~ tänker på dig..


..Oscar, mitt gudbarn.




~ snö på gatan

                                                 
Snart är det fredagsmyyyyys! Och jag är helt slut i kroppen. Min kropp har aldrig känt sig såhär mycket vid liv som nu. Ja, visst är det härligt o veta att kroppen lever! Mina fötter har för den delen också börjat leva, leva för stepp - riktigt kul när fötterna hänger med. Imorgon är det dags för sånglektion. 40 minuter i veckan är inte så mycket så jag måste ta tag i det här hemma, vilket inte blir av. Jag får dra med mig alla tusentals skivor som jag sparat från mina sånglektioner med Ingvar, då kanske det blir av. Halluljah, i love him so & nature boy måste sitta som en smäck då vi är inne på improvisation. Jazz, visst är det härligt men en klass för sig som jag inte alls är inne på! Utmaning. Vi missade en dramalektion i början av terminen som ska tas igen imorgon, 17.30-20.30.
Fredagsmyys får vänta..



~ Sunset Boulevard

Förra söndagen gjorde jag och pojken Liseberg med över 40 biljetter på mindre än två timmar. När vi kom dit för att lämna in lite av packningen gav tjejen som stod i luckan oss flera gratisbiljetter (suck..) Det var bara till att dela ut biljetterna. En otroligt lycklig känsla av att se hur glad ett barn kan bli av gratisbiljetter på Liseberg! Veckan rullade på som vanligt. Snabbt som vanligt. Under tisdagen var jag en av de 5 från min klass som fick se ett rep av musikalen Sunset Boulevard på Göteborgs Operan. Musikalen var spännande och nyttig av det anledningen att jag tidigare inte sett den sortens musikal. Karaktärerna sjöng sig igenom hela storyn och handlingen var speciell. Göteborgs Operan är otroligt fin. Nästan för fin.. I fredes fick vi se genrepet av 3.ornas konsert Pop Korn där de sjöng låtar ut världens bästa filmer - väldigt duktiga. Dröjer inte länge förrän det är min klass som står där..

I helgen har det storhandlats och bakats en del, 50 kanelbullar pryder nu vår frys.

ett smakprov från min 20årsdag:




~ kanonen

En väldigt händelserik helg. Då jag somnat ungefär klockan 22-23 varje fredag var det kämpigt att hålla sig uppe till klockan 2 i fredes. Jag och några från klassen hade idolmys hemma hos Johan&Sebastian följt av en lång stund med egenskrivna charader, ord och meningar. Först låg jag död som en fisk i sängen men efter att mitt trötta jag slängde ut en massa gissnar som faktiskt var rätt började jag vakna till liv och utföra några charader - "jag skiter snart på mig".. Igår var det dags för några roliga timmar på liseberg. Jimmy hade åkbiljetter och entrébiljetter kvar som han ville bli av med. Efter någon timme kom även Johan&Simon från klassen och vi hade det kul med sagoslottet samt kanin resan. Vi hann inte alls med så många som vi hade hoppats på. Jag som aldrig åkt något på liseberg förr (förutom barnkarusellerna när jag var liten) ville testa på det mesta, kanonkulan var great. Samys äventyr såg vi iaf, och det var galet coolt med 3D glaögonen på! Under kvällen nalkades det inflyttningsfest i Hisingen, vidare till Nef där vi dansade rumporna av oss. Alla på sitt sätt.

Idag är jag trött som ett as, kommer nog vara en degis dag för mig med förhoppning om lite karuseller senare - biljetterna måste ju utnyttjas!!







RSS 2.0