~ burned..

Då har den här veckan gått sjukt fort, redan fredag!! - MUCK för pojkvännen!! Äntligen.

I veckan har jag haft fullt upp med att leka mamma här hemma, eftersom mamma är i Polen så är det jag som får städa undan efter allt och alla. Annars har jag tagit igen några fikor med mina vänner, väldigt härligt. Igår var jag och Jossan på stranden. Underbart!! Mindre underbart att jag brände mig rejält, att jag aldrig lär mig. Vi åkte därefter till hamnen för en glass följt av mys på J balkong med en god pastasallad. Hemma kollade jag på en bra film som jag tänkte rekommendera, 12 Rounds. Det var nog tur att inte solen tittade fram idag, för då hade jag varit på det igen. Hoppas mer på en stranddag imorgon och att min bränna har lagt sig tills dess. Förutom att ha dammsugat huset och städat mitt rum har jag inte gjort så mycket mer idag. Trodde att det skulle fortsätta så tills Erika skickade ett mess om roadtrip till Maglehemfestivalen. Så om någon timme är vi påväg dit. Klockan 3 inatt ska pojken hämtas vid stationen, längtar! Bokning av lägenhet i Kreta är idag klart.



~ sommarlovet fortsätter..

Dagen efter balen var det bara att tagga inför nästa fest. Erika och Alexandras 20års fest!! Väldigt generösa då de bjöd på all dricka - öl, vin, snaps, bål.. Medan maten åts körde vi snapsvisa efter snapsvisa och jag måste medge att jag hade sjukt kul tills jag (och S) insåg att det nog blev lite för mycket dricka ner i magen. Eller vi hade nog kul efter det också. Dagen efter mår man som man förtjänar. Segade oss fram till Joels kalas där vi fick njuta av god mat och en stor jordgubbstårta - kan inget mer än älska den!! Vi försökte lägga oss ganska tidigt eftersom S (för sista gången) tog det tidiga tåget på morgonen tillbaka till Revinge. Vilken lättnad. Inga mer ångestsöndagar och inga farväl vid tågstationen. På fredag muckar han och jag längtar så efter fredagnatt då jag ska hämta upp honom vid tågstationen och han förmodligen har supit ner sig själv med resterande militärer!!!!

Idag har jag bara tagit det lugnt och ska fortsätta med det tills Jossan slutar jobbet. Imorgon ska jag träffa Erika och förhoppningsvis få höra fortsättningen på deras dunderfest!!





~ bal i Revingehed

I fredes var det dags för bal, tredje gången gillt för oss (nosaby, student, muckbal). Denna gången, på riktigt med baby. När jag var framme i Revinge gick vi till en bänk för att öppna upp flaskan och börja kvällen. Därefter fortsatte vi förfestandet med lite folk i ett logoment innan vi gick vidare till platsen där kvällen skulle hållas. Efter mat, hyllande till hästen, sång för 20åring, snapsvisor och vidare drog DJ igång. Från 22-02 var det musik och dans, allt från aqua-dansband-eminem-filmmusik kom ur högtalarna. Det är så det ska vara, det var fullt ös för även majoren och befälen. Jag spenderade natten med S i en 60säng på ett logoment, inte mycket sömn under den natten. Men en fruktansvärt rolig bal, enkelt som jag gillar det. TACK, Simon Hårsmar.




~ en upplevelse



Första och sista gången - Whitney Houston. Både jag och mamma grät när hon kom ut på scen, det var så fruktansvärt overkligt! Att hon fick hosta fram sin röst var hemskt att se. Dock var Whitney ett riktigt energiknippe när hon sprang runt på scen och försökte härma dansarnas shake. Hon sjöng inte särskilt bra, wailade igenom alla låtar - vilket hon gör bättre än någon annan artist, men saknade den rösten som man är van vid att höra. Det viktigaste, som hon klarade av, det var att leverera!! Underbar upplevelse. Hon gjorde det, hon gick upp på scen och körde.

Förutom att vara med om en konsert, blev det shopping, träffa släkten och Anniela för en frukost. Tack för att vi fick stanna hos dig, Sirine. Du är grym, kussen..



~ summertime

I torsdes hade vi en fin avslutningsfest på hotellet med start på gräsplätten vid internatet! Fet musik, bål och snacks. Under timmarna på hotellet fick vi supergod mat, en underhållande show av lärarna, gå igenom tårar och skratt, massvis med dans (och skrik), sprit i buskarna.. Resumerar den till en sjukt härlig kväll. Dagen därpå var det dags för avslutningen. Efter fina uppträde och tal samt en god bit mat begav vi oss till eken för att säga farväl. Det kändes lite som en begravning då de flesta grät. Jag fick inte riktigt ut några tårar. Kommer bära med mig fruktansvärt många minnen från mitt år i Markaryd, det är verkligen speciellt att ha en klass som man bor så tätt inpå. Tog ett tag att få ut allt ur mitt rum och därefter prinsessstäda, en fin mamma hjälpte till. Väl hemma tog det sin tid att packa upp (snarare slänga in) allt på mitt rum. Under kvällen cyklade jag hem till Jossan för mys. Vi tog en lång promenad följt av en stor smet pannkakor, var en sväng inom hässleholm för att hämta hennes syrra, när vi kom hem igen (runt 2 på natten) stekte vi de sista pannkakorna!! Idag har jag och J legat ute på min gräsmatta och njutit av solen - älskade sol! Under eftermidagen cyklade jag in till stan för en fika med Erika och några avsnitt satc, svårt att slita sig ifrån den serien. Väl hemma har familjen grillat och jag har sorterat och städat massvis i mitt rum. Att flytta hem igen kräver en förändring tycker jag.

Nu har jag en del att se fram emot innan jag flyttar till Göteborg. Imorgon åker jag med S familj till Revingehed för Regementets dag, hoppas på några pussar med min pojk. Och på tisdag drar jag och mor till Stockholm för att se min stora idol, Whitney Houston. På fredag är det bal I Revingehed och lördag taggar vi inför Erikas 20års fest. Sommarlov gör mig lycklig!



RSS 2.0