~ fika

Det är nog något av det mysigaste jag vet. Gå in på ett mysigt fik, beställa en latte för att sedan sätta sig ner och bara prata massa strunt. I måndes efter skolan var jag o mor på fik, vi båda hade en hel del att snacka ut om.. Känns så jäkla skönt efteråt, när man har delat med sig av problemen och tankarna. Idag var det dags igen med Henrik och Hampus. Satte oss på mitt favvoplace Fenix och pratade rösten av oss, kändes verkligen som det. En halv timma innan vi skulle bege oss kom Anna och Dennis också. Därefter gick vi alla (förutom Anna) till pastavagnen för att sedan bege oss till Österäng för att ha Gospel rep. Nu kan jag äntligen sjunga igen, min röst har varit helt kass nu några dagar pga förkylningen. Känns som jag går runt och sjunger lite överallt nu, har verkligen känts konstigt att inte kunna få ut den röst som jag brukar. Vill också tillägga att Oscar Wickström är en go pojk! Jaaa imorrn blir det fika igen, ska jag på dubbeldejt med Anna och Henrik ;) Och på fredag börjar bilturen mot Stockholm, ska bli skönt att komma ifrån kristianstad en hel helg. Tur man har släkt lite här och var, men synd att de flesta bor i Libanon. Jag hoppas verkligen att kriget lugnar ner sig så att familjen kan åka dit på sommaren. Saknar det så fruktansvärt mycket, hela feta släkten där är galna!

Här följer några bilder från Libanon år 2005..



1. Jag och mamma dansar rumporna av oss på ett disco
2. Även min farbror Soheil kan dansa
3. Bror, faster Faten och pappa har stoppat papper i öronen. Blev kanske för mycket på discot?
4. Mamma, pappa och jag på en restaurang
5. Utsikten från restaurangen var fantastisk
6. En bild på mig, nykommen från frissan och galet brun
7. Alltid lika mycket mat på bordet i Libanon, här sitter vi i restaurang vid stranden
8. Här kränger jag glass på ett café
9. Åter igen på en resaturang med massa mat
10. Jag och mamma posar inne i en klädes affär
11. Min kusin Bilal och jag i en restaurang
12. Service, min bror blir matad av kusinen Lara
13. Jag och mina 3 urgulliga kusiner Sarah, Nour och Diana
14. Kusinerna Bilal, Naila, jag och min bror ligger i en klunga
15. Faster Wafa och min saknade farfar Mourad
16. Min älskade farmor Bouchra




~ do they think that walls can hide you?

Igår blev det en hel del guitar hero, sjukt roligt nu när jag har börjat lära mig :p Min brors kompis tog med sig guitar hero hit så nu har jag nästan suttit i 2 h och spelat, galet! Idag var planeringen upplagd såhär,- Fika med Majda och Petre, umgåsa med Jenny, ut och käka med familjen och därefter bio med mammsi! Blev en mysig träff med Jenny, masserade varandra med olja och mys musik. Gaad, bara drömma sig bort... Bion ikväll var då rolig. Tyckte det va dags att nyttja mina två biljetter som jag fick från gymnasiemässan, så det blev filmen Sweeney Todd. Vet ni vem jag fick damp på!? - Juste, Johnny Depp! Så otroligt mysig röst människan har och hans ögon, nog de porrigaste jag skådat!!! Filmen var helt sjuk, jäkla mycket kött och det var då jag skrattade som mest. Gav också städarna att göra, mamma råkade hälla ut en stor del av popcornen (nog där min klantighet kommer ifrån). Imorrn är det äntligen dags för tarzan föreställningar. Då ska det köttas och min röst kommer att döö!! 



~ karlshamn

Äntligen hade jag tid att åka till dig min kära kusin :) Josse kom och hämtade mig i tisdes och det första knasiga som hände var att bensinmätaren låg på noll och det upptäckte inte vi förren vi var långt borta från en bensinmack. Men vi fick inget bensinstopp och det var jäkla tur det! Vi körde vidare mot Karlshamn och när vi kom fram gick vi direkt för att ta en liten fika. När jag sedan får besöka lägenheten och kommer in till köket får jag syn på en flicka som jag känner igen, det är ju jag. Gulligt att du har hängt upp mig på ditt kylskåp :) Därefter var det tillbaka ut, tillbaka hem, tillbaka ut, tillbaka hem.. Kändes som resten av den dagen såg ut så! På kvällen myste vi iaf med varm oboy och en härlig fruktsallad. Igår tog vi en tripp till Karlskrona, fyfan för dom säger jag bara, vilka idioter! Aja, när vi kom hem vid 5 somnade vi illa kvickt framför tv.n och vaknade upp igen runt 8. Det kallar jag SPORTLOV !! Jo, det blir ju så när man är sjuk. Förkylningen har jädra dyckt upp igen, hatar verkligen mitt immunförsvar. Idag hann vi ånga ansiktet, sola, laga lite mat och träna (ja, jag är fortfarande med i vadet, Dennis :p) innan jag skulle hemmåt. Som jag hade förväntat mig så gick dagarna förjävla snabbt, men underbart hade jag det. Skönt att komma hemmifrån lite, dra runt i en lägenhet utan att föräldrarnas röster kommer upp bakom örat ;) Tack min söta Josephine och Ikväll blir det mys med pågarna ^^




~ black woman

HELL YEAH, vilken helg :) Föreställningarna bara rullar på nu ju.. I torsdes gick allt bra, likaså smygpremiären i fredes. Men, premiären igår var helt klockren! Vilken power alla hade, riktigt mycket köttande på scen. Ni som inte va där MÅSTE beställa biljetter NU!! Efter premiären hade vi en premiärfest. Jättegod smörgåstårta och en otroligt vacker tarzan tårta. Alla droppade av efter hand och till slut va de bara få kvar, vi  "få" var jäkligt festsugna så vi försökte komma in på t-baren brevid. Vi lyckades och gud så crazy vi var, bara dansade och dansade. Tror att de flesta fick det roligare när vi kom, en hejdundrans dans show. En del vad blev det också och alla blev uppfyllda, bland annat att Fredrik skulle dansa på bardisken :D Nää, det var pricken över i.et, behövdes verkligen!! Det blev då sent igår så idag var jag helt slut, fick inte sova ut heller. Gick upp klockan 10 för att sticka till capelli vid 11 för att bli svart hårig. Oh yeah, black woman här ni! Ville passa in bland ap-gänget så nu fixade det sig ;) Så, ikväll ska jag bara ta det lugnt och imorrn börjar sportlovet - som såklart kommer gå väldigt väldigt fort!!! Ska verkligen njuta nu, men har också en del planerat (såklart) som ni kommer få reda på efter hand.. 

Tills vidare, TAKE CARE!



[FLER BILDER KOMMER INOM KORT]




~ gotta get my body moving shake the stress away

Dagarna bara springer iväg... I måndes och tisdes tränade jag tarzan från 18-23, var en del o sätta innan vi verkligen ger oss ut bland publiken. Imorrn kör vi igång med en föreställning för C4 teater och på fredag blir det för familj o nära. På lördag blir det äkta - Den stora premiären! :D Idag var det dags för en ES-konsert, körde Umbrella med Håkan och Goodbye Elenore med min ensemble. Det är så härligt att stå på scen, känns verkligen som mitt andra hem! :) Efter plugget tog jag, Majda och Hampus en tripp till Trendie därefter köttades det på Gospelkören. Blir förmodligen en power-konsert den 27 April i konserthuset och den får ni inte missa!! Måste också säga att jag är helt galet beroende av Rihanna - Please don't stop the music.

En blick från ES-konserten följer,-




~nattvandring

Helgen gick som en raket, men jag börjar bli van.. Igår var det dags för bandets första spelning. Det första vi gjorde när vi kom fram till hässleholm var att  köpa de riskakorna som Hugo hade lovat publiken att slänga ut. Därefter gick vi runt för att leta efter Markan, hittade till slut och började genast chilllla!! 12 band, 10 min var att ge allt - Jo, det tog sin tid! Vi var först upp och det kändes riktigt bra. Vi kom dock inte vidare, men nu har vi iaf blivit hörda och sedda :) När musik direkt var slut stressade vi satan till tåget, väl i kristianstad tog vi en tripp inom Mac Donalds och därefter vidare till Kulltorp. En mysig stund hos Kalle med otroligt många kaffekoppar druckna, varav en jag spillde ut.. När klockan började närma sig 2, bestämde jag och Simon oss för att vandra hem till hammar. Det blev en härlig nattvandring!!

Idag skulle man upp klockan 9 för att kötta på tarzan. Nu har det blivit otrolig stämning, alla är på topp! På lördag är det PREMIÄR - woooow! ^^, Då drar de 30 föreställningarna igång...
image212



~ en FET dag

Fettisdagen = semloor! Direkt efter plugget stack jag och Majda för att få våra efterlängtade semlor och lattar. Henrik hänkade på, fast han tog pralin istället för semla - fyy dig! Vi hade en väldigt mysig stund på Fenix :) Nu ikväll har jag kollat på Halloween, den från 2007. Fick tjata på min bror att se den med mig och sitta brevid mig, annars vågar jag inte kolla. Inte själv där nere i hemmabiot iallfall! Jag älskar verkligen Halloween filmerna, nu pratar jag om de 8 som gjorts innan. Fast jag har dock bara sett de 2 nyaste av dom, känns som de har hängt med mig halva livet. Får ta och tjata på Hampus så jag kan få se de andra, fast de har jag för mig är väldigt gammeldags gjorda. Visst var den nygjorda bra men den var väldigt föutsägbar, så jag tycker faktiskt inte om att de har gjort en ny version. Har också hört att de ska göra en följande film. De är dumma, väldigt mycket dumma! Förstör inte filmerna, räcker väll redan med de orginala 8!?

image206




~ apaa

Fyy, vad helgerna går snabbt nu för tiden.. Förmodligen för jag har så mycket planerat. Efter plugget i fredes stack jag till replokalen för att repa med bandet, om 1 vecka gäller det på Musik Direkt. Vi repade och knasade oss i 1 h, därefter skulle jag vidare till tarzan repet. När jag kom hem vid 9 ville boysen att jag skulle komma hem till Simon för att umgås lite. Vi spelade Guitar hero, jag erkänner att jag suger på det. Nästa gång ska det bli Singstar, så ska vi se vem som äger vem ;) Idag bar det upp tidigt för att fortsätta tarzan repet, klockan 10 var de samling. Vi repade tills klockan blev 3, även bandet var där idag. Därefter bar det av till Yllan för att soundchecka till Idrottsgalan. Fick på oss kläderna och sminket idag, HERRE vilken känsla man fick in. Nu är jag apa till 1000! Efter en lång väntan var det vår tur vid 10 tiden att apa in oss på scen för att köra ett nummer. Gick väldigt snabbt men gud så fett kul det var, efter nummret hoppade alla ner och började apa sig mot publiken. Det var verkligen vad tarzan gänget behövde efter den känsliga stunden. Tidigare idag brast det för en del, det var på tiden att få ut allt det negativa man hade hållt inom sig under tarzan repen. Det är verkligen så jäkla mycket alla har att tänka på vid sidan av tarzan, så det blir lätt hänt att stunden kommer när man är ett så tight gäng som vi. Men som jag känner nu vill jag verkligen sattsa mycket av min tid på tarzan, eftersom jag vet hur tomt det kommer bli när tarzan är över. Om 2 veckor är det premiär och sen rullar det på med 30 föreställningar. Så, om jag ska hinna med allt får jag tyvärr dumpa Kristianstadflickorna denna terminen också! Det får bli så, har så mycket annat att göra. Imorrn blir det iallafall en skön sovmorgon för tarzan repet kör igång klockan 1, skönt att vi har fått våra kläder nu. Kläder, smink + bandet är på G, nu gäller det bara att få mer av rekvisitan på plats. Jag har nämt tarzan en del gånger och tjatat på er att beställa biljetter. Fast jag tror inte att ni riktigt har fått en bild av hur bra det kommer bli, men nu blir det ändring på det.
Här kommer en drös med bilder från ikväll...


 



RSS 2.0