~ stipendium

image394
Ännu en helg har gått, jisses :S I fredes var det som sagt en utomhuskonsert, min ensemble spelade ett beatles-medley som gick askalas! Hittar dock inte några fina bilder på oss, endast en bild på mig och nilsson som får duga. Beredda på att gå upp på scen kanske? Efter utomhuskonserten stack jag hem för att fira min bror, kan man tänka sig brossan, 21 år nu!! På lördagen skulle jag upp tidigt för att få mitt stipendium som jag vann, jo 4000 kr blev det :) Sjöng en liten trudelutt och gick därefter vidare för att käka med mor och far. Väl hemma fick jag ladda mig inför kvällen, skulle köra en låt ur wss musikalen på symfoniorkesterns konsert. Mycket väntan eftersom vi skulle sounchecka 4 och vi skulle inte in förrän efter pausen som var runt kvart i 8, så vid halv 9 var man hemma och redo för eurovision. Slumrade till ett antal gånger, vilka låtar! Känner inte någon schlager någonstans, det är ju bara löjligt. Som folket kan tippa!!

Idag var det dags för lite repning. Tyvärr kunde inte 2 av pågarna så det blev bara jag, Hugo och Oliver. Men det resulterade väldigt bra i och med att vi fick till en ny härlig låt. En härlig känsla att jamma till sig musik som man därefter pusslar ihop en bra meldodi till en text :) Vid 1 kom pappa och hämtade upp mig då vi stack o hyrde film och därefter handlade mat. En heldag med pappa. Kan man tänka sig. Ganska roligt i tanke på att det är mors dag. Ohjaa, gav min söta mamma en ros och ett fint kort så jag har inte glömt :) Så det blev grillning och mys med film idag. Längesen man bara kunde slappa såhär mycket en helg, klockrent vill jag säga. Vid den här tiden skulle det egentligen vara dags för andra avenyn - saknar! Men säsong 2 är på gång och det är något jag längtar efter!!



~ du är musiken i mig

image392image389image390image393

Ah, en sammanfattning av dagen ovan ^^. Började med att jag gick inom lilla salen för att checka ES-konserten i en halv h, för därefter var det dags för soundcheck i konserthuset. Jag och Robin skulle åter igen sjunga "du är musiken i mig" och varsinn låt, det blev "greatest love" för min del. Allting gick fint, alltid lika kul att sjunga för nytt folk :) Filmade även uppträdandet, så när jag har orket kommer jag att lägga upp lite nya videos och låtar på min myspace. Efter konserten gick jag och Majda för att käka en bit därefter begav vi oss till teatern för att se på teater 3.ornas slutprojket - "En midsommarnattsdröm". Härligt att se kompisarna agera, otroligt duktiga! När jag kom hem hade pappa lagat mat till mig o mor, kryss i taket :p En stor dold talang där pappa :) Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag. Imorrn blir det återigen sång, utomhuskonsert på C4. Börjar runt halv 1 och håller på till ungefär 4, så har ni inget bättre för er är det bara att ta en runda förbi skolan och njuta!





~ kina

image385
Vilken härlig vecka det har varit än så länge och den kommer bara att bli bättre.. Nu när det börjar närma sig sommarlov är det inte så mycket som ska bli inlämnat (hoppas jag). Lärarna är ju duktig duktiga på att ge oss läxor nu i sista stund! Idag har jag inte haft några lektioner så jag har slappat halva dagen :) Vid 2 åkte jag in för att träffa Hampus, vi tog en glass och glassade lite i solen. Vid 3 begav vi oss till skolan, skulle repa igenom en låt snabbt med Göran och Robin. Imorrn ska jag och Robin nämligen sjunga för kommunen som fyller år. Om ni är sugna är det att bara att kika förbi klockan 12 i konserthuset!! Efter det sköna repet begav vi oss hem till mig för att kolla på Halloween (såklart). Jag försökte också avsluta min kaka med glasyren, rinnande glasyr? Gah, den blev väll ändå god ;) Klockan 6 var det dags för det sista repet med Gospelkören för den här terminen och sen kör vi igång igen till skolan börjar. Vilka diskussioner vi håller igång med under bilfärden till tågstationen och resecentrum. Som idag, då jag och Hampus bestämde oss för att besöka Kina någon dag. "Något lov kanske", säger jag. Hampus trodde visst inte att jag var så seriös. Ohjoo, om jag nu ska adoptera en liten kinesunge när jag blir stor måste jag väll ändå ha besökt Kina. Men eftersom vi båda är luspanka kom jag med förslaget att vi kunde  lifta dit. Lifta till Kina? Varför inte? :D



~ ain't no party like an alcoholic party

En helg med fest och mys :) I fredes efter skolan skulle jag på audition till lions stipendium, men de va försenat ca 45 min så mina planer blev kaos. Det slutade med att Henrik hängde med mig hem en runda där jag packade kläder tills kvällen, sen stack vi in till stan för att träffa Anna. Vi köpte grillbehör och promenerade vidare till t-parken där musikelever befann sig. Det blev en snabb grillning med lite brännboll för min o annas del för sen skulle vi vidare hem o bli andra roller för kvällen - Cowgirl + Rockstar! Emilia och Idas 18 års maskerad var trevlig, ellerhur Anna? ;) Lördagen var enbart myys med mor och far. Först åkte vi in till stan för lite shopping + käk och därefter hem för grillning och film [v] Idag har det också varit en slappedag med kvarblivna läxor. Mitt gudbarn Nicole med familj kom nyss så hon har varit här inne och sprungit rundor. Typiskt att barn ska pilla på allting, men ändå finns de inga ord för hur mycket jag älskar barn :) På tisdag händer det något hemskt, för då är det sista avsnittet av andra avenyn. Jag kan inte fatta det. Varje söndag, efter plugg och en stökig helg har jag lugnt suttit mig ner på kvällen klockan 20.00 för att följa 3 avsnitt. Jag har skrattat, gråtit och skrikit. Inget program har någonsin väckt så många känslor i mig. Att följa en serie som man älskar så mycket som nu bara tar slur är bad. Jag hoppas verkligen att de kommer sälja alla avsnitt snabbt som attan!
image380




~ scones

Oj, va den här dagen gick snabbt. Som sagt - terminsuppspel och därefter blev tanken till verklighet, dock är jag inte klar med skiten för den tog mer tid än vad jag hade förväntat mig :/ Så, jag tog en paus och hängde med Hampus för att käka, sen satte vi oss ute på skolgården och glassade. Det börjar närma sig nu, men det kan allt bli en hel del varmare tycker jag :) 2 lektioner som gick snabbt och sen stack jag, Malin och Majda hem till mig. Hemma bakade vi scones och unnade oss det sista av min Mozart chocolate cream! Vid 6 stack vi till gospelkören och därefter in till stan för WSS-rep! Det här var min onsdag :)







~ afro power dance

Vilken vecka, inte alls mycket planerat de senaste dagarna. Urskönt! Idag var jag för den delen och tränade på f&s igen, som sagt gratis hela månaden och då får man ju passa på :) Det blev afro power dance med Jossan och gud vad härligt. Riktigt jobbigt men det roliga slår starkt över! Ska allt köpa ett kort och börja träna till nästa termin, musikal repen kommer inte hålla på under så lång tid som de förra musikalerna, så jag lär ju hinna!? Imorrn är det terminsuppspel klockan 9 och därefter håla till 2 :O Då passar jag på att göra mitt feta arbete klart, hoppas tanken blir verklighet nu bara! Efter plugget är det gospelrep och tillbaka till skolan för ett WSS-rep, repa en låt som vi alla ska uppträda med någonstans. Torsdagen bjuder på NP i engelska, simning och sånglektion med Ingvar. I helgen blir det fest, rep och mys :) Jaa, det ser ju ut som att de oplanerade dagarna försvinner nu. Typiskt mig! Pratade med Anna i tlfn nyss. 1 vecka sen vi träffades och jag saknar dig så mycket, vi ska allt ha kul på fredag ^^. Jag måste också tillägga att Henrik Kristensson är sagolik, jag förstår inte hur du orkar med mitt dampande dag ut och dag in. Vet faktikst inte vad jag skulle göra utan dig i klassen :)



~ sant/falskt

Som jag förväntade mig har helgen gått förjävla fort.. Jag har för den delen haft vädligt kul :)

I fredes bar det av till Åhus för att fira Malin som fyllde 18. Väldigt trevlig och avslappnad kväll. Grillat, vattenpipa och så bjöd söta Malin på baileys som hon vet är min favvis :p


Lördagen var då längre.. Upp som tuppen för att bege oss till HBG, klockan halv 9 var vi redan påväg mot frukosten. Smarrigt värre, libanesisk frukost - knefe och zatar. Ni som inte provat på den fantastiska smaken är förlorade :p Ni förstår inte hur mycket känslorna att resa till libanon växte, men nej där bombar dom ihjäl varandra så den känslan får vänta :/ Efter njutningen av frukosten begav vi oss till Väla för shopping. Det gamla vanliga - Pappa och bror sätter sig ner vid ett café medans jag och mor springer rundor :) Fyndade 2 linnen, 1 par skor och 3 klänningar varav en till skolavslutningen. Känns skönt att ha kläderna placerade till det, förra året va det panik. När jag hade gjort av med alla pengarna satte vi oss ner och åt libanesiska pizzor. Gaah, vad jag vill dit!! Mätta och belåtna satte vi oss i bilen hem igen. Väl hemma bestämde jag mig för att tacka min far för pengarna genom att städa källaren. Nu är det fria hallar för folket där nere :) Hittade en "Mozart, chocolate cream" där nere i baren som jag blev väldigt nyfiken på. Fick smaka och det smakade bannemajj som baileys, den fick hänga med mig genom kvällen. Senare blev det grillning i högsta hugg. Linda, Husse och brossans kompis David var även här och ack så kul vi hade :) När det började närma sig kväll satt vi allihopa och körde sant/falskt, vilka frågor :p Skönt att päronen vet det mesta om mig, har faktiskt inte så mycket att dölja för dom! Banan med choklad ramlade snabbt in i magen, bror och David höll mig uppe till klockan 2. Jag som skulle repa klockan 11 idag :O



Tur att mina små gulliga pojkar gör en på så gott humör när man kommer till repningen. Ni är förjävla bra :) Fy mig, har suttit inne och fixat massa arbeten som jag ligger back i idag. Nu när det är så fint väder, har ingen annan än mig själv att skylla! Att det bara ska vara 10 grader på tisdag är otäckt, jag vill ha sol ^o)



~ kick n box

En riktigt härlig dag. Solen står på topp även idag, blir bara bättre och bättre. Bara det håller i sig nu så det inte blir pissväder om 1 månad! Slutade halv 1 idag, drog hem och tänkte att jag kunde nyttja en tid till lite solning. Så jag burnade i 3 h, härligt med mer färg :) När klockan började närma sig 5 cyklade jag iväg till f&s för ett pass. Vilken känsla, jag tältade där innan men eftersom jag har haft och har så mycket för mig orkar jag inte lägga 600 kr på något jag inte hinner med. Men eftersom det är gratis hela månaden ville Jossan köttade kick n box med mig, gamla tider det. Vilket pass, helt jäkla slutkörd nu. Men gaah vad skönt efteråt. Man skulle då hinna med mer med träningen. Beach kroppen 08 tror jag inte det blir, men man kan alltid försöka :) Ikväll har jag checkat "I sanningens ögonblick", det programmet är väldigt roande. Jag sitter alltid och skriker av irritation, hur fasen kan de ställa så personliga frågor som sedan stämmer? Hur får de reda på de frågorna!? Väldigt B om de har frågat ut personen innan.. Annars har veckan nu närmat sig helg och helgen kommer som vanligt gå fruktansvärt snabbt. Fredag - 18 års fest hos Malin. Lördag - HBG, libanesisk frukost som därefter följer med shopping och kvällen bjuder på några erbjudande då jag får se vilket jag har lust till :)




~ trött


En väldigt skön dag, endast 1 lektion - gympa! Henrik den jäkeln köttade ihjäl oss ;) Jag stannade kvar i skolan och glassade tills klockan blev 2 då jag skulle bege mig till badhuset. Kompletera simningen, 30 längder totalt. Fy, men det var riktigt skönt efteråt. Synd att man inte har så mycket tid över för det. När vi skulle livrädda varandra blev det jag och Måns. Herregud, nästan så att vi dränkte varandra istället. Jag har då inte skrattat så mycket som när Robert (gymnastikläraren) skulle visa hur man lyfter upp en person från vattnet (Måns i detta fallet) och lägger den till rätta. Stackaren, det gjorde för ont va? ;) När jag sen kom hem la jag mig ner framför tv.n och somnade -_- Sen kommer pappa och väcker mig, för vadå? JO, Matte! NP på torsdag och han tror att jag har en chans!!? Det blev att kolla igenom lite men hjärnan töjade verkligen inte mycket. Jag är helt slut nu, tror att siimage347mningen tog väldigt hårt. Får hoppas på att jag kommer snabbt i säng ikväll så jag är pigg imorrn.
Tänker på dig! Natti ~v~



~ jamparty o helg

Fredag: Då var det dags för jamfest :) Hampus kom hem till mig redan vid halv 4 så han fick vara med om en chamli-gör-vid-sig-till-fest. Joo, nu märkte du själv hur lång tid det tar för oss töser att göra vid oss! Majda trippade in runt halv 5, runt 5 kom Dennis, Måns, Malin och Johan tätt inpå. Blev en liten mysig samling med champagne för att fira Majdas 19 års dag :) Vi drog oss härifrån klockan halv 7 och missade bussen - doh! Vi väntade i en kvart och kom fram till partyt lagom bra. Började käka och dricka, dricka och dricka.. Så sjukt kul att se hur alla människorna förändras från den första klunken och vidare tills de blir helt galet glada :D Kvällen var vädligt härligt, det hände en hel del och droppen kom när Majda kom fram till mig gråtandes över att hennes väska var borta. Hur kan en människa göra så, få för sig att sno någons väska!? Mobil, pengar, stundentpass.. Vi letade som galningar med inget vidare reslutat. Blev en del tårar, hatar att se mina kompisar gråta, det är hemskt.. :/

 
Lördag: Hampus och Majda sov hos mig och vi vaknade redan klockan 9. Helt sletna och fortfarande ledsna för Majdas väska. De som skulle städa lokalen hade inte hittat den. Jahaa, vad gör man nu!? Usch gumman, om jag bara visste vem det var hade jag strypt ihjäl människan!! Majda drog vid 2, då gick jag och Hampus ner för att kolla på en Halloween film <3. Hampus lämnade huset halv 4 och tätt inpå kom Malin.. Vi spenderade halva kvällen ute på altanen med vattenpipa, mys som tuusan!!
Söndag: Fick gå upp klockan 10 idag eftersom det var rep-dags. Dock bara jag, Kalle och Hugo eftersom de andra skulle iväg. Jag bestämde mig för att ta cykeln, jäkligt längesedan jag cyklade. När jag började trampa iväg upptäcker jag hur jobbigt det är, var det verkligen så jobbigt att cykla!? Men herregud, det va värsta punkan på cykeln. Smart Natalie! Jag fick kämpa mig bort till parkskolan, väl där sitter Hugo och Kalle och undrar om jag har någon nyckel. Nyckel!? Nope, ingen hade nyckel. Vi bestämde oss för att promenera hem till Hugo istället.. Eftersom vädret var så fint tyckte jag att vi kunde lägga oss på en filt i solen och ha ett aukustiskt-rep. Det blev så :) Att man kan gå i linne klockan 11 på morgonen är ett gott tecken på SOMMAR! Innan jag cyklade hem pumpade snällt Hugo min cykel och jag kan ju säga att det blev betydligt lättare att cykla :)

Jaa, det har varit en långhelg och det har varit helt underbart. Valborg med Anna blev en succé, jamfesten tyckte jag också blev lyckad och tre slappedagar emmellan. Dennis kommer snart hit, ska nog checka lite film och prata om livet, alltid härligt att dela med sig och få ut känslor/tankar!




 

~ valborg

3 lektioner gick snabbt, Anna ringde mig när jag slutade min lektion och vi började planera kvällen fint :) Vid halv 7 träffades vi i stan för att ta bussen till vä. Det blev grill och käk med Hanna, Linus, Emilia, Ida, Alexandra och Amanda! Därefter började festen.. Vi körde en hel del kortleksspel som innehöll massor av drickande, mycket bättre än "jag har aldrig"-leken för min del iaf :P Vid 11-12 började killar strömma in och det blev dans för fulla rullar. "köööra, tuta, växla och krocka" - Ja, den är en klassiker för mig nu ^^. Jag och Anna var kvar där tills klockan blev 3, därefter ville Ida och Emilia sova, så de kastade ut oss.. Vi och killarna började snabbt planera efterfest, vart skulle den hålla hus? En av killarna hade ett hus för sig själv, men han bodde i skepparslöv och ingen hade en tanke på att promenera dit. Anna ser en taxi och springer snabbt fram för att fråga hur mycket han tar, 200 kr. "Neeeej, Anna", skriker vi allihopa "Det är alldeles för dyrt". Taxi chaffören sänkte det till 120 kr och stannade efter en stund på 100 kr. "Kom igen nu, vi sparar pengar och bränner fett. Vi promenerar istället" säger jag. Folket lyder mig och chaffören blir pissed off! Såå, vi vandrade till skepparlöv klockan 3 och väl framme börjades efterfesten. Biljard och högsta volym musik blev det tills klockan närmade sig 6 då vi bestämde oss för att sova! Det tog jädra en tid men till slut fick man nog sig en blund. Vi vaknade upp klockan 9 och vandrade raskt hem till Anna i Vä. Väl hemma slängde vi i oss frukost och gick därefter upp och la oss, vi låg och "sov" tills klockan blev 2 - skööönt!

Idag ställde jag in alla träffar med de 3 töserna, dock skulle Jenny på fest ikväll och det töjar verkligen inte jag. Så jag och Anna har hyrt film som vi ska mysa med ikväll + tacos :) Förövrigt tar allergiskiten kål på mig!!!! Får vila upp sig till imorrn, jamfest på G ;)








RSS 2.0