~ wopiduuu

Då var veckans jobb över. Vissa slutar idag - vissa jobbar 3 nätter till. 3 nätter går snabbt, sen har jag o slappa de sista dagarna av sommarlovet som är kvar. Kan ju faktiskt erkänna att jag kommer sakna Christian på jobbet. Ingen o jävlas med längre, inte så hårt iaf. Igår satte det igång för oss båda. En pall var ivägen för trucken som skulle köra ut en pall. C var då tvungen att flytta pallen, medan han gör det kör jag ut en annan pall lite längre fram. När han vänder sig om och får syn på den springer han satan fram för o ta bort den. Handtrucken lät jag stå kvar i pallen, kunde gått illa? Jag fick då igen senare mot morgonen då han hade öst på med stopp o väx-medel (som han fick av mig) på min vattenflaska. Blää! Nu får jag jäklas lite mer med Pocke och Bitte de sista dagarna. Watch out!

Snart ska jag ta mig i kragen och göra vid mig för att dra mig in mot stan för en fika med Jossan. Ikväll blir det mys hemma hos J med film och matlagning. Kan det sluta blåsa??



~ welcome back to the world of music!

Jag är så (ursäkta) JÄVLA glad. Att man kan bli så lycklig av en person man aldrig träffat men ser upp till så enormt mycket. Jag har följt henne sedan barnsben - jag har skrattat, gråtit och dansat till hennes låtar. De känslorna hon förmedlar utifrån sina låtar går rakt in i mig och stannar kvar. Min favoritlåt genom alla tider är just hennes låt och nu kommer snart ett helt nytt album, så väldigt snart som den 2 september. Jag blev helt till mig när jag fick syn på ett smakprov från albumet med låten I look to you. Först kände jag inte alls igen hennes röst. Var det verkligen hon? Nu när jag har lyssnat ett x antal gånger på låten och budskapet hon vill nå ut med finns det inget tvivel om att det är hon. "The last several years spiritually, this song says all i wanted to say" - Whitney Houston!

And when melodies are gone,
in you I hear a song.
I look to you.



~ kort stubin..





.. jag dör.



~ 6 nätter..

.. kvar på nolato. Därefter har jag sommarlov i 1 ½ vecka. Sjukt vad den här sommaren har sprungit iväg. Tycker att den minst kan bjuda på rejält med solsken nu de sista veckorna!! Helgen bestod bara av mys då S ryckte in för att rädda världen igår. Filmen "nyckeln till friheten" var galet bra, vilken historia. Fick även igång "the notebook" som verkligen slår allt, att titta på den filmen utan att fälla en tår är nästintill omöjligt för min del. I veckan är det planerat fika, lunch och mys med tjejerna. Kommer vara helt slut i käften i veckans slut, ingen nyhet att vi tjejer är jävlar på o prata nej..



~ thinking no one could open the door..

Efter åter en veckas nattajobb kunde inte helgen blivit bättre. Att jag nu har besökt Göteborg för första gången - check! Jo, jag var visst där på besök när jag var runt 5 år, men det har jag inget minne ifrån. Så, en väldigt mysig stad med min väldigt mysiga pojke = en awesome weekend.

Hemma 21.00, tillbaka på jobbet 23.00! Mindre kul. Jag får nog inte klaga på att tiden går snabbt för det underlättar när jag väl är på jobbet. Igår fick jag besök senare mot kvällen. Regnet öste ner medan jag och Emilie satt i min säng och pratade konstant i hela 3 h tills det var dags för mig att jobba igen. Idag drog jag mig in till stan för en fika med Frida och Josefin, väldigt mycket prat där med. Ganska skönt när man inte träffats på ett tag, ger väldigt mycket mer intressant snack!! Imorgon väntar en fika med Pat som jag inte träffat sen studenten, ojoj. Därefter är det dags för vår sista spelning med bandet på Quality Hotel, sorligt. Något som inte är sorligt är att vi har fått en spelning i hässleholm i augusti, hela bandet på plats igen, GREAT!



~ music is my way of thinking

Jag har nog aldrig varit mer taggad än nu!!! När jag inser vad som väntar mig blir jag helt pirrig i hela kroppen. Att flytta till en skola där folk har kämpat sig in. Att få kämpa sig igenom ett år med folk som mer eller mindre strävar efter något inom musiken. Jag säger det igen - Gospelkonserten i lördes var helt fantastisk. Att jobba natt i en hel vecka och sedan få ställa sig där i Trefaldighetskyrkan med en nästintill fullsatt kyrka och skrika sig ur alla känslor. Det var då jag fick känna att jag lever och att det är det här jag vill hålla på med. Känslorna är döviktiga, det är en del av det unika. Därför är det ytterst speciellt under barndop, bröllop samt begravning. Att få ett sms några dagar senare, efter en spelning på ett bröllop, med texten "TUSEN TACK för i lördags. Du förgyllde verkligen vår dag!" är helt obeskrivligt. Jag lyckades, jag lyckades förmedla de känslorna de var ute efter på deras stora dag. Att inte tala om hur mycket mer taggad jag blir. Åh, tacka musiken..

singing catwalk genom alla åren..

även c4 har givit mig en hel del roliga upplevelser..



det som ligger mig varmast om hjärtat, MUSIKALERNA..

sist det som har hänt utanför allting (USA, tävlingar,  bandet, diverse framträdanden)..





~ kristianstadsdagarna..



Nu är veckan då det verkligen händer något i kristianstad över, runda av till den hemska veckan kanske. Folk överallt, för mycket folk dessutom. Den första helgen var de festfest, jobbar man undan vardagarna hindrar ingenting fest till helgen.. Repade singing catwalk i fredes innan jag begav mig till Sofia med en mysförfest med flickorna, därefter ut och röja. Lördagen var mindre rolig att vakna upp på. Klockan 13 skulle jag va på plats på Capelli för styling, därefter va de full rulle med mer styling, taggande, rep, käk och sist showen. Efter showen hann jag snabbt hem innan jag får ett mess om att jag skulle varit i kyrkan för 45 minuter sedan. Stress igen! Tacka vet jag allt härligt folk som tog sig tid till att lyssna på oss. Kyrkan var nästintill full. Help me lift jesus up har jag aldrig sjungt så bra. Kan även handla om att det kanske är sista gången jag får chansen att framföra den med tanke på flytten. Så, efter en stressig dag + två underbara uppträdanden hindrade faktiskt kroppen mig med att dra ut. Istället erbjöd jossan pizzamackor, glass och mys hemma hos henne. Det var bäst, mysigare snack kunde det inte bli!

Söndagen vaknade jag upp hos S 10.30, hem 12 för att sedan vakna upp igen vid 17.30!! Utvilad till jobbet, underbart. Nu har polackerna varit här i 1 vecka, dags för de att åka hem. Polacker åker - araber kommer. Ja, istället har farmor och faster nu anlänt och ska stanna här i 3 veckor. I helgen kommer även släkt från stockholm. Det börjar lukta hotell här..



~ feels like tonight.

Vad va det jag sa! Endast 1 natt kvar till helgen.. Synd bara att helgen kommer gå dubbelt så snabbt och man är tillbaka på jobbet igen. Timmarna går verkligen snabbt, mer sömn skulle dock behövas. Men får sån ångest av att ligga och sova under dagarna. Nåja, pengar pengar..

Idag tog jag mig en tupplur till 14 för att ta igen veckans missade sovtimmar. Jag ska snart bege mig in till stan för att sitta i juryn till kristianstad superstar. Superintressant och väldigt kul!! Singing catwalk repas även för fulla rullar. Härliga medlyn står på spel, lördag 18.30 på stora torg. Strax därefter drar Gospelkonserten igång i Trefaldighetskyrkan, 21.00! En perfect start på en förförfest :)



~ you see my true colors and that's why I love you

kristianstadsdagarna 08

Då var helgen över återigen. Triist! Kristianstadsdagarna har dragit igång. Nu har det gått några år och man är inte längre den flickan som sprang runt onykter över hela stan, nu är det endast halva som gäller (kul). Fredagen gav mig först en spelning på Quality, YEY med ösregn, som tur klarnade det upp igen. Efter spelningen drog jag mig mot Jossans förfest vidare ut på stan där öltältet blev centrum. Lördagen var det dags för mig och Hampus att spela på bröllop i Höör. Första gången jag får se hela cermonin, att ett kort ord som ja kan förändra allting. Nej, vilken känsla! Mot kvällen var det förfest hos S med blandat folk. Det bästa var att mina babes - Anna, Sofia och Anniela var på plats. Att vi alltid ska göra det till de bästa. Hitchhiking in till stan för att vi inte orkar vänta på bussen, dansa som galningar på stora torg.... Love it!

Jag och S planerade stranden till söndagen. Icke sa nicke, då ska det regna. Men de hindrade inte oss. Med Ödiz tog vi bilen till Ekestad för ett dopp. Varmare i vattnet än i luften, döskönt! Därefter tog jag en tupplur hemma för att ladda mot nattens jobb. När jag vaknade upp drog jag mig mot S då han stod och fixade maten till oss. Resterande av kvällen var det bara mys. Sen var det dags för jobbet. GAH, lika stressigt som i torsdes natt. Bara att bita ihop och göra det bästa man kan. Nu väntas 4 nätter till innan helgens festligheter. Det kommer gå snabbt..



~ the sounds - my lover

Got a call for a drinking lesson
Need some time to wake up
GAH. Helt dögalen i låten!!



~ sex on fire!


Även helgens bravader satte sitt spår. En massa shopping följt av Isabelles mysiga 20års fest vidare till Hugos mer fartfyllda 20års fest - det var lördagen! Somnade nästan ståendes på jobbet i söndes. Vet Natalie vad sömn innebär? Knappast. Därför gav jag mig en lång sovmorgon i måndes. Läskigt att vakna upp så sent. Jobba-sova-jobba. Vilket liv. Men innan jobbet var det först grillkväll hos S med bandet, sista gången vi alla träffas på länge.

Igår trotsade jag min sömn och gick upp 10 för att lägga mig ute och sola lite. Jag åkte därefter in till stan och slutade dagen med en fika på fenix innan jag drog mig hemåt för att sova ett par timmar innan jobbet. Timmarna springer iväg på jobbet, varför ska det gå dubbelt så fort utanför jobbet? Onödigt. Nolato i ett nötskal. Så har vi kommit till idag, 1 juli. Shitt, snart är sommarlovet över "/..  Klockan 17 är det dags för Quality. Wake up, wake up. Snart helg!!



RSS 2.0