~ matkalas

Nu har jag varit tjugo år i 8 dagar. Känner ingen större skillnad, hade kanske gjort det igår om systemet inte stängt tidigare än väntat. Mitt kalas där hemma förra helgen var helt underbart! Att få komma hem och träffa en massa saknade folk. Vi var runt 20+ hemma hos mig där det bjöds på smörgåstårtor samt 3 egengjorda tårtor till efterätt och en del dricka som far min hällde på så fort glaset var halvtomt. Det var svårt att få den tid man ville ha med alla men tack för en minnesvärd födelsedag!! Helgen hemma gick verkligen dunderfort och plötsligt satt jag och S på en ersättningsbuss mot Götlaborg.. Väl i Götet fixade vi plats åt min pojk i lägenheten och en vecka som sambos är nu kommen. Jag är underbart lycklig att få ha honom här, får se till att njuta av de 4 månaderna innan han flyr landet!

Idag har vi varit duktigt vuxna. Städat hela lägenheten riktigt fint samt ägnat en hel del tid i köket - köttfärsås & spagetti, korv stroganof, frukostbullar och bananmuffins. Söndagsmyyyys! 



~ halvtå

Helgen är nu förbi och snart är det dags för åter en helg. Helgen som gick har jag spenderat med pojken min, eftersom jag fortfarande kände mig kass blev det bara en jäkla massa mys. Somnade 10(!) under fredagskvällen och kände mig smått taskig dagen efter då S fått sitta uppe själv! Verkar dock som om min förkylning aldrig vill försvinna, och det tar emot under skoltiden. En period då jag är trött 24/7 har sprungit ifatt mig. Jag kan inte ge allt på danslektionerna och under diverse andra lektioner är jag helt ofokuserad. Hur springer man ifrån förkylning?

Annars leker livet i Göteborg. Nu är jag inne på min fjärde vecka, det är så fantastiskt att se alla kämpa i klassen. Snart ska jag ta spårvagnen till Marklandsgatan där det väntas mys och övernattning. Två dagar kvar tills jag sitter på tåget hem mot Kristianstad. Lördagen nalkas det kalas för en 20åring och på söndag sitter jag på tåget tillbaka med en sambo.



~ kärleksvals


I lördes vaknade jag upp förkyld, känns som att det är det minsta man vill vara just nu, att missa något nu i början hade varit jobbigt. Josefin & Linn hittade hit efter att jag efter några omgångar försökt guida dom genom eniro. Vi stack till Avenyn och käkade kebab och hade göttiga samtal. På söndagen drog de till liselaberga medans jag vandrade till affären för att handla mat, duktig som jag är har jag nu några matlådor i frysen!! Och nu är det nästan helg igen och första riktiga veckan är snart över. Snabbt det går.. Det är helt underbart att ha 3x90 jazz & balett om veckan då jag endast fick 1x90 jazz & balett i Mryd!! Stepp hade vi för första gången igår. Att använda fötterna som attan var inte det lättaste ska jag medge, men fruktansvärt roligt. Veckan fortsätter, hej träningsverk.
Imorgon får jag älsklingbesök!!!




~ nollad

Det har hänt en del sedan sist. Det största & viktigaste är att jag numera är en etta på PAS!! Nollningen var kommen.. Vi var 5 lag som tävlade oss igenom alla torteringar. Alla grupper fick en uppgift som skulle framföras under nollningen - de gav ut olika djur till lagen därefter skulle vi framföra en presentation då fyra danssteg skulle inräknas!! Mitt lag fick djuret giraff så vi blev helt enkelt till en giraff genom att jag fick sitta på två axlar och vara den långa halsen vidare fyra ben och en steppande Klara som svans. Efter att alla visat upp sin presentation var det dags för oss att gå diagonaler och lära oss en koreografi som följde med oss under hela dagen. Vi fick stå ut med alla möjliga tävlingar och jag var en av dom som fick springa upp för en F.R.U.K.T.A.N.S.V.Ä.R.D lång trappa och ner igen. När allt drog mot sitt slut (trodde vi..) skulle vi fotas och fick samtidigt en härlig dusch över oss! Under kvällen var det fest på G och natten avslutades hemma hos Manne med mys & pasta.


Denna veckan har gått förjäkla snabbt och jag börjar känna mig mer hemma! På måndag startar vårt riktiga schema, stepp för första gången på tisdag. Igår var det inflyttningsfest hemma hos Manne vilket var underbart mysigt. Mycket folk i en liten tvåa. Natten avslutades som sist med mys & pasta. Och ikväll kommer två skånebrudar hit på besök, Linn & Jossan!





 


RSS 2.0