~ comeback

Min älskade idol Whitney Houston planerar en comeback. Den 1 december ska hon göra en konsert i Malaysia. Hoppas verkligen hon inser hur jäkla bra hon är och startar igång sin karriär igen. När tiden är inne SKA jag åka och se henne. I will always love you <3





~ en hel del lucia

Ja, nu har vi repat en del tillsammans och ett genrep för folk tyckte vi skulle vara passande innan helgen skulle dra igång. Gud vad de uppskattade att vi kom till Opus, de blev så glada :) I fredes startade vårt första uppträde. Det var på Södra Kasern i samband med Bra Vibrationer. Så efter att vi hade sjungt våra 3 låtar slog vi oss ner vid ett bord och började festa loss ^^. Jan Johanssen var så sjukt grym, blev helt kär i hans röst. Dans på stolarna, riktigt mycket julmat och en del goda drinkar - klockrent! Idag var det dags för vårt andra uppträde som blev av på konserthuset. Nästa helg blir det också en del uppträdande, fast repen fortsätter såklart tills det börjar närma sig lussandet.







~ WEST SIDE STORY föreställningar

Ja, då var det över.. Alla timmarna vi har egnat åt att öva låtarna med Göran och Johanna om och om igen. Kvällarna vi repade med Patrick och orkestern och dagarna Rolf hjälpte oss med att sätta koreografin. Den här helgen var det dags, 3 föreställningar som gick så otroligt snabbt. Gud, vad roligt det har varit. Det var verkligen mäktigt med en orkester + dansare :) Fruktansvärt tråkigt att det är över, men snart kommer förhoppningsvis nästa musikal och då ska vi kötta på nytt !! Majda, tack - du är underbar <3



~ I wish I knew where you could be..

Igår hade vi öppet hus på skolan, körde Blackest Eyes med ensemblen :) Har haft en rätt så stressad vecka men imorrn går jag i skolan från 1 - kvart över 3, underbart! Efter skolan idag stack jag hem till Oliver. Jag, Oliver och Hugo skulle trixa lite med låtarna till bandet. Har vi hittat ett passande namn nu - SQUASHCLUB!! Ja, men det kan nog bli ganska känt ;) Nej, men det gick iaf jättebra! Efter sjungandet skulle jag åter igen vidare och sjunga. Genrep för WSS, vi hade en del folk där idag så man blev ganska taggad! En bild på mig och Henrik från vår duett och en bild på oss från låten America nedanför (från kristianstadbladet). Tycker ni inte att ni borde köpa biljetter nu!? ;)
                                                     




~ WSS rep

Ja, det har verkligen varit en helg med WSS rep. I fredes började vi repa kl 6 - halv 9. Igår repade vi från 10 - 5 och idag repade jag både TARZAN 9 - halv 12 och WSS halv 12 - 3. Skulle egentligen repa till 5 - 6 men vi hann köra igenom det hela 2 gånger ganska snabbt. GUD, vad jag älskar musikaler. Man kommer in i en helt annan värld i musiken och en helt annan känsla. Musiken i WSS är så otroligt härlig! Det är 3 föreställningar nästa helg, ni köper biljetter på Domus om ni vill kolla :) I lördes efter repet drog jag hem till Dennis, fixade lite med SCMU manuset och checkade Stomp the yard, riktigt bra film! Och tack för en trevlig kväll vännen, du är underbar! Imorrn har jag endast 1 lektion, fast ska nyttja studietiden till att fortsätta skriva SCMU manuset. Grattis pappa, tack för att du är den du är! Ikväll blir det andra avenyn igen, tiden går då fort fast man längtar.




~ and kissed me 'til the mornin' light

Äntligen torsdag och en soft dag i skolan. Började dock klockan 8 men det är ESV som första lektion, ganska lugnt. Planerar öppet hus för fullt, festfixaren här ja ^^. Därefter en håla på 3 h tills nästa lektion skulle börja. SCMU, usch vad vi måste jobba hårt nu manus gruppen. Inom 3 veckor ska hela manuset va färdigt, men det kommer bli så bra och kul därefter! Hann inte vara med på hela scemun, skulle till Team Sportia för att bli fotad angående kstads lucia. Team Sportia sponsrar liksom mig. Det känns som om det var tusen år sedan jag har haft tid och ta en tupplur efter jag kommit hem från skolan, det hann jag idag! Sov 2 h, sedan blev jag väckt - "du kommer inte kunna sova sen ikväll och så kommer du bli så fruktansvärt sur". Sant eller inte? Men att jag inte orkar dra mig till f&s är illa, FY PÅ MIG! Aja, vill också tillägga att Regina Spektor - Samson är helt underbar.

You are my sweetest downfall
         I loved you first




~ olivolja

Jag älskar att sova ut, sov till 12 idag! Åkte in till stan senare för att leta efter en mössa. Har letat efter en mössa nu i 1 vecka utan vidare resultat. Jag hittade iaf en fin mössa med skärm på H&M, vill ju inte frysa om öronen nu när vintern börjar närma sig ^^. Vid 4 var det luciarep, har nästan kört igenom alla låtar vi ska framföra redan! Imorrn ska det återigen vara luciarep och därefter TARZAN körrep :) Juste, olivolja ja.. Mitt hår som blir så otroligt torrt när jag har duschat blev väldigt glansigt när jag hällde i en mängd olivolja i håret och lät det verka i si så där 2 h innan jag skjölde ur det :D Ikväll är det äntligen dags för "stygga flickor", helt sjukt hur dum i huvudet man kan vara som tjej asså!!




RSS 2.0