~ single boy




Shiiiieat. Jag sitter i mitt rum och skrattar så tårarna sprutar!!!!



~ brandy - piano man

Play me a song about heartache, I promise I could sing every word..




~ jag skiter i!



Åh. för en gång skull var jag varm när jag gick i bara t-shirt under jackan. Hoppas, hoppas att våren är påväg och inte någon snö lurar oss igen. Sommartiden är iaf kommen så våren lär också komma snart.. Repade med bandet i 3 ½ h. OM vi är taggade inför onsdag. Vi kommer att spela mellan 22.00-22.30, men var gärna på plats innan! :)

Jag var även på h&m för att köpa en efterlängtad t-shirt. Vad hittar jag inte om skorna jag har letat efter, ett par kvar och dessutom i min storlek. KA-CHING! Tur att man har en snäll mor <3 Blir lika lång som pappa när jag har dom på mig, fränt! Imorgon är det ensemble klockan 8 och lite senare under dagen ska jag äntligen träffa Majda. Mår dåligt av att vi knappt träffas, är trots allt min bästaste bästa vän. Dock är det ingenting som ger oss en sämre vänskap, snarare bättre då vi har så jäkla mycket att ta igen!! Du är guldvärld, bree!




~ kvinna övergav nyfödd baby

En kvinna som födde ett barn ombord på ett flygplan övergav sedan babyn i papperskorgen på flygplanstoaletten innan hon lämnade planet i Auckland i Nya Zeeland. En person ur flygplansbesättningen ska ha hittat barnet - levande - i papperskorgen efter att planet landat i Auckland. Nyzeeländsk tv rapporterar att flygplatsmyndigheterna förstod att något var fel när en blek och blodfläckad kvinna tog kontakt med dem och förklarade att hon förlagt sitt pass. Polisen hade igår inte kunnat förhöra kvinnan - som uppges vara 30 år och från Samoa - eftersom hon opererats.

Är detta inte helt sinnesjukt? Jäkla värld vi lever i...



~ som glass med varma hallon..


Urmysigt att bara vara hemma igår, tacos lyfte kvällen stort!! Somnade även tidigt, var helt slut. Kanske därför jag vaknade klockan kvart över 9 idag av ett mess från Jossan: "vaken?" n: "japp, vad är det nu?" j: "jag ska på spin iaf, ska du med?" n:"ja, som jag krängde igår lär jag hänka på. ses kvart i!".. Klockan 09.45 var jag på plats på f&s för ett spinningpass 10.00. Supersköönt och att det var ett dansbandspass gjorde det susen. Sjukt hur glad jag blir av dansbandsmusik!! Med fortsatt dansbandsmusik ur högtalarna tog jag tag i att städa undan i mitt rum samt sortera alla smycken och hänga upp lite bilder. Nu när det är så fint och rent är det ganska svårt att lämna rummet! Runt 19 ska Jossan höra av sig, då kommer jag cyklandes till henne med vaniljglass där hon väntar med varma hallon. Mums! Alltså en myskväll idag igen. Ska jag byta livsstil helt? Ohja!

Idolerna:
Whitney Houston, Idina Menzel, Anastacia och Leona Lewis..






~ frihet!


Att 5 minuter i ens liv kan vara så underbart ska jag börja detta inlägget med. Okej, att jag verkligen hade tankarna om ett IG på mitt NP-tal var ganska hårt. Men jag var så besviken! Idag var det dags för att samtala med läraren om talet. Ih, om jag var nervös. Hon gav mig väldigt mycket bra respons, blev chockad. När hon kom till betygsdelen säger hon att mitt tal är ett VG. Holy macarony! Ett bevis på att jag verkligen måste tro på mig själv, även när det gäller saker som är något av det värsta jag vet. Nåja, det gjorde min dag. Dagen blev bättre, en vikarie på min sångelektion som höjde mitt självförtroeende även där. Härligt att jag nu kan jobba stenhårt med låten jag valt till examanskonserten.

Slutade klockan 1 idag. Fika på Fenix med Josefin, Louise, Jens och Frida. Därefter gick vi till konserthuset för att kolla på årets SCMU. Bra jobbat musik 2.or! Åh, nostalgi till tuuusen. Saknar min rytande bitch karaktär Big Bertha något enormt. Oswald, mitt hjärtans fröjd och glädje! <3



~ ryan star - last train home

We were only kids, we ran like water..




~ In my race against time, I keep runing trough the red lights..

Att 5 minuter i ens liv kan vara så scary. Svenska NP-talet idag. Ja, vad ska man säga. Jag är nöjd med innehållet av min presentation men besviken på mig själv av att vara så nervös och då självklart prata snabbare än jag övat in. Gah, att det ska vara så svårt. Stå på en scen och sjunga inför en stor mängd människor längtar jag efter, men att stå och prata i ett klassrum inför en mindre mängd människor är något av det värsta jag vet. Lärarna ställer oss musikelever frågan "Hur kan du stå på en stor scen och sjunga inför en 100 pers men inte kunna stå i ett klassrum och prata inför dina klasskamrater?" väldigt ofta.. Jag tycker dock att det är en stor skillnad. Man har så mycket mer som sångerska, delivs en stark känsla hela vägen igenom, man är även i en annan värld, där texten verkligen betyder något och man gör texten till sin egen, där musiken får en att slappna av och bara njuta samt där man förmedlar av hela sitt hjärta. Ja, det är ju tur att jag kan ställa mig på en scen och sjunga iaf. Hellre sångerska än talare, tack!

Det är skönt att det är över, det gick som det gick. Efter den lektionen fick jag gå igenom skoldagen med darriga händer, ångest och nervositet. Usch, den blandningen var inte rolig. Det konstiga var att det inte alls hade med svenskan och göra. Eller kanske en gnutta. Inte mer.. Vädret och de mysiga människorna runt omkring mig fick mig att tänka på något annat. Efter skolan blev det en fika på fenix med Josefin och Nilsson, deep-talk is the shitt. Därefter gick jag och Josefin en runda på stan, mycket vill ha-vill ha! Väl hemma har jag nu krängt i mitt ett x antal våfflor. Jäklar vad mätt jag är. Tur att jag ska på step ikväll och vara aktiv.

Jag tycker att en viss person ska lära sig att det inte är lätt att göra val i livet! Jag vet att du inte hade förutsättningarna till din dröm och gör allt för att jag ska nå dit. Men även om man vill nå sin dröm så är det inte bara att välja för att komma en bit på vägen, man måste känna att man vill satsa till 100 och att det verkligen känns rätt. Håller man drömmen vid liv och kämpar så gott man kan, även om det tar sin tid, kommer man nå dit man vill! Det hjälper inte ett dugg med en massa tjat, det hjälper inte ett dugg med "då är allt förgäves", det hjälper inte ett dug med "men tänk om du inte.." och det hjälper definitivt inte med "men då kan du lika gärna strunta i allting". Låt det ta sin tid, det är inte försent förrän man har gett upp. Det är dessutom väldigt dumt att sätta sig in i något som man inte känner sig redo för eller som inte känns rätt! Jag vet att du alltid stöttar mig och jag är duktigt tacksam för det. Men låt mig ta den tiden jag behöver för jag kommer aldrig att ge upp!!!! Kan du låta dig själv lita på det?



~ how can silence sometimes be so loud?

För mig, i mitt liv, finns det ingen dödligare känsla än ångest. Blir inte bättre av att det dessutom är helt omöjligt att bota känslan. Försvinn ur mitt liv. Jag behöver inte dig. Jag vill inte ha dig.




~ looks like this story might just have a second act


Helgen närmar sig sitt slut och en ny vecka är kommen. Fredagen var det födelsedagsgrisen Anna som fyllde 19 år! Startade hemma hos Anna med middag följt av förfest på österäng och slutligen Class. Modevisning och dans tills klockan blev 3, underbart! Morgonen därpå gick jag upp 10 för att vara på plats hos Ingvar 11. Åter ett projekt vi jobbar med, alltid lika kul. Därefter åkte jag hem och städade min garderob. YEY! Äntligen lättare att hitta, invigde en av mina garderober till att hänga in kläder istället för att ha en massa produkter och smycken där. Nästan varje plagg har sin egen galge. Hoppas på att rummet håller sig till den städade biten nu ett tag. Segare än segast resulterade till att jag låg och kollade på film i sängen hela kvällen..

Idag gick jag upp 9, pigg till kyrkan. Skönt! Annars har jag bara kollat klart på hela säsong 2 av GG. Vilken serie ska jag nu komma efter med att upptäcka!? Spin ikväll med Jossan iaf och familjen ska även få middag av just, mig! :)



~ the cardigans - don't blame your daughter

Your autograph is worthless so don't send me letters..




~ two hours traffic

Ja, jädrar var dagarna går undan. Perioderna då jag har varit med i en musikal har medfört mycket att göra samt stress - jag saknar det! Älskar att vara aktiv, dock är det svårt när vädret trycker ner en och man inte har något att syssla med som just musikaler. Hitentills har jag lyckats väldigt bra med att göra mig sysselsatt och jag skulle aldrig gått upp 8 om jag inte kände mig utvilad, aldrig. Jag hoppas den här perioden fortsätter såhär. Jag mår bra!

Måndag: En väldigt musikalisk dag - 2 sånglektioner samt musikalförberandelektionen. Därefter gick jag och Emelie mot f&s för ett medelpass. Jag var beredd på medelpasset jag gick igenom förra måndagen men nu var det en ny ledare och definitivt ett bättre pass. Go-go musik, hårda steg och positiv ledare! Efter passet var det en snabbrunda hem innan det var dags för att repa med bandet. Märker verkligen hur taggade alla är inför den 1 April och att köra så många låtar vi bara kan är ingen tvivel! Är ni nyfikna, glöm inte 1 April på Biljardkompaniet.

Tisdag: Hade nästan glömt bort ensemblen på tisdagar, var ett tag sedan vi hade den lektionen tsm. Har varit mycket med kärlekskonserten och allt. Nu har vi utomhuskonserten, examenkonserten och Es-konserten framför oss! Eftersom den här tisdagen för min del har en håla mellan 09.40-13.20 åkte jag hem för att slappa. När den sista lektionen tog sitt slut träffade jag Majda. Hon berättade att kepsmannen hade ställt sig brevid henne, sneglat på henne och sagt "försvinn din jävla subba". Men shitt, pms eller något? 20.00 köttade jag och Jossan loss till kibox.

Onsdag: Igår var det två lektioner på morgonen, därefter gick jag och Elina runt på stan, fastnade på h&m i en h och provade kläder. GG har inspirerat mig till en ny klädstil, nu gäller det bara att få pengar till fynden. På h&m hittade jag mer än väntat. Efter skolan hade jag och Hampus en spelning i lilla salen. Underhålla ett fåtal människor innan de skulle sitta och lyssna på en föreläsning. Spelar faktiskt ingen roll hur mycket folk det är, jag tycker det är nyttigt och roligt iaf. Det jag tycker är viktigast är att folket uppskattar det! Folket var ganska segt igår, visst klappade dom efter varenda låt och några gav ifrån sig ett leende, men i helheten var det inget som taggade till en. Som tur var fick vi en stor beundrare + ett biokort på 200 spänn. Alltid något! Det blev vidare hem för att sedan dra mig till f&s för stepp. Döroligt, verkligen. 

Idag hade jag tänkt mig att börja sätta igång med alla uppgifter jag ligger efter med, dvs rätt många. Ska försöka göra så gott jag kan tills klockan närmar sig 4 då jag ska hem till Oliver för att trixa med lite nya låtar. Därefter är det box med Jossan!

Ja, att tiden går så fort har verkligen sina anledningar...



~ a amigo

Jag behöver nog inte ens nämna melodifestivalen här - vilken besvikelse. Nåja, om låten nu kommer långt vet man ju faktiskt aldrig. Efter melodifestivalen drog vi till en 23+ förfest.. Ganska mycket tvekan på vägen eftersom endast Sofia kände en av dom, som hon inte träffat på 2 år. Men det var spännande och roligt. Dock inte så mycket drama/action, jag var nästan påväg att ställa till med något själv. Men killar i kallingar sittandes med en gitarr i handen sjungandes för fulla halsar fick göra det bättre. Efter en stund drog vi oss vidare mot O'learys, satt där en stund tills ögon nästan ramlade ihop.

Igår gick jag upp 9.00 (!), dags för kyrkan. Det var skönt! Väl hemma somnade jag framför GG och tog sedan mig i kragen för att cykla till f&s. Först ett danspass vilket inte var vidare roligt att köra igenom. Tråkiga steg, låg musik, inga riktiga go-go låtar + en del av låtarna var exakt från förra terminen. Men spinningpasset var då roligare. Jäklar vad man måste kämpa!! Efter spinningpasset cyklade jag och Josefin till Maxi (börjar bli en liten rutin för oss nu). Vidare hem till henne där vi tog en snabbdusch och därefter bänkade oss framför Parlamentet vidare till Girl Interrupted med en massa gottis. "BINGO; BINGO" - filmen var jättebra dock kunde den ha lite mer spänning i sig. Ghost nästa, Josefin säger att det är ett måste och att jag för den delen ska se den helt själv. Kommer förmodligen drunka i mina egna tårar..

Måndag: ut me hunden, sånglektion på skolan, sånglektion med Ingvar, musikalförberedande, f&s, repa med bandet, home sweet home. Men jag gillar det :)



~ party like a hippie!


Varför går kvällen så fruktansvärt snabbt? Man hinner knappt njuta av de roliga. Men som jag har nämnt ett x antal gånger så händer det knappt något speciellt där ute i dimman. Ge mig action. Ge mig drama. Jag borde inte gå ut så ofta, smart av mig att säga så när Anna fyller 19 år på fredag. Menmen, 3:3 är ju en viss skillnad. Jäkla kul att styla om sig till en hippie igår. Josefin, Frida och Hampus följde med mig hem efter skolan då de hjälpte mig att städa undan innan allt folk rusade in. Vi hann även med att spela kotte och äta korv med bröd, mums. Tack alla ni som gjorde förfesten till vad den blev - GREAT! Mindre underbart att Hampus tappade sin plånbok. Tyvärr är inte alla människor lika underbara och lämnar in den upphittade plånboken, men hoppas verkligen den dyker upp. Efter det deppandet och mitt deppande över att livet inte är i ett action/drama tillstånd tog vi oss till stan. Skildes åt och jag drog för att mysa med Anna och Sofia på House of bagels. Flickorna hade allt kul åt mitt deppsnack. Skönt att ni får över mitt humör på den bättre sidan.

Ikväll blir det dippa och grönsaker framför melodifestivalen med snyggingarna. Kanske O'learys med. Åh, kan det inte bara springa förbi en elefant i mitt rum eller något?



~ sometimes late at night..

Idag började dagen med en skinande sol genom mitt fönster. Toppen! Sjukt hur humöret vänder, fågelkvitter och sol.. Någon sa att det skulle snöa? Jag ville inte tro på det men det visade sig vara väldigt sant. FYYYYY! Absurt. Verkligen. Att jag har en tendens av att slänga kläderna på golvet är ingen nyhet. Men det börjar bli en ganska tjatig sådan. Jag fattar inte varför jag inte kan hålla mina kläder eller rättare sagt saker på plats. Ligger saker överallt i mitt rum. Droppen va idag när jag upptäckte att jag inte letat reda på mina nycklar än som varit bortlöst försvunna i en 4 dagar. Letar som en galning bland alla saker. Var om inte i sängen hittar jag dom. Finner dom under täcket och överkastet vid fotändan. Åh!

Annars var det en väldigt uppskattad fika med Helle imorse. Därefter 2 helt onödiga lektioner. Bra blir det inte av att vi får ett fett häfte med impressionismen, expressionismen och neoklassicismen på musikhistoria lektionen. Bättre blir det inte av att vi ska ha prov på de 3 områdena + romantiken. Jag dör! En fika med en massa folk som sedan skulle vidare till Pettes och Åsens stand up show gjorde det susen. Skrattade mig till tårar. Well, det säger det mesta..



~ squashclub








~ febriga händer


Underbart att vara ledig idag och imorgon fram tills klockan 15 då jag ska redovisa mitt PA! Igår var jag egentligen också ledig men Tore bad mig och Hampus underhålla med lite låtar i aulan. Tiden gick snabbt och efteråt gick jag, Hampus, Pette och Åsen till Fenix för en fika. En vaniljlatte för 6 kronor är aldrig fel ;p Där blev vi fast i en 2 h och av en impuls hängde vi alla därefter med Åsen hem till Bromölla för lite mys. Där ligger vi alla 4 i en säng och kollar på Bert, hittade verkligen en passande roll till de flesta på C4 i serien. Great! Fick ta tåget hem tills repet började klockan 18. Nu har grabbarna fått sina låtar och ni som vill lyssna kan göra det här. När jag kom hem började jag trixa lite till med fodralet, gjorde ett låthäfte med lite bilder. Återstår att se vad handledaren tycker på onsdag...

Vem går upp klockan 2 på natten för att poppa popcorn om inte jag själv. Kunde inte slita mig ifrån GG inatt, illa! Började även läsa på boken som ska vara utläst till fredag nyss, 150 sidor kvar... Typiskt, när det gäller något som har med skolan o göra blir det plöstligt så mycket tråkigare att läsa! Nåja, ska allt kötta lite till läsning så jag har det ur vägen.



~ kissboken?

Igår blev det nog mer mys än förväntat. Gjorde absolut ingenting mer än att bara sega.. Massa popcorn med mig själv och Gossip Girl. Man kan då säga att jag är så sjukt efter, först O.C och nu GG som jag är helt insatt i. Dock är O.C bättre, men en del mer ögongodis i GG. Nåja, idag  tog jag mig ut ur huset iallafall. Mot f&s för att köra igenom Jossans aerobicpass, därefter cyklade vi till maxi för att handla pasta samt fruktsallad och kesella. Minns ni den här  bajsboken som jag blev så upprörd av. Inte nog med att jag hittade den i ett större format utan jag hittade en kissbok på köpet. Asså vad är det här för shieat. Och på maxi av alla ställen! Nej. Jag fattar verkligen inte! Efter den sjuka upptäckten blev det en massa käk hos Josefine. Vi åt upp allt! Kunde knappt gå efteråt. Sen skulle flickan plugga så jag tog mig hem där jag fixade mitt PA. Ka-Ching! Nu är allt klart, underbart skönt. Imorgon blir grabbarna glada. De har tjatat på mig om låtarna, minst sagt Hugo Fromell har gjort det. Så imorrn blir du lycklig min vän :)




~ sum 41 - with me

I wait here forever just to, to see your smile..





~ do do do it

Uh, vilken härlig kväll det blev trots allt. Tänkte att jag skulle börja göra vid mig tidigt igår så jag slapp stress. Men det resulterade till att jag gick runt helt själv i huset och dansade med en drink i handen - sjukt rastlös. Till slut droppade folket in och fixade en väldigt bra start på kvällen! Kvällen fortsatte på Class och avslutades på Bajonetten. Dagen efter dåja.. Ganska piggt gick jag upp vid halv 11 idag och började med det tråkigaste, att städa källaren. Blää. Man är ju så smart så man ber folk slänga ölbrukar o shieat i en pappkasse. Helt dyngblött! Nåja, var nyss en runda på matöppet för att handla ägg till pannkakorna som jag nu sitter och väntar på. Finns det något godare att äta en dag som denna!?

Ikväll har jag inga planer alls, är sugen på att hitta på något.
Något mysigt..




~ don't let me down

shittshittshittshitt. ANASTACIA SKA TILL STOCKHOLM! Jag dör om jag inte kan vara med om hennes show. Ska verkligen kolla närmare det! Tur man har en kusin som meddelar mig, jag är verkligen kass på att ta reda på saker. Men som sagt, blir verkligen en närmare koll på den saken!!

Igår var det heller ingen lektion när man kom till skolan, utan ES-konserten som jag fick sitta och vänta på. Därefter åkte alla musik 3.or till malmö för att kolla på en romantisk symfonikonsert. Det var verkligen mysigt men skulle vara en födel om jag var på ett piggare humör. Somnade i Dennis knä på bussresan hem och slockande direkt när jag kom innanför mitt rum! Har fått knarka kaffe idag. Den här förkylningen gör mig duktigt superseg. En fika med Emelie efter skolan klämde jag in idag, alltid en hel del babbel på G och Darins smoothies är aldrig fel. Var inte säker på om det skulle bli utgång eller inte idag. Men efter att jag fått min fribiljett och huset enbart är mitt ikväll finns det nog inte så mycket mer som hindrar mig - morgondagen säger nog mycket mer!



~ för jag ska ta studenten..

Jaha, då var man där igen - jäkla c4 information. För när man kommer till skolan är den första lektionen inställd. Tack! Men det fixade jag, Elina och Pat så bra med en fika på Fantasia. Det stora samtalsämnet var sex! Sjukt hur mycket man kan dra på det ämnet, från ".. kan man bli med barn om man får spärma i munnen" till ".. jag skulle kunna ha sex med en tjej". Men om jag ska vara helt ärlig så är jag, som jag vet att de flesta tjejerna är, mer intresserad av att kolla in tjejer än killar. Inte för att jag dras till tjejer, men det är bara intressantare. Nej, får nog släppa det ämnet innan det blir helt fel.

Har inte så mycket mer att dela med mig av den här dagen, tror att ovanstående säger det mesta. Ikväll ska jag ut och ta en öl på O'learys - 100 dagar kvar.. 

..fyfan vad jag är bra!



~ and the clouds above move closer



Åh, förkylningen har nu drabbat mig. Dock inte så hårt, jag hoppas den försvinner snabbt som attan! Idag sov jag till 13 (!), ändå var jag supertrött när jag gick upp för att käka frukost. Helt sjukt vad seg man är när man är sjuk. Jobbigt! Det blev en ledig dag från skolan med inget vettigt att göra alls. Desto jobbigare att ha mamma som går runt och skriker på att jag ska städa och ta tag i saker, såg du inte hur seg jag var? -_- Minns ni den gamla serien Rema Rama Rolf? För den kollade jag på ett tag idag, väldigt taskig humor men jag gillar det! Jag menar, hur mycket bättre är Jerry Springer som nu hela min familj sitter och kollar på? Jäkla skitprogram.

Men imorgon blir det upp tidigt för 3 lektioner följt av fika med Erika och Gospelkören, även dagen då man räknar ner från 100 till studenten - sweeet!



~ säg prosit och jag dödar dig!

Nej, jag vägrar bli sjuk. Jag har inte tid med sådant trams!! En helvetes natt. Ligga och vrida sig i en h minst och det blir ju inte bättre när man vaknar på morgonen och känner att halsen gör ont. Buu! Jag är så arg nu. Vad kan hjälpa mot halsont mer än det min mamma råder mig att göra - suga på en sockerbit med amol eller gurgla med saltvatten!?



Jag vill ha sommar...



~ the thing that you do!



Vilken underbar fredag. Den kan jag verkligen leva på länge! Lördagen var då inte lika underbar. Mamma har fått för sig att familjen måste umgåsa lite mer med varandra, så det var planerat att åka till badhuset. Jotack, det var ju inte så mycket folk där som vi hade förväntat oss. Men det löste vi genom att dra oss in till varmvattenbassängen. Åh, det var skönt att bara flyta runt där med knappt något folk - tills en flock araber störtade in. Inte kan de prata normalt heller, så fort de ville säga något skrek de till varandra. Puh! När vi kom hem lagade vi mat tillsammans och under kvällen joinade Husse och Linda oss då vi tittade på melodifestivalen. Ett tag fick alla sitta och hålla för öronen. Jag kunde inget mer än skrika när den enligt mig bästa låten under kvällen inte gick vidare. När de visade melodifestivalen under 90-talet blev jag ännu mer frustrerad. Märker de inte själva hur melodifestivalen plötsligt har förvandlats till något helt annat...

Idag blev det ingen sovmorgon för min del. Upp klockan 8 för att göra vid mig inför uppträdandet. Att sjunga till endast piano som komp samt i kyrkan är nog det härligaste jag vet. Det var underbart :) Vidare för att fynda skor, 3 par fick hänga med mig hem och nu väntar jag även på min 3.e klänning från nelly - welcome spring! Klockan 5 träffade jag Anna i stan för en liten fika och klockan 6 var jag på plats för mitt första spinningpass. Herre, vad jobbigt. Men urskönt. Nu kanske cykeln där nere i källaren blir till nytta? 1 mars...



RSS 2.0