragit igång och i onsdes fick jag sätta mig på stolen supernervös att min röst inte skulle hålla - den höll! Jag har även börjat jobba, vardagar från 22-06.30 in i augusti. Det ska bli intressant att se hur mitt humör kommer pendla. Äh, det va inte så pjåkigt att man blev serverad jordgubbar med glass 03.00..
Igår blev det en traditionell fika på bagels med Anna, Sofia och Anniela. Midsommar är planerad, iaf hälften av den. Resternade hälften blir impuls vilket känns väldigt lovande. TREVLIG MIDSOMMAR PÅ ER!



~ det riktiga livet.

Jisses, många tankar som snurrar rundor i huvvet nu. Hur ska man få stopp på alla?

Dagen började: Mot stan för att fixa det sista inför imorgon. Därefter blev det en kort spelning för mig och Hampus - Quality hotel, liggandes i ett badkar med Hampus på kanten! Folk skrattade och fotade. Det var kul! Regnet öste ner - regnet öser ner. Mindre kul! Partytältet är uppe, dekorerat och stolar och bord kom nyss på plats. Ett stort tack till Husse som har hjälp till så mycket. Nu är det dags för mig att hjälpa till, städa mitt rum (det är inte nådigt här inne) + toaletterna! Belöning med pizza ikväll.

Gud ja. Studenten i m o r g o n. Ångest inför studenten? Faktiskt inte. Vår klass har inte alltid varit sams, vi har haft våra dagar - en hel del dagar - men så är det väll när det befinner sig så många olika personligheter i en klass. Det är sjukt som de flesta har förändrats sedan ettan, minst sagt jag. Det är skönt, att jag har hittat mig själv under dessa 3 år, verkligen. Så, imorgon blir det mys med Elina på morgonen, mot tparken för champagne, vidare för klassfoto, sista skolshowen följt av studentmiddag på teatern, en runda på stan i cabben, hem för studentmiddag och sist (förhoppningsvis) den bästa kvällen i mitt liv. Sommaren ser även lovande ut - spelningar på Quality Hotel med bandet varje onsdag samt några extra under kdagarna, spelningar med Hampus, Singing catwalkshowen, Gospelkonsert, fest med flickorna, stranden, jobb under hela sommaren, kanske något extra och sommaren avslutas bra med en flytt för min del. Som sagt, varför ska man ha ångest? Livet börjar nu. Det riktiga livet..



~ hej här kommer segertåget!

Det har verkligen varit en hård studentvecka, minst sagt!

Balen var amazing! Det är inte varje dag man får gå i en balklänning med en grym håruppsättning. En ros samt champagne vid trolleljungbyslott var ett stort plus för min baldejt, att jag fick första dansen va också ett plus (får skryta lite). Vet inte hur jag ska sammanfatta kvällen, väldigt seg i början med mycket väntan. När maten var uppäten och musiken slogs igång gick kvällen mot sitt slut på 10 minuter, illa eftersom det var då den var som bäst.

Karnevalen var också amazing. Elina kom hem till mig runt 9 då vi började göra vid oss och förfesta. Som vi skrek, som vi hoppade - det är vi som ska ta studenten!! Dans i ett x antal timmar i tparken vidare hem för en powernap. Den var inte så smart eftersom jag vaknade upp som världens segaste. Men det hindrade inte mig från att dra på förfest i näsby vidare mot Banken. Det blev en grym kväll!!

Idag blir det verkligen ingen utgång. Istället ska jag hem till Jossan för käk och film, börjar bli en tradition sådär dagen efter.




~ ja jävlar!

Vilken stress man fick stå ut med igår. Skönt att gå själv i stan i ett x antal timmar, hann med det mesta iaf. Vidare mot konserthuset för generalrep 15.00, 40 min försenat - blev jag förvånad(?) En konsert som gick på en 2 h, en konsert då alla gav järnet, en konsert där vi avslutade med studentsången och några tårar föll. Gah! Det är över nu. Snart.

Efter examenskonserten drog jag mig mot Helles place. "Kung i baren, ja jävlar, superman, skål, pippi, bajs, magaluf, fyra, åtta, nio, ja jävlar, ett kvistfritt kvastskaft, ja jävlar, pffhh, JA JÄVLAR!" - vilken hitt, vilken lek. Vi började förfesta med få folk och avslutade med en flock + en väktare. Det var bara att dra vidare mot banken och fortsätta festandet för fullt. Jag borde ha ont i halsen så som vi sjöng eller rättare sagt skrek "för vi ska ta studenten..."

Idag har jag endast sovit bort dagen. Den jäkla fotbollen ikväll ja. Nejtack o glo på människor som springer runt och sparkar på en boll. Ska göra folket lite extra arga och heja på Danmark. Haha, nej skämt o sido. Det blir matlagnng och skräckfilm med Jossan istället. Bal imorgon :)





~ animal farm


Då var skattjakten över. Dagen började med frukost på fantasia, sångpedagogen var gullig och bjöd på vår sista sånglektion. Jag luffade därefter runt i stan och stötte på jossan, bestämde mig för att joina hennes hem innan jag gick för att prova balklänningen. Nu är den redo för söndag! Skattjakten - 2 h gick döfort. 100 saker för att finna skatten, jomenvisst kämpade vi tjejer. Därefter bar det av till taste för afterschool vidare hem till mig för en återställare följt av förfest hemma hos jossan och slutligen Banken. Med andra ord en helgalen dag.

Vaknade upp igår med träningsverk i hela kroppen, det har inte riktigt släppt idag heller för den delen. Repade examenslåten och åt en fetepizza, mys och sovande. Det var min dag! Idag måste jag tagga, tagga, tagga. Sista chansen för oss musikare att visa upp oss och om ni vill vara en del av publiken är det ganska enkelt. Helt gratis i konserthuset, 18.00! Jag ska snart bege mig till stan för att fixa det sista, 15.00 sätter genrepet igång och därefter är det bara tuta o kör.



~ 1 juni..

..Det känns verkligen. Vädret är duktigt underbart!!

Mors födelsedag spenderades på teatern då jag bjöd henne på musikalen Moulan Rouge. Jag har aldrig gett filmen en chans, inte mer än en kvart iaf. Jag blev helt tagen av storyn. Efter teatern blev jag bjuden på bio följt av en danslektion. Vissa skolor är ju för lata för att anordna danslektioner inför balen. Hallå, vem kan foxtrot och vals egentligen? Igår spenderades fm på min baksida med stekhet sol. Vid 3 hämtade Oliver upp mig då vi begav oss mot vittsjö för fika hos läraren vidare till kyrkan för en gospelkonsert. Känslan av att kunna ge allt igen är obeskrivlig, tur att rösten kom tillbaka.

Idag var det destination bal, skattjakt och student. Kan man tänka sig att jag hittade allt! Ef spenderades i tparken med Elina och Ville där jag blev stämplad som Elinas hjärna.. Nåja, att jag har betalt både skattjakt o student åt henne utan hennes medvetande är en sak. Att jag måste berätta allt som händer innan studenten för Ewa är ju en helt annan sak. Jo, det är nog tur att du har mig och därmed en hjärna, Elina :)



RSS 2.0