~ välkommen lov


Vilken härlig helg. Fredagens föreställning var underbar. Direkt efter föreställningen drog jag och Oliver till kulltorp på kalles 18års fest. Alla var på hugget och det tog inte lång tid innan vi alla stod och lekte på dansgolvet :) Hoppas du blev nöjd med presenterna (stress-tutte, dagen efter bricka och porn star-mugg) Kalle, tyckte de va klockrena! På lördagen blev det ingen sovmorgon för min del, klockan 11 var jag på plats på lilla torg för att förbereda inför rosa bandet-showen. Jag, Hanna, Tess och Erik körde lite låtar för att samla in pengar till rosa bandet. Tycker det är så otroligt bra att man verkligen sattsar på att folk ska stödja rosa bandet. Det är något av det hemskaste att fler och fler drabbas av sjukdomen. Jag hann tyvärr bara vara med första rundan och köra 3 låtar eftersom 2 föreställningar väntade. Men repsons hann jag med att få, underbart var det när en gammal tant kom fram till mig och sa "Du sjunger verkligen med hjärtat" - Det gjorde min dag. Det är den känslan jag vill att folket ska uppleva, samma känsla som jag själv har där uppe på scen. Efter dagens föreställningar skulle jag träffa Anna, en myskväll resulterade med utekväll, hässle med en massa shots och roligt folk. Den roligaste delen uppstod senare under kvällen då vi skulle beställa mat på BK. En kille råkar beställa före oss i kön och efter vårat klagande vänder han sig om till mig efter en stund och säger  i ett helt seriöst tonläge "Ni vill att jag ska ta livet av mig va". Han kommer senare tillbaka med en cheesburgare i handen och säger "Nu ska jag gå och ta livet av mig, det är finnar i min cheesburgare". Jag har då aldrig skrattat så länge åt en replik som denna. Underbara människa! Trots tillbakavridningen av klockan var vi hemma klockan 4. Upp för att göra en föreställning idag var inte det roligaste när man vaknade, lyckat att man får en kick så fort man kommer innanför teatern. Ikväll har jag träffat Anniela en stund, satc filmen och en massa snack blev det av kvällen. Jag hoppas att vår plan som vi kom fram till idag blir till verklighet, Anniela. Imorrn är det avsked för flickan igen med en lunch på House Of Bagels med Anna och Sofia..



~ jag fångade en räv en dag..

Vilken härlig dag det har varit. Sol + höst = underbart. En lektion idag, ingen vanlig lektion för den delen heller. Bio med klassen, ingen film man vanligtvis skulle gå och se men den funkade. Gick hem till Oliver en stund innan vi begav oss till Hugo för ett genomdrag av låtarna med bandet. Skönt, skönt! Har haft en enorm jullängtan idag.. Började redan igår då jag frågade mor om vi kunde baka lussekatter, varför vänta till december när man är så sugen. Men det gick inte riktigt igenom så jag får allt vänta till december. Ett sug efter att sätta sig ner med greveholm och julte smög sig på mig idag också, men jag hann aldrig. Istället hade mormor och mamma gjort rödbetssoppa med piroger och valmopinnar. En polsk delikatess som vi äter som förrätt till varje jul. Aja, får nöja mig med julsånger ikväll! Nu är det bara 1 dag kvar tills lovet, dock har jag redan planer för mer än halva så det blir inte så mycket lov för min del. Helgen är även komma dvs en jäkla massa föreställningar, 18års fest imorrn och sjunga för rosabandet på lilla torg på lördag. Sweeeet!



~ nightmare

En växande känsla som slutade med akuten. Akut - 8 lidande h? Heelt sjuk. En känsla jag hoppas att jag aldrig får vara med om igen iallafall. Tacka vet jag mor & far <3



~


Människan behöver kärlek som en bil behöver bensin. True or false?

~ this could be it

Helgen är nu förbi och en ny vecka väntas! Har haft en go-go helg. Fredagen startade jag i skolan följt av en föreställning och därefter mys med Sarah, Frida och Sandra hemma hos mig. Boy-Girl Thing blev filmen, dock somnade jag och Frida väldigt snabbt. Hur ska man fördela 4 flickor i ett rum nu då. 3 i sängen och 1 på madrass, nej då blir den som ligger på madrassen utanför. Så, resultatet blev 4 tjejer i min säng. Vi låg som fastklistrade på varandra men hade väldigt kul innan vi tillslut somnade. Under nattens lopp hoppade Sandra ner på madrassen och Frida in i gästrummet, kvar blev jag och Sarah i sängen - lyx! Lördagen var kommen och 2 föreställningar skulle framföras. Efter föreställningen träffade jag Hampus och vi begav oss till bröllopsfesten för att spela lite för folket. Underbar känsla att sjunga låtar på ett bröllop, ih! Linda var underbart vacker i sin brudklänning och jag har allt en bild kvar på en brudklänning som jag har sparat sen jag var ett antal år mindre, undra om den kommer bli sann. Krängare nr 1 under lördagen - ett 200 grams choklad, tårta samt smörgåstårta. Usch och fy för mig! Idag sov jag ut och var pigg till helgens sista föreställning. Vilken toppen publik det har varit i helgen, speciellt under lördagen. Efter föreställningen och tömningen av alla loger följde jag med Oliver hem en stund innan vi stack till replokalen. Nya låten är nu satt och nästa vecka på onsdag ska den framföras!




~ seize me

Gah, vad dagarna går fort. Kan man annat än börja inlägget med den meningen!? I måndes var jag en av de i juryn till kristianstadlucia, det var verkligen riktigt kul att sitta och lyssna på alla flickorna. Tycker att det är sjukt proffsigt att våga ställa upp på en audition när man är så nervös och har velat söka i många år, t.o.m att man skickar in ansökningslappen själv! Det blev 9 av ungefär 30 flickor! Igår hann jag äntligen med att köpa det jäkla f&s kortet, nu är det gjort! Efter att ha övat en stund med Hampus till spelningen så stack jag direkt till ett skivstångspasset. Jo tack, verkligen det jag behöver träna - mina armar. Idag blev det kibox med jossan, helt dödströtta var vi efter passet,  inte likt oss men nu blir det ändring på det. Har jag nu ett kort i handen blir det bannemajj för mig att gå och kötta! Imorrn är det helg. Igen. Lika snabbt går de varje gång. I helgen blir det ingen utgång för min del, mys med Sarah, Frida och Sandra hemma hos mig efter föreställningen på fredag. På lördag är det dags för spelningen med Hampus på en bröllopsfest. Längtar tills jag ska få se Linda i den vackra brudklänningen!!



~ are you sure you're okey?


Ännu en helg har gått och jag längtar redan tills nästa helg. Fredagen började med en workshop framställd av Janne Bark, grymt cool snubbe. Därefter bar det av till teatern för en föreställning följt av utgång. Vi slog oss ner på taste och drog därefter hem till mig för kall korv & mys :) När man vaknade upp på morgonen var alla borta utom Sarah som låg bevid mig, värst va morgonpiggna alla var då!! Men vi träffades lite senare igen på teatern då det skulle köttas 2 föreställningar. Fort gick dom och resterande av kvällen bestod av mys.. En söndag var välkommen då man oftast inte brukar ha så mycket att göra, men för min del var det tvärom. 1 föreställning, korv&makaroner hos Oliver, repning med bandet och nu tar jag igen andra avenyn. Det var ett skönt rep med bandet, även om vi inte sattsar fullhjärta så har vi så jädra kul tsm och inte tala om mer erfarenhet! Jag sitter och tänker på hur mycket planerat jag har framför mig, jag tar inte en dag i taget som sägs vara det bästa. Skulle aldrig klara av att inte planera vad som kommer hända imorrn, iövermorgon eller rättaresagt under hela veckan.. Imorrn ska jag sitta i juryn för kristianstad lucia och sen köpa mig det efterlängtade träningskortet!



 








~ space of time..

Nu är det så illa att jag har tagit ett break från mitt dagboksskrivande. I 1 år och 10 månader har jag vareviga dag skrivit en sida, de senaste dagarna har det bara handlat om vad jag har gjort om dagarna. Hur intressant och lockande är det för mig att läsa när jag blir äldre!? Nej, ett break behövs och jag hoppas inte det varar länge..



~ taste


Fredagsföreställningen gick suveränt. Efteråt blev det utgång, först gick jag och några från musikalen till taste därefter träffade jag Hanna & Linus då vi startade kvällen på biljard följt av grand. Blev en fin kväll om man bortser från hur ont jag hade i mina fötter av de jäkla skorna!! Vaknade upp hos Hanna på lördagen, hann få i mig lite frukost och snabbt iväg till staden för 2 föreställningar. Dampade igenom mig dagen med gänget och under kvällen låg jag till klockan 2 för att ta igen alla idolavsnitt jag missat. Vilka talanger det är i år, sjukligt bra. Söndagens föreställning var kommen och medgav vissa händelser - Tänker på dig fining och du är värd bättre! Tog en promenad hem där det blev mys med Majda och andra avenyn. Vaknade ett antal gånger under natten av en obehaglig känsla och när jag till slut tar mig orken till att känna efter ligger det en fästnål i sängen. Hah, illa! Sånglektion och matte stog på dagens schema.. Man kan då inget annat än att bara skratta sig igenom mattelektionen, är det inte konstigt när matte verkligen klassas som mitt hatämne. Aja, nu sitter jag här en liten stund för att snart bege mig tillbaks till musikhistorian. Jag orkar inte lära mig alla äckliga ord, men tydligen måste jag det. Pappa åkte till Kina igår och mormor kom hit för att undehålla oss, alltid lika mysigt att ha sin mormor i huset <33





~ banken

Började med mitt PA igår. Att jag skulle få ett damputbrott var bara förnamnet när hela skiten försvann. Efter den irriterade stunden fick jag skrika av mig lite på Gospeln. Ett sug efter fest blev utgång med en mysförfest i mitt rum med Malin och Mari. Kvällen gick oerhört fort, inte så mycket folk ute om man jämför med helgerna men en del trevligt folk stötte man allt på. Idag började jag som tur var klockan 12, musikhistoria och nutida konst. 2 lektioner som jag tycker är helt åt helvete onödiga. Visst, ganska intressant med musikhistoria men att sedan lära sig allting innan ett prov när inte ens läraren kan det utantill är idiotiskt. Nutida konst lektionen var någorlunda rolig, vi var i konsthallen och gjorde dramatiseringar samt en liten lek med tavlorna. När plugget tog sitt slut promenerade jag till hundgården för att träffa Patricia o hennes syster därefter besökte jag stan och fyndade ett par skor. Hamnade sist i replokalen,så skönt att vi har redat ut allting! Nu sitter jag hemma och kränger naturgodis, ska vara flitig och dammsuga hela huset snart! Imorrn är det äntligen dags för en föreställning, har verkligen längtat.



RSS 2.0