~ du lever bara en gång

Gah, nu är det endast 2 dagar kvar av sommarjobbandet. Endast två dagar. Och på lördag flyger jag och pojken till Grekland, där vi stannar i arton dagar. När jag kommer hem från Grekland har jag två dagar på mig att packa ihop allt för att därefter flytta till Göteborg, i tre år!! Lite läskigt men fruktansvärt spännande, att börja Performing Arts School.

Kristianstadsdagarna är nu över, den roligaste veckan under hela sommaren. Det har hänt lite allt möjligt sen sist, orkar inte med så mycket efter jobbet men jag ska absolut inte klaga - för jag har världens bästa arbetskamrater. I torsdes körde vi till åhus för grill på stranden och ett dopp i vattnet, vi fick även vara med om en liten ödla som skrämde skiten ur Kennye..



Simons familj körde till Kroatien förra torsdagen och sen dess har vi haft huset för oss själva, jag är inflyttad. Superhärligt. Därför fixades en förfest i lördes vidare mot martin&martin (bilder inom kort). Det var fullt hus, mycket blandat folk - nolatogänget, gamla klasskompisar, bandmedlemmar och vidare. Kvällen bjöd på galet mycket skratt och galna "aktiviteter". Den sista festen för sommaren som avslutades klockan fyra på natten med dammsugaren i ena handen och plockande av burkar i andra samt kokande pasta på spisen. Bättre att fixa allt när man är på G kände jag. Dagen efter var man stolt över att slippa städa undan allt. När vi hade vaknat till liv tog vi oss mot Broby, där vi hälsade på S morfar. Åh, en sådan mysig röd stuga. När jag blir en gumma ska jag också bo så. Garanterat!

Ikväll kommer Oliver och Kalle hit då det blir grill och massa bölande över att SQUASHCLUB inte är vid liv, synd för Hugo som är i Japan och missar kvällen!!






~ juli månad

JULI MÅNAD, tiden rusar iväg.. Bloggen har sommarlov, den njuter nog mer än jag just nu. Går upp tio över 6 för att börja jobba 7, kommer hem runt 4. Ett x antal timmar till läggdags egentligen men de timmarna existerar inte!! Kommer hem - Går och lägger sig, så känns det. Jag har iallafall mer liv än förra året då jag jobbade natt. Snart är det dags för Grekland och då har jag 2 ½ vecka tillsammans med älskling att njuta av. Kristianstadsdagarna har dragit igång och "nolatogänget" körde en förjävla härlig förfest tillsammans inför premiären. Kennye gjorde kvällen med sina ord och drag, helt klart. Lördagen kollade jag och babe på Artmade för första gången, blev otroligt imponerade båda två. Annars har det bara varit mingel och mingel. På fredag ska det bli en lite vildare kväll hade jag tänkt mig då Jossan ska ha förfest. Igår var det kalas för mitt Gudbarns (Nicole) syster Mirelle som fyllde två. Galet mycket leksaker de bär på, jag blev nästan avundsjuk på allt kul. Det var ett tag sedan man såg de två prinsessorna och de växer bokstavligt talat som ogräs. Ska bli kul att ta med Nicole till Barnens salonger på lördag!!

Imorgon är det Gospeldags - Stora torg klockan 19.00!! Jag fick äran av att vara med och jag kan inget mer än längta tills hela kroppen fylls av gung, skrik och HALLELUJA.



~ turn on this song

Jag njuter verkligen av mitt sommarlov. Pojkvännen har muckat och äntligen får vi spendera den tid jag längtat efter tillsammans. Förra veckan firades Anna, 20 år och i tisdes tog vi en öl på Bånken. Blev även ett x antal försök till stranden för att burna, men vädret ville inte vara med. Det blev en onsdagsutgång  till Bånken som blev till en toppenbra kväll, så nice att träffa folk jag inte träffat på evigheter!!

Midsommar var kommen och spenderades med pojken. Midsommarmat, massvis med jordgubbar följt av en jordgubbstårta. Mot kvällen cyklade vi till en åker där vi klättrade in genom stängslet, la oss på en filt och mös fram tills korna ville hälsa på. Den 27 juli var det ett år sedan vi blev tillsammans. Simon tog mig till ett tåg, mot hässleholm, en söndag (passande gällande alla ångest-söndagar). Men denna gången åkte jag med honom ända till Lund, där vi hade en mysig picknick i stadsparken. Den här veckan drog mitt jobb igång på nolato, som fortsätter i 4 veckor till - därefter Grekland. Nu hoppas jag på strandväder hela helgen och en sjukt nice kväll på Martin&Martin imorgon. FREDAGSMYYYYYS..





RSS 2.0