~ åhjo

En riktigt sooft dag. Startade dagen med eng NP som gick helt okej, grammatiken det faller på för min del :/ Därefter har jag inte haft någon mer lektion än min sånglektion som började klockan 1. Det är så härligt att bara sjunga till piano! Har fått förfrågan om att uppträda för kommunen som firar ** år! Klart man ställer upp :) Har sprungit mellan Majda, Jenny och Malin hela dagen, snack hit o dit. Gah, det är mycket som händer nu.. Hoppade även in i solariumet, vill få upp färgen nu när sommaren börjar närma sig :) Veckan är verkligen fullpackad med smått o gott för mig. Jag och mina planeringar, dycker ju upp något hela tiden! Hade tänkt dra hem och bara slappa idag, men nej ikväll är det dags att repa med musikalensensemblen 17-20. Lika bra att stanna kvar i skolan och fixa med arbeten tänkte jag, men kommer jag någon vart!? Gospelkonserten igår var otroligt pampig, det vet ni som va där. Tror att vi har en den 3 augusti, återkommer när det börjar närma sig. Hur ser veckan ut än så länge, Natalie?


tisdag: plugget o plugga

onsdag: plugget och valborg med anna :)

torsdag: 3 träffar - först emelie, sen malin och därefter jenny

fredag: fira hun-majda! Därefter jamfest

lördag: checka malin på catwalken o därefter grilla

söndag: repa med bandet




~ fiiesta

Klarade mig igenom veckan galant :) 2 redovisningar igår, jag som verkligen avskyr det. Som tur va var inte många i klassen där så jag blev avslappnad. Förstår inte varför jag blir så nervös, när jag ställer mig på en scen och sjunger vill jag bara upp igen men när det gäller att prata då blir jag sjukt nervös :/ Något att jobba på kanske!? Ajaa, sprang en runda i stan med mamma efter skolan och inhandlade 2 linnen, läppstift (faktiskt) och ballerinaskor. Stressade mig i en halv h med att göra mig färdig till fest. Satte mig i bilen och när jag kommit fram i tid till stan kommer jag på något som jag glömt - drickan! Gaah, fick köra hem igen. Emma och Jossans 18-års fest i klubbstugan va sjukt roande. Bordsplacering med foton, snapsvisor, mat, musik, fooolk som man inte träffat på över 2 år. En del från min gamla klass va också där, minnen minnen :) Kom hem runt halv 3 och bums i säng!! Det är ju så tråkigt att jag inte har kort från festerna jag drar till, men anledningen till att jag inte tar med mig min kamera är att jag är duktigt slarvig och mina föräldrar hade då inte blivit så glada om jag blivit av med den. Sen är det så sjukt segt att få kort från människorna som tar -_- Idag har jag gjort halva mitt arbete, har 2 och ½ arbeten kvar att skriva. Får göra klart resten imorrn efter Gospelkonserten, hoppas ni inte har glömt den! Ikväll bär det av till knislinge på 20-års fest, kan nog bli trevligt o träffa lite nytt folk!(??) Första helgen utan tarzan, klart man saknar att hoppa upp och ner i ställningarna som en jäkla apa. Men det har också varit skönt att bara slappna av, dock har jag vädligt mycket planerat de kommande veckorna så det är inte risk för att jag skulle bli uttråkad :P Då är det väll bäst att jag börjar göra vid mig lite smått så att jag inte hamnar där jag brukar - stress!!




~ tarzan är slut

Sista två föreställningarna var igår! Toppen, vi gav verkligen järnet på den sista föreställningen. Väldigt sorgligt att vi bara skiljs åt nu, när vi delat med oss av så mycket. 30 föreställningar, jo man behöver en liten paus från teatern. Drar ju igång igen i augusti ^^. På kvällen var det avslutningsfest i studion. Ett stort långbord med galet mycket mat.. Emil och Zara hade även skrivit ett gott ord om alla medverkande och utsett tarzans **. Vad blev jag? - tarzans busigaste! Både busig inne på scen och utanför scen, stämmer nog duktig bra :) Jag sa farväl till alla och kom hem vid 3!! Idag gick jag upp och repade med bandet klockan 12, efter repningen gick vi till konsum och handlade lite mat och satte och därefter ner på en bänk i solen och njöt. VILKET VÄDER, vädret som håller mig på topp nu!! Efter en stund drog jag och Malin hem till mig, satte oss på altanen, i solen och bara pratade en massa.. Jag hatar mig själv just nu för jag bara skjuter och skjuter upp alla läxor.. Jag kommer få panik ngn gång under veckan, varnar er!! Imorrn ska jag gotta mig nagelförlängning iaf, nagelbitare som jag är + tarzan som varit igång är mina naglar inte o leka med just nu. Ska vi ändra på!

image344




~ clark

Gud vad härligt det var att simma igår, 1 gång i veckan - here I come! Idag va det en slapp lektion på morgonen, därefter bar vi av till lilla salen där Clark skulle uppträda. Gad, att jag har missat dom så länge!? Galet braaa. Vi ska inte bara snacka om braa utan duktigt snygga också, jaa iaf en speciell :) Senare mot ef skulle vi ha en liten "clinic" med dom. De snackade en del om sitt band och saker som hörde till.. Sen skulle de lära ut 2 låtar till 2 ensemblar, jag och Hampus fick sjunga Whatever! Härligt med lite connection där japp :) Clark kommer gå så sjukt långt, vilka grabbar! När allt tog sitt slut följde Jenny med mig hem där vi hade det mysigt tsm, lovar att ha mer tid för dig nu när tarzan är slut ^^. In till stan vid halv 6 igen för en föreställning med tarzan. TÄNK, detta är sista helgen.. Musik ettorna från C4 var och kollade idag, med er blev det en sjukt härlig föreställning - vilken publik!! Imorrn är det fullt upp hela dagen, in till stan för att förbereda en del.. 2 föreställningar och därefter avslutningsfest :)





~ sex n the city

Veckan börjar närma sig sitt slut, jag säger då det.. Matteprov idag, behöver inte ens nämna hur det gick. Jag har då alltid hatat matte, jag förstår mig inte på det. Ett språk jag finner oanvändbart om det inte handlar om grunden som man lärde sig i lågstadiet! Ajaa, slutade en lektion tidigare och onsdagar = FIKA! :) Men, det var bara Hampus som var på idag och vädret drog ner hela stämningen så vi drog hem till mig istället.. Vid 6 var det dags för Gospelkören.. Aaaah, Gospelkonserten kommer bli så bra. Ni måste komma nu! :) Imorrn har jag endast 1 lektion + piano, därefter ska jag till badhuset för att simma! Jaa, nu ska jag ta tag i träningen och börja simma. Men, hur många längder ska man egentligen simma för ett bra resultat!? 10? 20? 40, det är 1 km? Orkar jag? Upp till bevis imorrn, jag ska köttta!!!

Kollade nyss på sex n the city som har börjat sända säsong 6 på onsdagar. Jag har fastnat, helt klart! 4 tjejer som försöker få olika killar på fall, men gud va mkt som kommer ivägen. Kärleksfilmer gör mig kräsen, ska jag börja titta på det här så kanske jag inte ens vågar dejta!? :O Skrattade mig igenom 2 avsnitt, ska låna hela boxen och tälta framför tv.n :)




~ greatest love of all

image302

Vad har hänt på sistonde då!? Joo, onsdagen var helt fullpackad.. Började dagen med en fika (förvånade!?) med Dennis, Malin och Annie. Därefter hade jag en kort lektion matte eftersom jag skulle vidare till konserthuset för soundcheck. Du är musiken i mig med Robin gick sjukt bra trots att han var sjuk den stackaren. Ett smakprov som lockar en del till musikalensemblens konsert hoppas jag. Ska påminna er om den fler gånger än idag, men iaf den 5 maj i lilla salen klockan 19.00, gratis inträde :) Efter ES-konserten gick jag, Majda, hennes syster, Hampus, Sebastian och Henrik för en till fika på Fenix! Mysmysmys, love it! Vid 6 var det äntligen dags för Gospelkör, var allt ett tag sedan. Köttade som vanligt och missa nu inte vår konsert som håller hus i konserthuset den 27 april klockan 16.00, biljetter köper ni på domus (100 kr). Aaah, en härlig onsdag det.

Igår va jag ledig från skolan, sköönt. Åkte till karlshamn för att gratta min sötnöt Josephine :) Alltid lika kul att träffa dig, så jäkla synd att vi bor så långt ifrån varandra.. Kanske tur? Eftersom vi annars hade träffats 24/7 och då hade det nog uppstått konflikter. Nää, det har ju redan hänt en gång i tiden, förflutet nu ;) Yes, och idag hade jag en lektion halv 10-11, därefter började inte min nästa lektion förrens klockan 2. Malin hängde med mig hem i breaket där vi käkade gott och bara latade oss.. En tarzan föreställning klockan 7 som gick superduper, filmade även det idag. Otroligt bra att vi gör det, kan man kolla tillbaka och minnas när man vill sen :) Imorrn är det två föreställningar, hoppas på en galen publik, då köttar man verkligen. Men innan föreställningarna ska jag, Anniela och Sofia unna oss smaskigt på House of bagels ^^.

Kollade in talang-klippen nyss.. Jag rös i hela kroppen och fällde även en tår. Vilken kicka som gör Whitney Houstons Greatest love of all såååå bra. Klicka här för att lyssna på Zara Larsson!



~ shoppaholic

En tisdag i skolan avklarad, packat med lektioner från klockan 8-4. Efter skolan gick jag direkt till favvostället - FENIX! "Det vanliga" säger jag och han vet precis vad jag menar, en vanilj latte! Tiden rusar verkligen iväg när man väl sitter där och snackar tills man blir hes. Jag och Anniela bara babblade på en massa, sjukt vad mycket som händer i ens liv som man kan dela med sig av. Kopplingar, jämförelser, en början och ett slut.. Gick en runda på stan efteråt, blir galen av alla fina saker jag vill ha.. Shoppade ju i stockholm för inte så längesedan, men nu vill jag ha nytt igen!! Skor, linnen, klänningar samt smått och gott. Jag måste skaffa mig ett jobb, satan att jag inte blir 18 år tidigare, hade varit lättare då. Nu är det bara att ta mig orket för att gå runt och fråga lite.. Jag har blivit kär i de här "höga tajta kjolarna" nu, men istället för att slänga pengar på att köpa det så klipper jag av gamla tajta klänningar och tunikor - perfect! När jag kommer att göra det, återstår och så får vi hoppas på ett nice resultat :) Imorrn är det dags för månadens ES-konsert, jag och Robin kommer köra ett smakprov från musikalensemblens konsert. Du är musiken i mig, sjukt härlig att sjunga! Ett tag sen jag stod på en scen och sjöng för folket, eller iofs det var ju på påskolvet! Det känns som en evighet, borde få sjunga åtminstonde varannan dag tycker jag. Förmedla känslor och erfarenhet till max :)

Nu blev jag väldigt sugen på att ställa mig på en scen och kötta loss,
slänger därför in några bilder från diverse uppträdande.. 


Gymnasiemässan, USA, Ta Chansen, Capelli

Singing Catwalk:




~ dansa dansa

Onödig ångest i torsdes kväll, visade sig att inga av mina redovisningar skull ske på fredagen. Slutade även klockan 1, sjukt soft. Men jag hade verkligen ingen lust att dra hem, skulle ändå in till stan för en föreställning med tarzan vid halv 6! Så det blev en härlig fika med Elina och Pette tills klockan blev 4. Därefter höll Malin mig sällskap tills jag skulle till teatern! Tiden går allt snabbt.. Gick nästan och la mig direkt när jag kom hem, va så slut. Jag sov till 12 på lördagen, aaah :) 2 föreställningar som gick snabbt nog tills några av oss flyttade upp till fikarummet för "förefest". T-baren väntade på oss.. Jag hade så sjukt kul, dansa och dansa tills jag blev helt andfådd. Gubbarna från tarzan hänkade också på ;) "Fan va ni är tråkiga som bara sitter där och dricker, kom och dansa istället", säger jag. Då tar Fredrik mig i sina armar, bär mig ner till dansgolvet och snurrar rundor - "KALLAR DU MIG TRÅKIG", skriker han :P Ni är föörjäävla bra :D När klockan började närma sig 3 gick vi ner mot stan, slaggade hos Harriet. Upp för att repa med bandet halv 12, en sleden chamli som skulle kötta kötta. Men det fixar alltid sig när jag väl börjar sjunga :) Därefter var de åter dags för en föreställning som gick gaaalant.. Tänk, 30 föreställningar har snart gått, 2 veckor kvar!! Nu är det en ny vecka på G, redan planerat in 3 dagar med fika.. Är det fika som gäller när man kommer till den här åldern? Jag börjar nu förstå vart alla mina pengar tar vägen iallafall :O




~ panik!(?)

Det är torsdag och helgen börjar närma sig.. Scmun är som sagt avslutad och det betyder 1 mindre lektion på torsdagar som betyder att jag slutar klockan 10 :D MEN, har piano lektion klockan halv 1.. Bra, då kan jag nyttja den tiden emellan för mina studier!!? Idag var det en konsert på skolan. Åh herre, en sjukt söt kille med en sexig röst. Ögongodis för hela slanten, sen i efterhand kommer man ju på en raggningsreplik som hade passat in, men då är det såklart försent... Bra jobbat Natalie Chamli! Vid 5 hade jag sånglektion hos Ingvar. Nu när jag tänker efter är det helt galet hur ens röst kan förändras.. Ingvar har verkligen hjälpt mig på vägen, ett stort tack till dig! Det börjar krypa fram en våg med ångest i mig också.. IDIOTER som väntar till slutet av terminen att ge oss alla läxor, istället för att ge oss lite då och då! Jaa, jag blir ju bara mer och mer förvirrad.. Ta ett djupt andetag, blunda och tänk på något härligt - funkar det? Nu saknar jag scmu veckan, då hade jag ingenting mer att tänka på än sång, dans och teater!
Det som jag vill att resten av mitt liv ska innehålla..

Jag och Henrik från SCMUN:
image288



~ rastlös

Jaa, som jag visste var lovet över snabbt nog. Varför skulle vi just börja idag, 1 april.. Jag blev faktiskt inte så lurad som jag hade förväntat mig så det var skönt. Jag är ju ganska lättlurad, men lurade jag någon!? - Njaa, det gör jag annars också så tror inte att någon märkte någon skillnad :P Men nice och träffa människorna igen, skönt att man kommit vissa så nära :) I söndes satt jag uppe till klockan 3 trots att jag var trött, sista dagen på lovet tänkte jag.. Usch, skulle upp klockan 9 nästa dag. Följde med mor in till stan för hon skulle klippa sig och därefter lite shopping. Vid 12 skulle mamma iväg med min bror till tandläkaren i tollarp och jag skulle träffa Jenny vid 1 i stan. Orkade jag gå runt i stan i 1 h!? Nää, för så rastlös är jag!! Så, jag åkte med dom till tollarp. Det visade sig att Malin skulle ta bussen från tollarp in till stan när jag kommit dit, då joinade jag henne. Jag och Jenny käkade och kollade rundor tills klockan blev 3 då jag skulle träffa nästa tös. Jag och Emelie satte oss faktiskt inte på Fenix, bestämde oss för ett lugnare ställe så det blev Trendie. Vi satt där tills klockan blev 6 och bara babblade om allt mellan himmel och jord. Helt sjukt vad lättad man blir efteråt ^^. Så, igår var det en packad dag :) Jag blir så lätt rastlös nu för tiden, borde ta tag i läxorna under den tiden.. Varför är det så svårt!?

I lördes bestämde vi för en liten buffe i vår loge, alla 9 tjejer skulle ta med sig något smaskigt som vi sedan skulle dela på .. Snacka om att man blev tung i magen efteråt och vi var så säkra på att det skulle finnas över till nästa dag. Inte alls, vi åt bannemajj upp allting! :O
Efter tarzan skulle jag vidare till kulltorp där det var fest. Feras skulle fylla 30 (18) ;) Hahaha, börjar få åldersnojja nu kanske!? Nä, men det var en trevlig stund där jag även krängde godsaker.. Synd bara att man inte kunde hänga med ut sen.. 6 månader left!!




RSS 2.0