~ the lord is my shepard!

Ni vet den här dagen då allt är skit, en sådan dag hade jag inte igår! Svenskalektionen klockan 8.20 blev mer dramatisk än jag hade kunnat tänka mig. Läraren sitter och skrattar åt en elev, en elev blir rasande och lämnar klassrummet, elever sitter och hånskrattar åt elever - skolan har sina härliga stunder. Efter skolan blev det mixningsdags, då Oliver också fanns på plats för att göra låtarna så bra som möjligt. ÄNTLIGEN! Nu är det klart, endast cd fodralet som ska utsmyckas. Majda kom även en stund för att hälsa på i hettan. Sött av henne att köpa med sig kaffe :) När vi kände oss nöjda med mixningen gick jag och Oliver till Darins innan vi tog bussen till Gospelkören. Skrika av sig lite - och lite till.. På söndag ska jag sjunga på en Gudstjänst i österängkyrkan så det blev ett genomdrag av låtarna med Uffe innan jag och Sofia begav oss till Biljard. Banden var superbra. Längtar tills SQUASHCLUB ska stå där och kötta loss. Dock tyckte jag inte att ljudet var så värst bra - bäst för dom att de fixar det! Efter 2 h minglande begav vi oss hem igen! Idag börjar jag klockan 12 med två sitta-och-lyssna-på-läraren-medan-du-antecknar-lektioner. Ikväll blir det box och nu ska jag gå ut med Molly som för den delen fyllde 3 år igår. Grattis bobbi. Brukar man inte bli smartare med åren!?





~ the tellus beat


Åh, vad dagarna går snabbt. Nu sitter man här igen. Sovmorgon idag också, jag börjar allt vänja mig vid det. Inte bra då det är en heldag imorrn. Tror inte att någon gick miste av det underbart fina vädret som dök upp imorse. Hela 50 minuter var jag ute och gick med hunden. Don't let me down! Innan psykologilektionen tog jag bussen till Pat där vi drack te och babblade på. Ja, det är galet som vi tjejer kan babbla. Men att få berätta och ha någon där som lyssnar är något av det bästa som finns. Det har ju inte alltid lett till det bästa har man fått lära sig - skitsnack hit och dit. Ändå gör man samma misstag! Efter lektionen gick jag till f&s för åter ett skivstångspass. Idag tog det bara slut på ett håll. Härligt när man märker att man klarar flera tyngder. Ohyes, kycklingarmarna ska försvinna! Hem en snabbis innan repet med boysen tog sin plats där vi trixade till flera nya låtar. Om en månad är det dags för oss på Biljard och imorgon ska vi dit för att checka in andra band. Vi ses i vimmlet!



~ it's about to be a what?

Det är otroligt hur en negativ händelse under dagen kan förstöra hela ens dag. Att någon är artig och öppnar en dörr för en, att man blir väl bemött, att man får en komplimang till att man stannar upp på gatan för att klappa en katt - varför drar man inte åt sig alla dessa positiva händelserna istället? Hur kan en enda negativ händelse bli så laddad att man går runt och är nere. Hah, det är ju tur att man växer ifrån vissa negativa händelser (duschgelen har tagit slut eller att man inte hittar den speciella tröjan på morgonen som man vill ha på sig under dagen) som tar en större irriterande plats under dagen. Nej, man borde allt dela upp +/- i sin hjärna och leva dagen efter den sidan som har flest punkter. För + sidan dominerar väll ändå bland de flesta männsikor. Ett oförväntat leende på stan gör iaf mig väldigt glad. Det är även värt att kolla in det här - ge + sidan ett stämpel för självförtroendet.

Annars har dagen varit lugn. Började klockan 13 med musikalförberedande. Därefter bar det av hem en snabb runda innan skivstångspasset. Nu är jag mer taggad än någonsin, hoppas det ger resultat. Fick ett par söndriga jeans köpta som jag föll för direkt. Berättade för min far hur mycket jag gillade dom och han som vet hur svårt jag har för att finna ett par jeans gav mig pengar. När jag därefter kommer hem och visar dom för honom står han och skriker rakt ut i luften. Ja pappa, modet förändras! Ska avsluta inlägget med att jag tokdiggar Lindsay Lohans karaktär i Georgia Rule!!



~ jem - maybe I'm amazed

Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
who's In the middle of something
that she doesn't really understand..




.. baby won't you help me understand.



~ hold on if you feel like letting go!



En fika med Sofia på Nostalgia började lördagen med. Därefter planerade vi matlagning hemma hos mig med Anna. Anna segade sig hit medan jag och Sofia låg o mös i min säng till Linas kvällsdagbok, gud va pinsamma scener det förekommer i filmen, man blir ju själv helt till sig. Ett avbryt i filmen för matlagning när Anna äntligen kommer med riset. Så fruktansvärt roligt att vi alltid häller i diverse random kryddor i maten, kan aldrig förvänta sig hur det smakar - lyckas dock alltid hålla oss till att resultatet blir perfect! :) Melodifestivalen och Biljard låg i våra händer och Biljard övervann. Hann se lite av melodifestivalen ändå. Hur kan man acceptera att ett bidrag är på Grekiska? Skulle vi representera vårt land med ett språk som vi inte förstår något av. Nej, melodifestivalen har verkligen sjunkit. Allt handlar bara om pengar, tur att den grymt duktiga programledaren Petra får upp stämningen. Menmen, i ovädret gick vi 3 i krokarm mot Biljard längst gatan för att inte ramla omkull. Oskar, Måns och company droppade in och efter 1 drog vi oss därifrån, ut i ovädret igen. Suck. Humöret vänder direkt!

Idag kom Anna Lindhé och hämtade mig - semla på Café Sandhem. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Därefter fick jag en liten visning i hennes hem och en mysig stund då hon spelade fina låtar på piano för mig. Åh, om man bara kunde spela så bra. Pianomusik är underbart. Jag måste se filmen Pianot någon dag, när hon berättade om vad den handlar om blev jag helt spänd. Nu sitter jag hemma och njuter av min söndag, imorgon drar plugget igång igen.
Skulle inte klaga över 1 veckas lov till..



~ maroon 5 - secret

I know I don't know you, but I want you so bad..





~ it isn't always easy

Det var inte den bästa dagen igår inte. Jag vaknade med en jätte obehaglig känsla. Så obehaglig att jag tog tåget till Josephine redan klockan 9.46!! Känslan började snabbt släppa när jag kom innanför dörren till det nya huset och fick se Jospehines mage, inte för att den växt så värst mycket, men jag visste vad som väntade inuti! Att så mycket kan hända på så kort tid. Jag hjälpte till att städa undan i huset och boden, vi körde därefter till affären för att köpa mat och gottis inför kvällen. Utsvultna som vi var började vi hastigt laga mat direkt när vi kom innanför dörren och såklart skulle någonting gå fel: strömmen gick - och gick! Till slut krängde vi alla 3 i oss all mat att vi låg helt proppfulla i soffan framför tv.n! Som vanligt övergav Jospehine Tobbe och sov med mig i soffan!

Redan klockan 7 hör jag Jospehine säga "Natalie är du vaken, ska vi göra toasts". Nä, hon fick allt fortsätta kolla på Pippi på de sju haven medan jag sov vidare en stund till. Efter att strömmen gick igen bestämde vi oss för att gå en långpromenad. Oerhört skönt, borde man göra oftare. Dock blir det aldrig av när man är ensam om det, tråkigt nog. När vi kom hem blev det slappande framför tv.n tills vi bestämde oss för att göra våfflor. Jahopp, där gick strömmen igen. Jag kunde ingenting mer än att skratta medan Tobbe helt rasande försökte få igång den igen. Det blev en hastig smet för att strömmen inte skulle brytas igen, så hastig smet att den blev rent åt helvete fel. Gjorde om den då Josephine på måfå skulle hälla i mjölk - mer än en halv kanna! När vi sedan fick reda på att det bara skulle vara 2 dl fick vi på måfå gissa oss till mer ingredienser som vi hällde i. När vi sätter oss till rätta och börjar äta går brandalarmet. Jag hade visst glömt bort att det var våfflor kvar i våffeljärnet..

Jag vet inte varför den här obehagliga känslan spred sig inom mig. Riktigt läskigt. Precis som att jag inte längre var jag. Att jag inte var mig själv. Att jag inte fanns? Men då kommer man tillbaka till frågeställningen: "När är man egentligen sig själv med alla dessa roller". Rollen som övergår till att ta ansvar närmar sig med stora steg. Jag vill inte ens tänka på det. Kanske är det de som oroar mig mest. Studentåret och därmed en hel säck annat vid sidan om.. Okej! Säkerligen normalt med sådana perioder i sitt liv. Då jag behöver en kväll för mig själv - Perfekt!
Done!



~ josephine nilsson


Äntligen är jag här - Du gör mig lycklig!

















~ let it shine

I taket lyser stjärnorna var helt okej - 2 klockrena scener!! Igår träffade jag äntligen Majda då det blev en lång runda på staden. Vid 6 var det dags för rep med pojkarna. Hahah, eftersom den ena pojken drog när den andra kom så blev det knas med att hålla oss seriösa. Man kanske skulle ändra sin sångstil helt, bara skrika rakt igenom hela låten? Kvällen bestod av The sisterhood of the traveling pants 2 och gottis. Idag har jag bara legat i sängen och glott filmer. Avslutade nyss den 3.e säsongen av OC. Vilket jäkla slut. Jag som bara ville leva mig in i deras värld. Vet inte om jag vågar mig in på den sista säsongen nu, ganska onödigt att de fortsätter.. Träning klockan 5 och fest ikväll. Lär ju göra något mer innan träningen än att bara ligga här o lata mig. Låt det bli vår!!




~ on and on and on..


Puh, vilken jäkla helg. Sportlovet sitter riktigt fint till nu! I fredes bar det av för ett rep från 16-20 på konserthuset, därefter följde Oskar, Nilsson och Hampus med mig hem för att vänta in de andra festfolket. Grand och Class, nattamat samt en vandring hem - aj, mina fötter! Inte lika kul när man går den sista biten hem själv och märker att en bil kör upp mot en på trottoaren. Som tur var det en postbil. Upp och tagga inför konserten, klockan 15 körde vi igång med ett genrep och klockan 18 började vi kötta loss. Det var underbart mysigt och grymt kul att så mycket folk kom. Ja, därefter var planen att gå ut på stan och skjuta alla fina par. Istället blev det roddning och O'learys innan jag begav mig till ip för födelsedag/alla <3 dag firande. Eftersom jag var såå slut blev det en tidig hemkomst.

Igår blev det käk på House of bagles med Anna, Sofia och Anniela. 2 och ½ h girltalk senare bestämde vi oss för att hyra film och ha en myskväll hemma hos mig. Barnhemmet blev filmen, scary. Sofia och Anna hängde med mig hem där vi tittade på en film som hette While she was out. Vi var så frustrerade under filmen så vi satt och skrek med svettiga händer. Hur kan man sätta sig ner och pissa när döden väntar bakom en? Så sjukt. För att dämpa ilskan satte vi på Barnen i bullerbyn en stund. Vi gjorde dippa med grönskaker + tacochips och krängde allt i ett svep perfekt tills Anniela trippade in genom dörren och det då var dags att sätta igång Barnhemmet. Hahaha, genom hela filmen satt vi alla 4 nästan på varandra. Men det är precis så en skräckfilm ska vara, psyket gick igång direkt. Riktigt braa! Efter några om och men vågade Anniela och Anna sig ut med bilen för att köra hem - tänk om det står en gubbe på åkern! Jo, det var 12, 50 kronor för ett spinningpass genom hela filmen det. Nu väntar jag på att Dennis ska titta förbi, ikväll ska vi titta på I taket lyser stjärnorna - låt den vara bra!



~ the name of the game


Joo, gott folk. Det börjar närma sig alla hjärtans dag konserten med stora kliv, repade igenom låtarna ännu en gång imorse med ensemblen. Därefter bad Lotta mig att stanna kvar och dansa tango på ettornas rytmik med dans lektion eftersom det va brist på tjejer. Självklart! Det var superkul, särskilt när killarna blev generade :) Tog en tripp på stan med Oliver senare. Destination: låda! En låda till hans rentsmink. När han sen hittar en perfekt storlek på sin låda (rosa med texten "i love you" på) går han fram till kassan för att betala. Kassörskan: Det var en gullig liten låda. Oliver: Ja, perfekt till att förvara smink i. Kassörskan: Ja, till den som nu ska ha den. Oliver: Mmm, precis. Sen började hon skratta och förklara sig med orden "Ja, vi har skämtat här hela dagen idag". Hah, så jäkla klockrent. Nåja, vidare till Buna för den goda kycklingwoken och sedan tillbaka för min sista lektion. Nu sitter jag hemma och väntar tills jag ska bege mig till afro power dansen, ska bli köttigt. Imorgon blir det Gospelrep och eftersom det är rep under smygpremiären till RENT  för min del så ska jag dit imorrn och kolla -
såååååååååååå spänd!



~ hit me with your best shot


Fredagen var underbart slapp i skolan, slutade 11 istället för 3 :) Vid 5 åkte familjen till Näsum för att gratta min kusin som fyllde 20 år! Detta låter sjukt, men har inte varit där sedan 1 år tillbaka. Dock kändes det inte så när jag väl var där. Fick träffa älskling josse också och om 1 vecka befinner jag mig hos dig i ditt hus, det ska bli mysigt. Förfestade lite smått där, kom till stan där jag fortsatte förfestandet med några flickor som följdes av Grand. En fin kväll bortsett från den fruktansvärda skoskaven (fick stoppa papper i skorna pga att de blivit för stora). Varför blir skor för stora? Jäkla onödigt. Lördagen bestod av rep och melodifestivalen - Goo Emilia! Idag har jag också repat halva dagen. Det är till alla hjärtans dag konserten. Så ni där ute, singlar som upptagna, borde ta er till konserthuset på alla hjärtans dag klockan 18.00 för en mysig konsert. Tänk att det t.o.m är gratis.

Kan kvällen börja bättre? ;)



1 vecka kvar som sagt, sen är det sportlov. Fasen, sen är det bara 1 lov kvar tills jag tar studenten. Längtar, längtar..




~ kärleken är

Åh, var så irriterad så jag trodde att hela byggnaden skulle gå under imorse. Varje minuts sömn betyder för mig och när jag kommer till skolan står det på tavlan att fröken är sjuk. Ja, det var ju kul. C4.s information kan gå och dö, seriöst. Men jag får se det positiva i det - jag pluggade till provet som är imorrn. Även den sista lektionen var inställd, så det blev att åka hem tidigt. Väl hemma stod mormor i köket och trixade, det hör nog till: mormor-kök! Men så underbart att ha sin mormor i huset, blir en helt annan stämning! Idag under Gospelkören fick vi reda på att vi ska vara med och kötta loss med Anna Ternheim under hennes konsert, kan bli jädra kul. Sen bar det av till Trefaldighetskyrkan med Uffe för Sinnesro mässan. Mer än mysigt va det att stå där bland alla ljus i kyrkan och dela med mig av min sång. En annan tipptopp sak är att musikalen Oliver ska sättas upp på teatern till höst..

Men frågan är var natalie befinner sig då!



~ balklänning: done!


Åh, bara satt och log under hela filmen igår. Jag vill också byta hus sådär. Om jag nu skulle hamna i en liten stuga där staden visar sig vara ganska död vill jag att en charmig snygging som Jude Law ska besöka mig - Jo, dream on. Idag började jag dagen med en sånglektion hos Ingvar, gick igenom sångövningar i över 40 minuter, superskönt eftersom det var ett jädra tag sedan. Därefter var jag på musikalförberedande lektionen i ngn h för att gå igenom manuset. Min ångest över balklänningen försvann sedan snabbt efter 20 minuter i affären. Kan man tänka sig. Körde dit i hopp om att de skulle ha en ledig tid för mig och en halv h blev min. Jag trodde jag skulle få beställa en ny tid för så kräsen som jag är när det gäller kläder, och nu framförallt till balen, trodde jag inte att jag skulle klara mig under en halvtimmes provning. Men det gjorde jag och det är underbart skönt att det nu är ur vägen! Kom nyss hem från ett träningspass som innehöll 2 låtar med Anastacia. Hennes nya album är så jäkla bra. Inte tala om hennes röst, så unik och speciell. Hon borde ta sig till Europa för en konsert tycker jag, då är jag först med att beställa biljetter! Imorgon har jag endast en lektion vid 2, innan dess - en fika med Anna.



~ holiday


Som helgerna rusar förbi.. Utgången blev awesome! Började i Emilies lilla lägenhet med ost, kex och vin samt singstar. Fortsatte kvällen på Grand med dans hela natten lång! Igår orkade jag inte dra mig ut ur huset, blev en enorm slappedag. God pasta med räksås spenderades med familjen en stund. Började titta på 3.e säsongen av O.C också. Vill inte att det ska ta slut men har 4.e säsongen redo dock kan jag tänka mig att den inte alls når upp till de andra säsongernas nivå. Galet att jag inte kollade något på O.C när jag var i USA, det var faktiskt där "Harbor" var lägret befann sig. Att jag har spenderat dagar där Seth Cohen har varit. Är det inte helt fantastiskt! ;p Nåja, idag har jag mestadels legat i sängen med avsnitten, ska dra mig härifrån ett tag till tv rummet hade jag tänkt. Ni missar väll inte holiday som börjar snart på 3.an, en av mina favoritfilmer lätt,  en underbar story! Imorgon börjar en ny skolvecka, varför är det så mycket lättare sagt än gjort att ta tag i allt man ligger efter med!! 
På onsdag blir det ett uppträde i Trefaldighetskyrkan klockan 20.30, mysigt! :)



RSS 2.0