~ hat

Load up your bullet, shoot me through the head.






Nej. Det räcker inte med att vi är inne i produktion. Nu vaknade jag även upp med halsont som följde mig under dagen och utvecklade mig till en snorunge! Visst, jag kunde ha åkt på en rejäl förkylning. Men nu vet jag inte vad som kommer att hända imorgon. Borta eller värre? Fyfan vad jag hatar mitt immunförsvar!!!!



~ wicked game.

Då har vi numera gått in i produktion här i Markaryd. Krogshow, lucia samt Vinterrevyn är det enda som rullar rundor i huvudet. Om det bara var så, om man bara kunde sluta tänka på allt omkring.. Gårdagen körde vi på med luciarep under morgonen följt av klädprovning, därefter var det rep, rep, rep inför allt möjligt. Idag var det rep under morgonen. Därefter körde vi igenom andra halvan av krogshowen och imorgon efter Bjärnum är det dags för oss att köra om hela skitet, från början till slut. Äntligen! Det börjar sätta sig. Kvällen har spenderats med rep följt av ett break med cafékväll då teatereleverna framförde en liten pjäs för oss. Blev väldigt imponerad! Kvällen fortsätter nu med rep, jag har tur som inte är med i något nummer. Behöver denna kvällen för mig själv. Fick inte min älskade tisdagssovmorgon idag heller. Usch! Vilken lättande känsla att komma hem på fredag. Hem där äntligen mor&far befinner sig.



~ Oscar..




~ Oscars dop!

Lördagskvällen begav jag mig till Mörrum för att hjälpa Josephine med dopet. Bakade, dammsög, gjorde franska liljor av servetter.. Söndagen var kommen och det var dags för Oscar att döpas! Oscar höll sig väldigt lugn under hela dopet, jag sjöng mina två låtar endast till honom och blev därefter Gudmor. Ska bli så härligt att få se lillkillen växa upp och finnas där för honom. Efter dopet begav vi oss allihopa tillbaka till J för att äta. Brors tabbe tror jag inte att någon kommer att glömma. För att få tänd på ett ljus igen satte han ner ett annat ljus i det ljuset, stearinet skvätte och därefter fick han fobi för blå färg. Bra jobbat, bror! Efter fikat var det dags att dra sig hemåt, markaryd för min del och "rädda världen" för babys del. Underbart dop.





~ du såg på mig

Blev ingen skräckfilm igår. Dvd skivorna här hemma är inte o leka med, mer än hälften är repade. Klassikern Hipp Hipp Hora fann vi och fick roa oss under kvällen. Idag har det varit en skitdag fastän 2 timmars fikan med Erika och sånglektionen hos Ingvar var underbar. Känner mig bara allmänt nere. Återigen vem fan bestämmer det? Känns verkligen tomt här hemma utan mor&far, trist och tråkigt. Visst är det skönt att slippa tjatet när det väl kommer fram. Men det är inte skönt att slippa deras närvaro, de piggar alltid upp en. Om minst idag, när mamma berättar att pappa vunnit en t-shirt och därefter frågar vad jag tror att hon vunnit. Ingenting, svarar jag. Då visar det sig att min bästa mamma har vunnit hotell för 4 till nästa år.. I THAILAND. Fantastiskt!!!!! Nu ska jag äta tacos och mysa mig fram till natten då en famn får ta över.




~ våfflor

Idag har det varit en rackebajsare dag till krogshow. Klockan 8 körde vi luciarep och när klockan slog 10 började vi dra igenom krogshowen från början till slut. Vi hann inte ens med hälften på 5 h men nu blev bilden klarare för många! Mycket väntan förde med sig en trött Natalie. När vi slutade vid 4 stannade jag kvar för att öva två danser, därefter packade jag snabbt för att hinna med bussen hem. Ögonen ville inte vara öppna under bussresan, jag var tvungen att sitta och digga med foten till min musik för att inte missa hållplatsen jag skulle av på. Väl hemma fick jag äntligen i mig min middag - våfflor! Josefin och Angelica kommer snart på besök, sugna på en skräckis ikväll och undrade om vi skulle kränga marängsviss också. Åh, supermätt.. Aldrig att jag skulle orka marängsviss nu. Imorgon ska jag efter ett antal veckor äntligen till Ingvar för att kötta lita, som jag saknat det. Därefter har jag inga vidare planer för kvällen. Som det känns nu lockar en hemmakväll med mig själv väldigt mycket, innan baby överraskar mig mot natten. Krigarna kan tydligen festa de också!




~ feliz navidad!



Utgången blev en tripp till Biljard följt av Hesle. Baby hämtade oss från stan vid 2 och väl hemma hade vi kul åt de andra amparna som babblade på. Jag höll mig nykter då det var upp tidigt på lördagen för att åka till Asarum och repa inför dopet på söndag. I Asarum bjöds vi även på fika av kusin med sambo, hann även gosa lite med gudbarnet Oskar. När vi kom tillbaka till Kristianstad spenderade vi kvällen med en härlig middag och ett jäkla försök med att få igång Paranormal Activity, tyvärr misslyckades det. Istället blev det glass, chillinötter och filmen Holiday. Morgonen sprang på snabbare än någonsin, vi hann iaf göra pannkakor! I markaryd var det planerat en del rep och kvällen bjöd mig på en jäkla tankeställare.

Imorse var jag inte alls på humör för en ny vecka, ville bara hem igen för att lägga mig under täcket. Att man kan ha sådana dagar. Vem bestämmer det? Efter lunch hamnade jag iaf i mitt rum och började köra Ingvars övningar. Nu jäklar ska jag upp i visseltonerna. Därefter har dagen gått uppåt med mys på skapandelektionen, kämpande i gymmet, luciarep och köttande av en koreografi till krogshowen. Taggad är ordet. Nästa vecka är det produktion 24/7, ge mig..





du har mitt hjärta.



~ helg igen

Dagarna har gått undan i veckan. Onsdagen i bjärnum körde vi raskt på med koreografierna till Vinterrevyn. Mata, mata och mata. Under dramalektionen fick vi en annorlunda uppgift att genomföra, det förde med sig tårar från en del klasskamrater! Sista lektionen var dans, i 2 h. Puh. Väl hemma blev det min goda pasta och en avslappnad kväll. Igår var det en heldag med krogshow, vi lärde oss även en låt som ska vara med i lussandet. Har en hel del kvar innan man kan säga, NU KÖR VI. Men vi är på god väg och idag minus en dag är det exakt 1 månad tills den första föreställningen äger rum. Taggad! Kvällen spenderaders i bjärnum där vi kollade på M1 höstshow, wow säger jag bara. Därefter fick jag shuss till kristianstad och spenderade resterande av kvällen hemma hos Jossan med pepparkakor och mjölk samt en film som jag somnade snabbt till. Jag är omöjlig.

Idag har jag segat mig fram genom dagen. Jag och J gjorde scones till middag och nu är jag hemma, helt själv. Men väldigt snart fylls huset av ampare. För ikväll blir det utgång!!




~ baka, baka, baka..









~ bakelser

Nu har jag varit med om min första kollationering! Under hela förmiddagen var min klass samlad i Gillestugan där vi fick ut kryss-schemat samt lyssna på alla låtar och läsa alla sketcher som vinterrevyn kommer att bjuda på. Eftersom det är 10års jubileum i år har de valt ut de bästa från tidigare år samt delar som är nya för i år. Det kommer helt enkelt bli supernice att framföra, även att jobba in i det sista med alla delar. 11 föreställningar väntar!! Efter kollationeringen var det dags för schemat och börja lektionen med sånggrupp. Jag sjöng Natural Woman, det var den första låten jag uppträde med på en ES-konsert under C4tiden. Åh, nostalgin där ja! Min sista lektion tog plats, skapande, där vi idag fick baka. Min grupp fick göra negerbollar med ett djävulskt recept - 500 gram smör, 18 dl havregryn.. och där jag stod för att knåda ihop allt. Snacka om att jag INTE smakade bollarna därefter!! Någon som krängde var däremot Dag..


Efter skapandelektionen var det dags för gymmet. Det håller allt i sig, än så länge! Sitter och tänker på mor&far nu, hur underbart mysigt de har i Thailand. Lyxigt hotell, värme, fint folk, strand, bad, sol, massage, vacker sightseeing, god mat, billig shopping... Det bästa är, att de förtjänar det för allt i världen!




~ pappornas dag

Ja, far min är i Thailand så han får en förjävla bra farsdag. Igår fick han min lilla gåva, som han därefter plastade in för att ta med sig ungefär 11 flygtimmar bort.





~ thailand.


Då är man tillbaka i markaryd, päronen är nu i Thailand och en helg har passerat..
En helg som innehöll lite mys med Nicole. Fika med Sofia. Spinning med Jossan. Idol med baby följt av en joggingrunda på lördagsmorgonen innan lyxfrukosten-scones. Vidare, farväl till mor&far. Skräckfilm och matlagning med s samt en söndag som inte existerar.

Nu är det en vecka med rep, rep och rep. Imorgon får vi reda på kryss-schemat inför Vinterrevyn, därefter är det full rulle med att allt ska sättas. Vi ska även dra igång med lucialåtarna i veckan, vilket är i sin tid eftersom allt ska sjungas acapella. Krogshowen är som vanligt aktuell och jag får ju erkänna att vi segar ganska mycket med all koreografi. De sista veckorna kommer därför innehålla stress & press, vilket jag inte riktigt klarar av! Meeen, då kör vi..






~ känns som igår..

Man kan vara snygg i sopsäck.





~ mjölpåsen i huvudet

Ja, då började man skoldagen igår med en skön sovmorgon följt av balett. Märks att lovet har satt sina spår, det var ganska hårt med stretchingen. Kör och sömnad var de sista lektionerna för dagen. Resterande av dagen ägnade jag framför Greveholm med Jonathan och Elin samt pepparkakor med ädelost. Mums! Nu börjar det nalkas juuuul.. Lite dans för att påminna hjärnan innan cafékvällen körde igång klockan 20 då vi blev uppdelade i lag för att lösa olika gåtor och gruppuppgifter. Jag fick panik på gåtorna eftersom de var så underbart logiska; Varför tittar en hare bak när en hund jagar den? - för att den inte har öron i nacken. Vad är det som säger kuckeliku och går på 4 ben? - 2 tuppar! Vad börjar och slutar livet med? - Börjar med L och slutar med T. Ja, ni förstår! Efter lekandet tog jag mig i kragen och drog till gymmet med Dag, great.

Idag har det varit en helt vanligt onsdag i Bjärnum. Jazz och balett, de sista lektionerna på ett tag eftersom vi nu ska ägna de tiderna till Vinterrevyns koreografier. Gah, kan bli en 4 medlyn per gång det. Drama, sång och dagen avslutades med en musikalfilm under musikalkunskapen. När man ska gå till bussen så började det "snöa", jag vill kalla det snöregna, typiskt svensk jul. Den kommer innan jul, den strejkar under jul och är tillbaka efter jul. Ikväll har jag spenderat min tid framför datorn för att leta lite goa låtar. Fin känsla när jag hittar en låt vars text passar in på mig och jag bara vill skrika ut alla ord. Kommer bli en del Paramore framöver..

"Vanligt svenskt kranvatten kan innehålla för höga halter av fluor och ge barn fläckar på tänderna." (dn.se) - Ge mig ett D och ge mig ett Ö.




~ höstlovet

Nu har mitt långa höstlov passerat. Om några timmar ska jag bege mig mot markaryd igen, allt ska tillbaka inklusive lite till, tur att man får shuss.

Lovet behövdes, har hunnit med en hel del. Utgångar, fikor, musikal, träffa släkt och umgåsa med baby. Torsdagen tog S mig till restaurang. Fredagen blev det en långrunda på stan följt av Emilies middag/förfest då jag drog mig tillbaka till S när förfesten passerat halvvägs. Utgång leder till att dagen efter blir helt körd, så nej tack. Lördagen var kommen, rastlösa som vi var promenerade vi till maxi för att handla mat till kvällen då vi skulle laga gott till Oliver och Hugo. Tyvärr är Kalle fast i stockholm fram till jul. Wook med nudlar och kyckling, resulterade bra. Massa snack, marängsviss och squashclub musik. Beställde även biljetter till Kent. Jo, någon har fått mig att lyssna på "han"! Söndagen var kommen och borta fort. Skönt med en extradag hemma, studiedag i markaryd idag. Nu är jag taggad hela vägen fram till jullovet. Jo, jag är redo för krogshow, lucia och vinterrevyn. Mer än redo. Känslorna sprudlade igår och idag har jag endast slappat framför OTH. Dags för en massa packning som står och väntar.



RSS 2.0