~ för det är simons födelsedag..

Grattis på din dag, finaste pojkvän! En speciell dag för oss båda.



                  Tre ord - Jag älskar dig.




~ längtar.

vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår.vår. Jag längtar efter dig, vår.


  mysa med saft på trappan.



 


~ turn the lights off

Veckan har varit annorlunda, det vill säga jäkligt skön. Kan bero på att vi har varit väldigt få under dansklasserna, det minsta antalet var 15 stycken av 28, går något sjukt virus. Treorna har en teaterperiod då de ska visa upp Gökboet och Tomten är far till alla barnen. Vi fick gå på genrepet i fredes, till Gökboet. Jag har aldrig sett filmen men blev duktigt sugen efter att ha suttit och skrattat som en idiot, även nära till tårarna. Sjukt bra jobbat, vilka karaktärer de har jobbat med och resultatet var helt galet bra! När teatern drog mot sitt slut och jag hade städat köket tog jag mig till Nordstan för att möta upp Erika från min hemstad. Vi började direkt med bubbel & mat, vidare till Anna för förfest och lite utgång. Det var tur att jag inte körde all in då jag vid 4 nästan somnade på bardisken av veckans utmattning. Fredagar är farliga, var en period då jag låg i säng klockan 10 så slut jag var. Vi hamnade på Styrbord Babord - annorlunda ställe att festa på, en väldigt mysig båt men tyvärr för trångt dansgolv och musiken var inte i min smak.

Dagen efter var man segis, så det blev massvis med OTH-avsnitt. Under eftermiddagen drog vi oss till affären för att handla tacos & snacks, därefter somnade vi en stund. Vid 8 tog vi oss till Kortedala torg där 3 pojkar skulle fira med en inflyttningsfest. Vi skrattade en hel åt att det låg två colaburkar i min väska, ibland får man festa till det! Efter 4 timmar drog vi oss vidare till tandläkarbaren. Jag kan ju säga att när man kom in på stället trodde man att folket där var åt helt andra banor än tandläkare. Temat var mellanstadiet, vilket säger allt om den klockrena musiken. Sprit för 20-30 spänn. Kvällen var räddad, av musiken då alltså. Jag och Erika tog över dansgolvet rejält ända fram till klockan 3. Jag kan leva länge på den kvällen. Förstår inte varför inga klubbar spelar sådan fruktansvärt skön musik. 

Tack för en awesome helg, Erika. Frukost och OTH står först på min söndag.



~ dansk födselsdag

Idag har jag varit med om en äkta dansk födselsdag hemma hos Louise. Flickan fyller 21 på måndag och firades idag då hennes familj var på besök, jag & danskarna. Först ska man äta bullar med smör & marmelad och dricka varm choklad med grädde. Därefter är det lagkage (lagerkaka), alltså tårta som står på spel. En mysig stund på deras ovanvåning. Har kommit hem och gjort gårdagens kycklingsoppa till dagens tomatsoppa, älska Polen!! Tänkte sitta hemma och kolla på serier ikväll, det lockar varenda minut då jag är helt inne i OTH. Fast det är ju ändå lördag, så 21.00 ska jag träffa upp lite folk vid Domkyrkan för att dra vidare..

"Ja, då ses vi på lördag nånstans.."



~ cold as ice

Bloggen har fått lida tills nu..
Jag har haft 3 underbara jullovsveckor. Fick träffa familjen och spendera mer tid än en vecka hemma. De hade nyligen kommit hem från Thailand och köpt med sig lite fint till mig. Ryktas om att det blir hela familjen som åker till jul? Många fikor med fina flickor blev det allt. Julen firades hos min moster i Näsum och nyår firade hela vår familj hemma hos simons familj. Firade pappa dagen innan jag drog mig tillbaka till Göteborg. Nu var det 5 dagar kvar av lovet. Simons familj åkte hit under torsdagen för att stanna till söndagen för att simons bror hade innebandymatch. Vilket jag upptäckte var jäkligt kul & spännande att kolla på.

Andra terminen, sista terminen som en etta. "Nu gäller det", ekar högt i mitt huvud varje dag. I lördes var det min och babes sista helg tillsammans, det blev en dag på museet följt av god matlagning och bion The Turist. Det har varit underbart att få leva samboliv. Ganska kämpigt att komma hem och inte känna närvaron av min pojke men nu är det hans tur att börja kämpa för sin dröm som läkare!! Efter skolan idag drog jag och några från min klass till Balettakademien för att se på deras duettuppsjungning. Sjukt nice & proffsigt!




RSS 2.0