~ drivans blommor smälta ned och dö..


Nu har jag hamnat där igen - fast i O.C och förälskad i Seth Cohen! Låg uppe halva natten igår, kunde inte sluta titta på avsnitt efter avsnitt trots att mina ögon ville slockna. Nåja, en stor kopp kaffe räddade dagen. Under rasten gick jag och Elina till h&m för att prova kläder. Typiskt att jag hittar så mycket nu när pengarna rullar in på kontot imorgon. Jag måste hålla i dom denna månaden!

Efter skolan gick jag hem, superskönt nu när solen steker. Passade då på att plocka all ogräs från framsidan. Från början var jag jättefokuserad och drog väck minsta lilla gröna, mot slutet fanns det ingen ork kvar till att vara så petig. Men det får duga! Valborg imorgon då ja. Vilka minnen jag har från valborgsfiranden. 2 av dom satt sina spår och kan man tänka sig att händelserna var sig lika - galet! Imorgon finns det bara en plats, därefter är det impuls som gäller. Jag hoppas att det blir bra. Det ska bli bra. För jag firar ju med vännerna som ger mig den bästa energin som finns <3




Imorgon är det dags att välkomna våren i Radio Kristianstad P4, runt 09.45 ^^.




~ I couldn't help but wonder

.. Carries alla frågor från Sex n the city. Man borde räkna hur många gånger hon egentligen säger den repliken under alla avsnitt. Det ska jag räkna ut någon dag! Efter ensemblen idag satt jag och väntade på Hampus i 2 h i skolan innan vi gick hem till Jossa för chokladkaffe och sex n the city. Frågan är hur jag kunde få 2 h till att jag endast kopierade ett par papper när uppsatsen i psykologi ska vara inne imorgon. Istället sitter jag nu här i sista minuten och gör den. Jag måste erkänna att det ändå är fruktansvärt mysigt; sittandes i min säng med laptopen på benen och en stor kudde bakom min rygg där även en liten lampa lyser upp det jag behöver fokusera på. Nåja, jag och bara jag i mitt rum med ett arbete. Det blir bäst så! Kunde nästan inte lägga ifrån mig boken om Aspergers syndrom innan, det blev så jäkla intressant till slut att jag gick in på avsnitt som jag inte behöver fakta om. Delvis kan det nog ha och göra med att min bror lider av störningen. Känner igen så mycket av det som står i böckerna.

Nej, en paus från uppsattsen i 40 minuter med AA innan jag ger mig på den igen sitter fint nu..




~ save it..

Och dagarna gick..


Torsdag: Dags för ES 3.orna att åka till Danmark och Louisiana för att se konst! Jag och Elina gjorde allt för att folk skulle störa sig på oss under bussresan, inte lätt att göra sig sysselsatt. Konst är inget jag frivilligt tar mig tid att kolla på men utställningen var faktiskt fantastiskt. Max Enrst verk var väldigt brett, det gillas. Annars var det fint väder och backen som låg brevid cafeet var platsen alla spenderade mest tid på. Barnen roade oss med att slänga sig nerför backen, förvånar mig att ingen bröt nacken. Efter att ha njutit i 3 h var det dags att dra sig hemåt igen! I bussen hem var man nu väldigt varm och trött= damp på galet hög nivå.

Fredag: En kort skoldag som följdes av en fika i tparken med Hanna, mycket att ta igen - mycket prat. Därefter åkte jag hem för att sedan bege mig till Teatern med mamma för att se musikalen Spring Awakening. "Spring Awakening är en kraftfull och poetisk musikal om hur det är att vara ung: Känslostormar, sex, passion, rockmusik, prestationsångest, oförstående vuxna..." Onanerande skådespelare, sexscen med en naken rumpa samt stark härlig musik. Jag gillade den skarpt!!

Lördag: Majda behövde testpersoner för sin utbildning och erbjöd sig därför att ge mig massage i 1 h. Jag har aldrig fått riktig massage tidigare så det var verkligen superskönt. Vid 6 begav jag och Hampus oss till Frida för en myskväll. 10 pers och en kväll= grillad mat-kub-brännboll-chamli fast i en gunga-fruktsallad-chips-familje geni.. Kvällen tog inte slut vid 1 då jag, Hampus, Josefin och Jens drog oss till stan. Josefin gick en snabbrunda hem för att hämta sex n the city boxen, vidare mot mig då vi slog oss ner i tvrummet och fortsatte kvällen med avsnitt efter avsnitt. Jag somnade dock ganska snabbt.. som vanligt.

Söndag: Idag blev det åter några avsnitt innan vi drog oss in mot stan. Jag gick vidare till Oliver där vi gav oss på en ny låt, underbart! Den 6 Maj närmar sig (vi spelar på barbackarock 21.30)! Hängde med Majeed och Jonas i stan när vi började bli klara. Pizza i tparken och en massa snack, intressant när man kommer in på den djupa delen av snacket med killar! Nu väntar jag på att pojkarna ska plinga på dörren, filmkväll med bandet blir det av den här söndagskvällen!



~ sew me up right now!

Vilken underbar film jag såg nyss - The Woman.
Om det är såhär klockrent under en förlossning har jag ingenting att frukta..





~ BRONK.

Per Lindvall, Sven Lindvall, Staffan Astner - 3 av sveriges bästa musiker. Åter en obligatorisk konsert som för en gång skull gav mig en rejäl show. Dösköna killar, kunde inget mer än le igenom de låtarna jag fick höra. Synd att killarna bara spelade 3 låtar på den 1 ½ h som gick, mest prat som för den delen också var intressant (dock lite för mycket prat). Nej, jag blev faktiskt helt tagen. Det som var mest intressant var när de berättade om deras uppväxt med musiken. Jag menar det var ju minst 30 år sedan.. Att en av dom sprang in i sin storebrors rum varje gång han var borta för att få lyssna på hans skivor och spela på hans gitarr. Att det började där... och att det nu låter såhär:


 Vilket sväng, YEY!



~ sunday morning


Jäkla helger, bara springer iväg från mig trots att jag inte gjort något särskilt. Eller.. räknas en roadtrip till olofström? Fredagen den 13.e var planerat och det var endast i olofström filmen gick. Philiph, Håkan, Hampus, Josefina och Hanna + jag i en rad i bio-salongen. Mysig liten bio, ljudet var på topp och det gillas. Jag låg nästan på golvet till slut!! Men filmen var riktigt bra, några skrattattacker emellanåt men jag har ju en speciell humor jag. Innan bion lekte vi av oss på Olofströms nya lekplats, jag kände mig mer som en mamma som gick runt och lekte paparazzi!

Igår cyklade jag till spinningen klockan 10, superskönt! Därefter blev det en mumsig glass på stan med Jossan och Therese. Synd att det blåste så mycket annars hade det känts som summer 09 var här. Väl hemma slappade jag bara med kinamat och kina puffar. Snart ska jag dra mig till Önnestad och Elina, se vad busfröt har hittat på nu när hon har varit själv hemma hela helgen.



~ no doubt - dont't speak

You and me I can see us dying..

..are we?



~ home sweet home

Den allra sista ES-konserten ever är gjord. Jag och min ensemble körde en akustisk version av låten Killer Queen. Det är verkligen så att det mesta av det jag kommer göra framöver i plugget är det sista. Läskigt! Nu är det nästa steg som gäller och jag tror att jag gillar det.

En massa prat, en massa kaffe och en massa kortspel har dagen gett mig, jag mår bra med er flickor. När jag kom hem väntade mitt sim-kort på mig. Dock hade inte telenor aktiverat det ännu så jag fick sitta med telefonen i luren i en halv h innan de kunde hjälpa mig - inget tålamod. Men nu finns jag tillgänglig på mobilen med samma nummer. Majda skrämde livet ur mig och ställde en massa läskiga frågor på sms för att veta att det var jag, idiot! Ikväll har jag spinnat och gått en skön runda med Johanna i hammar. Den enda tjejen kvar från hammar, alla har flytt till stan. Var hemma själv ett tag idag. Det var döhärligt. Det fick mig att längta tills jag flyttar till eget. Inreda min egen lägenhet, komma hem utan en massa prat. Ett stor steg! Jag är dock lyckligt lottad att jag enligt mina föräldrar får bo kvar hemma tills jag blir 95 år! Vissa ungdomar måste antingen flytta till eget eller hjälpa till att betala hyran när de blivit myndiga. Har inga planer på att flytta hemifrån på ett bra tag iaf, jag trivs hemma.



~ ni har väl inte missat..


Helt sinnes..



~ misery!

Min självidisciplin ligger så lågt ner den kan komma, inget plugg för min del idag heller. Vad hände med lovet? Idag var mitt gudbarn med familj på besök + Husse & Linda. Även Lindas mage har växt enormt. Ih!! Efter att Jossan skickat ett mail på facebook om glass i Åhus ringde jag direkt upp henne. När Nicole (mitt gudbarn) kommer in i mitt rum och frågar var jag ska (eftersom jag gör vid mig) berättar jag att jag ska till Åhus. Då säger hon att hon också vill till Åhus och till mitt svar säger jag "Det får du när du blir äldre". När vi sedan sitter vid bordet frågar far Nicole vad hon vill göra när hon blir stor. Förvånasvärt får han tillbaka ett svar som låten ungefär såhär: "Då vill jag till Åhus". Jag dog :)

Vid 6 kom Jossan och hämtade upp mig, vidare mot Åhus där vi letade efter någon som ville sälja glass till oss. Vid bryggan fann vi det öppet, en snabb runda ut på bryggan med glassen i handen. Ja, sommar - du är så välkommen så! När vi kom hem till Josefin blev det en thrillerfilm vid namn Misery. Jäkla pscycho bitch som var med i filmen. Galet att det faktiskt finns sådana människor i vårt samhälle. Väl hemma kom jag nyss på mig själv med att jag inte har någon mobil att sätta alarm på. SKIT! Finns det alarm på datorn? Inte vad jag kan hitta iaf. Jag gick ner och hann skriva 4 lappar med texten "VÄCK MIG DIREKT (jag har ju ingen mobil) / Din dotter" innan pappa vaknade och kom in i sitt kontor helt förvirrad!! Ehm.. Väckte jag dig pappa? Tydligen går jag som en björn även när jag försöker smyga.. Problemet löst och nu ska jag ge mig in på ett O.C avsnitt innan jag somnar. Gonatt!



~ jazmine - bust your windows

I bust the windows out your car, you should feel lucky that was all I did.




~ needles to say..


Såpp, då var det över med spelningarna på hotellet. Tradigt värre. Nu får jag återgå till plugget - ångest! Igår hade vi det jättemysigt hemma hos Oliver. Bjöds på marängtårta innan vi slog på filmen De ofrivilliga. Oliver hade rätt, filmen kändes så.. äkta! När filmen tog sitt slut blev det en del deeptalk innan vi bedrog oss hem runt 2-tiden. Idag var som sagt den sista speldagen för oss. I pausen tog jag en 2 h lång fika med Anniela och Sofia och inte nog med att pojkarna ska klanta till det då. Simon trampade isönder min micksladd så de hade fullt upp med att galet leta efter en ny. Till den sista spelningen kom Kalle förbi, hela bandet på plats. YEY! Ikväll tog jag mig i kragen och kollade på The Piano. Jag blev helt tagen. Helt. Att kärlek inkluderar från de värsta till de bästa känslorna är helt sinnes..


Bandets myspace är nu redigerad och välkomnar nya besökare - SquashClub




~ rockstar

Det är då inte helt fel att leva lite rockstar-life! Hotellfrukost för oss idag, därefter körde vi igång med en insatt spelning klockan 11.30, därefter utsökta pannkakor följt av spelningen klockan 13. Därefter stekte vi rundor på stan!! Jag hittade brillor till 2 av grabbarna så de kunde steka med mig, dock äger min fars ungdomsbrillor från Libanon allt. Den sista spelningen drog vi igång 16 sen lämnade jag roddningen åt grabbarna för att dra mig till kyrkan.

Imorgon är den sista dagen vi spelar. Tråkigt, för jag trivs där uppe på scenen i grands nattklubb med det akustiska stuket. Gäller att kötta låtar till Barbackarock den 6 Maj hädanefter!! Men imorrn är då den sista dagen att mingla rundor bland konsten och lyssna på oss, vi spelar: 11.30, 13.00 samt 16.00! Snart kommer Simon och hämtar upp mig, mot Oliver för att se en fruktansvärt bra film (enligt honom). Upp till bevis!



~ ödet vill mig något ont

Lovet fram tills onsdag natt har bokstavligt talat varit underbart, synd att det inte kunde fortsätta så.. Banken med flickorna, mysutgång med endast 1 öl för min del. Då kan man fråga sig varför min mobil helt plötsligt inte fanns kvar i min väska längre efter att jag gått av dansgolvet. Dö!

Igår fick pojkarna stå ut med min depression över mobilen från klockan 9-16, stackarna. Efter att jag följt med päronen in till stan för att hitta en present till josephine (fortfarande deprimerad), tar pappa mig i armen och går raka vägen mot telenor. Verkligen surt att pappa måste fortsätta betala av telefonen i 1 ½ år till men det stoppade inte honom ifrån att kolla efter en ny till mig. Jag blev ganska ställd, trodde att han skulle bli megabesviken på mig. -Hur kan du älska mig så mycket, pappa? -Jag har bara en dotter och jag vill inte se henne deprimerad.
 
Vid 18 körde vi mot mörrum till Josephine och Tobias. Älsklingen fyller 23 hela år idag och bjöd över släkten på påskmiddag samt firande av hennes födelsedag. Gud som magen har växt, blev så otroligt paff. Efter en mängd med käk blev det en runda inom mormor innan vi begav oss hem. Idag är det dags för åter en spelning på Quality Hotell. Runt 16-16.30 sätter vi igång. Imorgon och på söndag kör vi klockan 13 samt 16. Som belöning får vi äta av hotellets goda påsk-brunch, mums! Så, som Oliver uttryckte det så fint "Kom och lyssna, njut av konstverk och snacka skit med världens grymmaste band!"



~ påsklov!

Måndag:
Efter repet tog jag mig till Degeberga där Patricia och Elina väntade mig. Under kvällen blev det grillning, efter letande efter en grill fann vi till slut vår plats vid scoutstugan. Ebba, Rasmus och Emilia joinade oss och grillandet tog sin plats. Höga lågor vid elden-krängande av pastasallad-hamburgare-korv-kyckling-massvis av kaffe-lekande hundar-dampande = mys på hög nivå! När det började mörkna och det kalla vädret tog sin plats drog vi oss hem till Patricias lilla lya där det blev filmen "Vad kvinnor vill ha".


Tisdag:
Började dagen med en frukost vid Forsakar. Det blev en hel del med deep-talk där vi delvis hade ett gott skratt åt varandras kärlekshistorier och kom fram till att vi avskyr dramatiska kärleksstunder!! När vi kom tillbaka till Pats lya blev det dans och videoinspelningar, gäller att leva loppan när man fortfarande är ung ja!


Vid 2 tog jag och Elina bussen in till stan, satte oss en liten stund i t-parken innan vi skildes åt. När jag kom hem var det snabbt på cykeln till träningen och vad händer om inte punka på den jäkla cykeln. Ja, det var bara att bita ihop och leda cykeln.. Väl hemma hoppade jag snabbt in i duschen innan Sofia, Anniela och Anna plingade på dörren. Ryggbiff och potatissallad med gott tillbehör - inte blev vi mätta på det. Eftersom det var kyligt ute bestämde vi oss för att köra till matöppet. I sista sekunden ändrade vi riktning mot Maxi för att hinna lyssna på Annielas remixer av hennes låt stripteaser. 8 bananer och 400 gram marabou choklad senare var vi så mätta att vi satt och klagade över hur mycket vi ångrade käket. När pojkarna kom vid 21 fick flickorna bege sig, repning av låtarna igen - att akustiskt kan vara så härligt.

Onsdag:
Idag vill vädret oss något ont, tradigt! Men stan blir det iaf, där jag ska träffa Anna. Senare ikväll är det planerat Banken med flickorna :)



~ burn baby burn

Va nyss ute och flanerade lite i hammar. Känns som om man är helt ensam i världen när man går ute i det mörka och det enda ljudet man hör är vinden. Ställde mig och kollade på månen en stund. Framtiden är läskig, framtiden är det enda vi kan påverka!!

Idag började jag dagen med ett möte på Qualtiy Hotell. Det gav oss spelningar på hotellet som kommer ha en konstutställning från och med torsdag där Janne Loffe Karlsson inviger det hela. Vi kommer att spela onsdag-söndag, underbart! Imorrn ska pojkarna dra sig hit vid 1 tiden för att repa låtarna till det akustiska stuket. Kommer säkert bli nice. Efter mötet blev det lunch på House Of Bagels med Sofia och Anna och ett hårt medelpass följt av myskväll med flickorna bidrog den här söndagskvällen med. Somnade såklart i den andra filmen. Enligt Anna och Sofia är det helt omöjligt att somna av en bra film. Enligt mig somnar man när man är trött? Det störiga är att jag nu måste ge mig in i den biten som jag har kvar, filmen verkade va väldigt bra. Atonement - kärleksfilm såklart.

Plötsligt blev mitt lov duktigt planerat idag. Innan dess hade jag typ inga planer alls under lovet. Typiskt att det kommer gå så mycket snabbare då.. Men det är bara att njuta av sitt sista påsklov man har på C4 och hoppas på att det blir strålande väder!



~ sleep out in the rain..

Jag såg nyss en sjukt bra thriller film vid namn Lakeview Terrace, en film att rekommendera! Nu ligger jag i sängen beredd på att plåga mig själv med filmen When a man loves a woman. Jag och mina kärleksfilmer. Men det är en del av våren så det är bara att försöka ta mig igenom filmen successivt. Hoppas den är bra!



~ korv med bröd


Det blev en mysig stund i tparken med Pat där även Elina joinade oss! Vi satt där ett tag och beundrade livet. För visst är det underbart? Därefter drog jag mig till skolan för min enda lektion, om man nu ska kalla det lektion. Började en halv h senare med att övertala Tore att släppa ut oss i det fina vädret istället. Det löste vi snabbt och enkelt :) Vid 5 var jag, Hampus, Sebastian, Frida, Josefin och Pette hemma hos mig och grillade för fulla grodor - då jag för första gången fick vara med om en stöt, jäkla grillgaffel. Pette gav sig även på en delikatess (?) av alla resterna som blev kvar. Jo, det såg proffsigt ut iaf.. Därefter blev det jordgubbar och lite spel samt talang 2009 innan vi drog oss in till stan. En stund på O'learys med en gubbe som försökte med sina två raggningsrepliker "vill du ha dina ägg befruktade eller knäckta imorgon bitti?" och "jag har en dubbel mp3 spelare hemma". 43 bast och kommer med så dåliga raggningsrepliker, skärpning skärpning! Väl hemma blev det inte godnatt förrän runt klockan 5 på morgonen. Alla var på damphumör, slutade med att jag och Elina fick sängen, Hampus madrassen och stackars Sebastian sov på golvet...

Imorse steg jag upp först av alla, pigg som bara den 9.00! De andra kom efter med en h då vi gick till matöppet för att köpa frallor. Efter en mumsig frukost drog alla hem och nu väntar jag på att pappa ska göra sig klar för att handla grillat. Ikväll blir det nog bara film o mys, lär vara asseg eftersom jag bara sov ynka 4 h idag! Njut av vädret, folk.



~ du är välkommen!

ÅH! Vilket underbart väder som har besökt oss. Humöret dras upp på topp direkt!! Igår var det för den delen också underbart. Förutom ljudet som dampade loss i början gick spelningen super med en duktigt härlig publik framför oss. Snart ska jag bege mig till staden för att möta upp Pat, vi ska steka rundor på staden och därefter sätta oss i tp med kaffe och jordgubbar. Mums! Ikväll blir det utång (läs: en mys-utgång), först ska det grillas hos mig är det tänkt.

sol . värme . grilla korv . sommarnätter . kärlek . gräs . picknick . sol-varma bergsklippor . saft . varma bullar . barnslighet . musik . jordgubbar . ny städat . glädje . astrid lindgrens alla filmer . kaffe-lukt . allsång på skansen . bio . skratt . saker som får små fjärilar att virvla runt i magen . blommor . vita stränder med turkost vatten . gräva med tårna i varm sand . resa . att sitta i det varma fönstret o kika på alla människor som går förbi . människor som är sig själva . sovmorgon . berömm . komplimanger . glassbilen . gosa . leenden . havet . drömmar . grus . barfota . varm asfalt . filtar . fucking åmål . mys . sova under bar himmel . tälta . natt promenader . mat . langos . fullmåne. gamla barn-filmer . färger . iskalla drinkar . kramar . kärleksfilmer . varma blickar . vänlighet . respekt . café . att slippa frysa . när saker o ting går som man tänkt sig . lycka . plus. livet . Sitta på berget å bara kolla ut över vattnet . Vattenkrig ...
Våren bidrar med mycket, sommaren bidrar med mer!!!



~ I can't hear the water, how does it flow?


Puh, nu är mitt sista NP ever gjort. Sitta i en aula från 8-13, 5 h. Knappast tänkte jag igår, blir väl en 2 h tills jag blir klar. Jag satt bannemajj till 12.30!!! Gud va tiden går snabbt när man väl sitter där, jag skrev för en delen inget avancerat heller.. Solen sken fram när jag var päväg hem från skolan, underbart. Möts av mormor och josef när jag kommer innandör dörren, jag blir alltid lika glad. Nu är det ståhej i köket, god mat väntar.

Något annat som väntar är spelningen ikväll. OM jag är taggad, skrika igenom 8 låtar är inte helt fel det. Ska vara på plats 18 för soundcheck, sen spelar vi någon gång vid 22-22.30!! Även en kvinna från quality hotell kommer dit för att snacka med oss om en spelning. Jäkla kul o ha ett band egentligen, sjukt att vi alla har gått i samma skola men inte tänkt på det. Eller jo, för 3 av oss som gick i samma klass. Men inte alla tillsammans! Vi ses kanske ikväll då. Rock it..


RSS 2.0